Soulcompare.com, Μάθε πόσο στοιχίζει η ψυχή σου και… πούλα την!

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο κοστίζει η ψυχή σας; Θέλετε να μάθετε ποια είναι η πιο συμφέρουσα προσφορά για σας; Το soulcompare είναι μία έξυπνη ιστοσελίδα – και μία ακόμα πιο έξυπνη ιδέα – που μετράει την αξία της ψυχής σας μέσω, τι άλλο, το προφίλ σας στο Facebook – όπως κάθε πράγμα σήμερα – και την μετατρέπει στα αντίστοιχα Morgans.

Soulcompare, Soulcompare.com, Μάθε πόσο στοιχίζει η ψυχή σου και… πούλα την!

Η εφαρμογή δουλεύει μέσω Facebook Graph API, μετατρέποντας τα δεδομένα σας στο κοινωνικό δίκτυο σε Morgans. Δηλαδή, κάθε φίλος και φωτογραφία προσθέτους τους αντίστοιχους πόντους, ενώ κάθε “κακό” σχόλιο και like σε άλλες σελίδες-προσφορές αφαιρούν. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας στο Facebook ή στο Twitter, ενώ η εφαρμογή από μόνη της δε δημοσιεύει τίποτα για λογαριασμό σας.

Η όλη διαδικασία βέβαια γίνεται για τις προσφορές. Εδώ είναι η όλη φάση, με προσφορές όπως έκπτωση 2 δολάρια σε οποιοδήποτε Whopper από το Burger King, εκδίκηση στους εχθρούς στου από τον Anubis, το ταλέντο της επιλογής από τον εωσφόρο και άλλες τέτοιες, χιουμοριστικές προσφορές, με τα ανάλογα κόστη βέβαια της κάθε μίας. Με το που γίνει “Accept” κάποιας προσφοράς εμφανίζεται το ανάλογο μήνυμα ολοκλήρωσης, λέγοντας πως κάποιος εκπρόσωπος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο.

Προσωπικά διάλεξα τη δύναμη και το κουράγιο από τον (μέγα)Thor, καθώς και το τίμημα που θα πληρώσω είναι στην μετά θάνατον ζωή μου να πίνω ειρηνικά γύρο από ένα ζεστό τζάκι. Αν θέλετε να δοκιμάσετε την εν λόγω εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα soulcompare.com και να κάνετε log-in με το προφίλ σας στο Facebook (υπάρχει η επιλογή για έξοδο και αφαίρεση της εφαρμογής από το προφίλ σας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greeceandroid

Βασικά το “trade” γίνεται ως εξής. Εμείς ως soulcompare θα έχουμε πρόσβαση στα εξής:
Your basic info
Your likes
Your photos
Your status updates

Και μετά εσύ θα έχεις “προσφορές” σε διάφορα μαγαζιά. Όσο περισσότερες πληροφορίες μας δίνεις για σένα, τόσο μεγαλύτερες προσφορές θα έχεις.

Έξυπνο, το ομολογώ!

Κώστας Βλαχάκης

Κάπως έτσι… τίποτα διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που αποκτούν πρόσβαση στα δεδομένα σου στο Facebook.

Panos7GR

Χαχα πανέξυπνο! Για να μην πω σατανικά έξυπνο, μιας και ταιριάζει αυτή η φράση σε όλο το concept..! 😛

Συμφωνώ πως κάνει ακριβώς το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που αποκτά πρόσβαση στα δεδομένα σου, με την διαφορά όμως ότι αυτό είναι πιο δελεαστικό. Σου δίνει ένα “κέρδος”, που είναι εμφανές. Αυτό φτάνει και περισσεύει στους κυνηγών προσφορών, στους σταρχιδιστές και γενικά σε όσους δεν έχουν πρόβλημα στο να προσφέρουν τα προσωπικά δεδομένα. Βασικά κι εμείς που είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με τα προσωπικά μας δεδομένα, ήδη όλοι μας έχουμε προσφέρει απλόχερα από την στιγμή που κάναμε εγγραφή στο Facebook, που συνεχίζουμε να κάνουμε αναζητήσεις στο Google, που χρησιμοποιούμε Android, Windows, Ubuntu, Mac (με κάθε επιφύλαξη το Mac, αλλά σαν κλειστό λειτουργικό κάτι θα “κλέβει” κι αυτό) κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.