The Interview, η Sony θα δείξει την ταινία τα Χριστούγεννα

Το ζήτημα της επίθεσης της Β.Κορέας στο σύστημα υπολογιστών της Sony Pictures με αφορμή την ταινία The Interview, πήρε τεράστιες διαστάσεις φτάνοντας μέχρι το FBI και τον Ομπάμα. Μετά τις απειλές για νέα 11η Σεπτεμβρίου κατά της Sony αλλά και όσων πάνε να δουν την ταινία, η Sony Pictures αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για αύριο πρεμιέρα. Ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα είχε κατακρίνει την απόφαση της Sony.

Τελικά η ταινία θα προβληθεί την ημέρα των Χριστουγέννων όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή, αλλά σε επιλεγμένες αίθουσες. Μετά τις απειλές για επιθέσεις, οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ είχαν αρνηθεί να προβάλλουν το The Interview.

Με δήλωσή του ο Micahel Lynton ο CEO της Sony ανέφερε ότι ποτέ δεν ακύρωσαν ουσιαστικά την ταινία: “We have never given up on releasing The Interview, and we’re excited our movie will be in a number of theaters on Christmas Day”.

Επιπλέον, οι πληροφορίες λένε ότι η Sony θα ανακοινώσει και τη διάθεση της ταινίας μέσω VOD (Video on Demand) υπηρεσιών.

the interview, The Interview, η Sony θα δείξει την ταινία τα Χριστούγεννα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Σύμφωνα με όσα έχω δει από το τρέιλερ, η ταινία πιθανότατα θα περνούσε με ψιλά γράμματα από την επικαιρότητα άλλα και να μην περνούσε σίγουρα θα ήταν από τις ταινίες που ξεχνάς… τώρα προσωπικά θα την βλέπω ή θα ακούω το όνομα της και θα σκέφτομαι πόσο βλάκες ήταν οι βόρειο Κορεάτες, καλά δεν την έχω δει μπορεί να είναι και καλή άλλα με βάση το τρέιλερ δεν εχω και πολλές ελπίδες… :Ρ
Να συμπληρώσω στο άρθρο ότι οι αμερικανοί έριξαν το ίντερνετ στην βόρειο Κορέα, βέβαια σε ερώτηση δημοσιογράφου δεν την επιβεβαίωσαν άλλα δεν την αρνήθηκαν κιόλας!

Δημήτρης

Δε τη χάλασε τη sony όλος αυτος ο ντόρος που έγινε για την ταινία.Το hype ανέβηκε στα ύψη για μία ταινία που όπως είπε και ο φίλος πάνω δε θα έκανε και καμιά τρομερή επιτυχία σε άλλη περίπτση.Και δέ μιλάμε κιόλας και για μια απλή και αθώα ταινιούλα,αλλα για μία κομμωδία που πιάνεται απο το ζήτημα της Β.Κορέας για να περάσει ως δούρειο ίππο γενικότερη προπαγάνδα πάνω στην κυρίαρχη ιδεολογία για τα λεγόμενα ΄΄ ολοκλρητωτικά καθεστώτα΄΄.
Με βαση και τις εξελίξεις των 2 τελευταίων ημερών αυτη η ιστορία βρωμάει όλο και περισσότερο.
Ασε το άλλο που βγαίνουν στα ρεπορτάζ όλοι και λενέ στηρίξτε τη sony και μπράβο sony επαναστάτρια… 😛

Beholder

Και πολύ καλά θα κάνει, αλοίμονο αν υποκύπτουμε στον εκβιασμό οποιουδήποτε. Επίσης συνιστώ σε όλους να δείτε το ντοκυμαντερ “Camp 14: Total Control Zone” (2012) για να δείτε τι εστί βερύκοκο στη Βόρεια Κορέα.

Δημήτρης

beholder μου φαινεται δεν εχεις ιδεα πως παιζεται το παιχνίδι.Σου προτείνω και γω ένα βορειοκορεατικο ντοκιμαντέρ που σε πείθει για το πόσο αγγελικά πλασμένη είναι η κατάσταση στη Βόρειο Κορέα.Μέσα προπαγάνδας είναι αυτά τα ντοκιμαντέρ.Αντί να διαλέγεις κάποιο απ τα στρατόπεδά τους κοίταξε να διαμορφώσεις τη δική σου άποψη.Γιατί και εσύ εδω στη δύση, νομίζεις πως ζείς ελέφθερος.αυτή η δήθεν ελεφθερία σου παγιδέυει τη σκέψη.
Η όλη υπόθεση είναι σα να λές μπράβο και οτι στηρίζεις ένα δολοφόνο επειδή σκότωσε ένα ληστή και τούμπαλιν.Και η δυο πλευρές παίζουν ένα παιχνίδι (η ταινία είναι η αφορμή και απο πίσω κρύβονται αλλα και αλλοι) που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα δικά μας συμφέροντα και εμείς εστιάζουμε αλλού γι αλλού.

