Solve For X, Το forum καινοτομίας της Google είναι γεγονός

Θυμίζει έντονα το TEDTalks και κινείται στο ίδιο μήκος κύματος: ο λόγος για το Solve For X, το νέο forum της Google, το οποίο παρουσιάζει διαλέξεις ανθρώπων που πρωτοστατούν στις τεχνολογικές καινοτομίες. Το site μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του και ήδη μπορείτε να βρείτε αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, μερικές από τις οποίες έχουν αναρτηθεί και στο YouTube.

www.wesolveforx.com
Να σημειώσουμε ότι, εκτός από τις ομιλίες που έχουν ήδη αναρτηθεί, περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση του Ανδρέα Ραπτόπουλου, εφευρέτη και επιχειρηματία, ο οποίος έχει ιδρύσει εταιρεία η οποία ασχολείται με την επινόηση και κατασκευή ενός διαμετακομιστικού δικτύου, αποτελούμενου από μη επανδρωμένα, αυτόνομα, αεροσκάφη.

, Solve For X, Το forum καινοτομίας της Google είναι γεγονός

Πηγή

27
0

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alessio

…& ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ+ ,

via official source 😉

Θοδωρής

Αυτά είναι ωραία νέα! Μπράβο Google!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.