Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond

Η επόμενη ταινία του James Bond αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες ότι θα ονομάζεται Spectre και θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Daniel Craig ως 007. Το Σάββατο όμως οι συντελεστές της αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για την ταινία, καθώς από την επίθεση που έγινε από την ομάδα GOP στη Sony Pictures έχει κλαπεί και το σενάριο της ταινίας.

Πρόκειται για μια πρώιμη έκδοση του σεναρίου αλλά οι παραγωγοί φοβούνται ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι τα γυρίσματα που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, σταμάτησαν, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει ή τουλάχιστον δεν έχει έχει επιβεβαιωθεί. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2015.

Το franchise του Bond είναι μεγάλης σημασίας για τη Sony Pictures αν σκεφτούμε ότι το Skyfall έφτασε το 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Η επίθεση στη Sony Pictures ξεκίνησε 24 Νοεμβρίου και δεν λέει να λάβει τέλος. Οι χάκερς έθεσαν εκτός λειτουργίας όλο το σύστημα υπολογιστών της. Στη συνέχεια προχώρησαν στη δημοσιοποίηση ακυκλοφόρητων ταινιών, προσωπικών δεδομένων, διευθύνσεων και μισθών υπαλλήλων της Sony Pictures μεταξύ των οποίων και celebrities. Μέσα σε όλο το υλικό που έχει διοχετευτεί στο διαδίκτυο υπάρχουν αρχεία τα οποία μεταξύ άλλων αναφέρουν την Angenila Jolie ως ατάλαντη και κακομαθημένη.

Θεωρείται ότι πίσω από την επίθεση είναι η Β.Κορέα με αφορμή την ταινία The Interview που βγαίνει στις αίθουσες 25 Δεκεμβρίου, αν και αρνείται κάθε ανάμειξη δεν δίστασε να εκφράσει την ευχαρίστησή της για τα όσα περνάει η Sony.

H υπόθεση έχει περάσει στα χέρια του FBI αλλά δεν φαίνεται να εξιχνιάζεται γρήγορα.

james bond leaked, Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond

james bond leaked, Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond

james bond leaked, Sony Pictures, οι χάκερς έκλεψαν το σενάριο του νέου James Bond

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Πολύ μεγάλο χτύπημα στη Sony τελικά, άντε να δούμε που θα βγεί.

edd

Αυτό με τη Κορέα ποιός το ξεκίνησε? 9gag? Δε θα πω για το πως τα κατάφεραν στο hacking οι Βοριοκορεάτες, γτ δεν είναι αποκλειστικο προνόμιο του καπιταλισμού.
Αλλά γιατί να ασχοληθεί με τη Sony μια χώρα με δικτατορία, υπουργείο προπαγάνδας και εσωτερικό αποκλεισμό των κατοίκων της????? Δεν είναι πολύ πιο πιθανό να είναι βιομηχανική κατασκοπεία? Ακόμα και στην περίπτωση που επιτέθηκέ χώρα στη sony, η τελευταία στη λίστα είναι η Β.Κορέα μαζί με τη Ζιμπάμπουε. Δε θέλει τρελό iq για να καταλάβεις ότι μια καπιταλιστική χώρα/εταιρία/οργανισμός έχει πραγματικά κάτι να κερδίσει με ζημία της sony ή εσωτερικά έγγραφα, και όχι ο B.Κορεάτης που και καλά έκανε επίθεση είτε για το γαμώτο είτε για να το παίξει “Koza Nostra”.

Επόμενος τίτλος άρθρου για το σκάνδαλο: “Κεφάλι αλόγου άφησαν στη πόρτα του CEO της Sony άγνωστοι κομμουνιστές εξ ανατολάς”.

Konstantinos

Μα εγώ κάπου αλλού είχα διαβάσει πως στην Ν. Κορέα ζουν ακόμη στη δεκαετία του 50 και δεν έχουν καν κινητά καλά καλά. Τώρα χτύπησαν κολοσσό που φαντάζομαι έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο ασφάλειας για τους servers του;

Aroulis235

@Konstantinos FYI, στη Νότια Κορέα εδρεύουν η Sammy, η LG και άλλες μεγάλες εταιρίες, ενώ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι ~33000 US$. Μάλλον μιλάς για τη Βόρεια Κορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.