Μανώλης Τσαγκαράκης

πάντως και το dictator διακωμωδούσε τους άραβες και μάλιστα με τρελά χυδαίο τρόπο κι όμως παίχτηκε κανονικά και δεν είπε κανείς τίποτα.. ίσως να πήγαινε καλύτερα αν τίποτα τζιχαντιστές με καλάσνικωφ από την έρημο απειλούσαν να χτυπήσουν τις ΗΠΑ..!!!! 😉

Beholder

Ευχαριστώ για τις παραινέσεις. Οσον αφορά την ταυτότητά μου, είμαι επαγγελματίας με θέμα 100% τον εγκέφαλο, όμως δεν θα μακρηγορήσω περί αυτού. Ρητορικό ερώτημα, ποιος καθορίζει -καταρχήν- την “επαρκή” πληροφόρηση; Δηλαδή, τι μέτρο βάζει κανείς ώστε να ορίσει τη δική του πληροφόρηση -και κατά δεύτερον, την κρίση του- ως επαρκή; Από μακριά όπως λες, διαβάζουμε ορισμένα πράγματα, δεν τα βιώνουμε. Αλλά και να τα βιώναμε, πάλι υποκειμενικό θα ήταν. Σε αυτό το θέμα δεν θα μακρηγορήσω όπως είπα, γιατί ως ειδικός στον εγκέφαλο γνωρίζω λεπτομέρειες που είναι πολύ πέρα της popular psychology. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα, ας έχει όποιος θέλει ότι άποψη θέλει, για ότι θέμα γουστάρει. Θα συμφωνήσω πως ίσως κακώς χρησιμοποίησα τον όρο “ντοκυμαντέρ”, είναι όντως μία μαρτυρία, ή αν θες, μια ιστορία. Εντυπωσιακή, και σαφώς άξιας να τη δει κανείς. Κατασκευασμένη; δεν το πιστεύω. Αν την χρησιμοποιούν; αμοιβαίο το παιχνίδι.

Manolis tsagkarakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet HBO Sony Sony Pictures

HBO: Η επίθεση μπορεί να είναι 7 φορές μεγαλύτερη από της Sony το 2014

Οι περισσότεροι θα θυμούνται την πολύκροτη υπόθεση της Sony Pictures, η οποία είχε πέσει θύμα επίθεσης στις 22 Νοεμβρίου του 2014 με όλο το σύστημα υπολογιστών της να περνά στον έλεγχο της ομάδας #GOP.

Internet Sony Sony Pictures WikiLeaks

WikiLeaks: Δημοσιεύει χιλιάδες έγγραφα από το πολύκροτο χακάρισμα της Sony

Στις 22 Νοεμβρίου του 2014 όλο το σύστημα υπολογιστών της Sony Pictures είχε βγει εκτός λειτουργίας και πέρασε στον έλεγχο της ομάδας #GOP, η ποία ανέλαβε την ευθύνη και έκανε τεράστια ζημιά στην Sony.

Internet Sony Sony Pictures

H NSA ήξερε ποιος επιτέθηκε στη Sony- χάκαρε τη B.Κορέα από το 2010

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την όλη υπόθεση με το hacking κατά της Sony Pictures με αφορμή την ταινία The Interview, η οποία απασχόλησε πολύ έντονα όλα τα media ανά τον κόσμο και έβαλε ακόμη και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο παιχνίδι. Το FBI και ο ίδιος ο Ομπάμα κατηγόρησαν εντελώς ανοιχτά την κυβέρνηση της Β.Κορέας, […]

Internet Sony Pictures

The Interview, η Νο.1 online ταινία της Sony Entertainment

Η πολύπαθη ταινία της Sony Pictures Entertainment βγήκε τελικά σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και διατέθηκε online και έγινε η πιο πολυκατεβασμένη ταινία της Sony, ever. Με κόστος παραγωγής στα 44 εκατομμύρια δολάρια το The Interview κατάφερε να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 4 μέρες κατά την περίοδο των γιορτών.