Το πρώτο trailer από την ταινία του Steve Jobs με τον Michael Fassbender

Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της νέας βιογραφικής ταινίας του συνιδρυτή της Apple, με την υπογραφή του Danny Boyle και τίτλο Steve Jobs. Το μονόλεπτο teaser δεν μας αφήνει να καταλάβουμε πολλά για την ταινία, αλλά μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον Michael Fassbender στον ρόλο του ως το αφεντικό της Apple.

O Fassbender συνοδεύεται από τον Seth Rogen ως Steve Wozniak, την Kate Winslet ως Joanna Hoffman και τον Jeff Daniels ως τον προηγούμενο CEO της Apple, John Sculley.

Από το χακάρισμα της Sony Pictures και τα e-mail που είχαν διαρρεύσει είχε φανεί ότι η παραγωγή της ταινίας θα γινόταν από το συγκεκριμένο studio υπό την σκηνοθεσία του David Fincher, αλλά τελικά το 2014 πήγε από την Sony στην Universal.

O Danny Boyle είναι γνωστός από το Slumdog Millionaire και θα σκηνοθετήσει το σενάριο του West Wing και του Aaron Sorkin, δημιουργού του The Social Network. Αφού ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα της παραγωγής που είχαν προκύψει, η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου.

Δείτε το video:

Το πρώτο trailer από την ταινία του Steve Jobs με τον Michael Fassbender, Το πρώτο trailer από την ταινία του Steve Jobs με τον Michael Fassbender

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφανος

Δεν δημιουργούν και καμια ταινία για την Nokia?

nick2010

Καλός ηθοποιός, αλλά…. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Steve Jobs.

Kαλύτερα να έβρισκαν έναν (εντελώς ή σχεδόν) άγνωστο ηθοποιό που να του έφερνε στον σωματότυπο και στη φάτσα, όπως έκαναν με επιτυχία (και όσκαρ α΄ αντρικού) για τον Stephen Hawking και να βλέπαμε μία ταινία, σαν να βιώναμε σε documentary τη ζωή και το έργο του.

Για μένα πολύ καλύτερη απεικονιστική επιλογή ήταν ο Ashton Kutcher.

Κώστας Βλαχάκης

Στέφανος, Για την Nokia υπάρχει μια “μικρού μήκους” https://techblog.gr/b2b/nokia-celebrates-150-years-9832/ 🙂

vasilist

Θα πατώσει και αυτή η ταινία, κανένας δεν ενδιαφέρεται για τον Steve Jobs εκτός και αν βάλουν σάλτσα μέσα και το κάνουν Hollywood δράμα.
Δεν λέω πολύ καλός και έξυπνος στον συνδιασμό τεχνολογίας άλλων εταιρειών που έχουν ρίξει χρήμα στο R&D αλλά δεν έκανε και κάτι το συγκλονιστικό.
Και πρίν βγούν οι φάν να πούν ότι η Apple έφτιαξε κάτι δικό της διαβάστε μην εκτεθείτε, πχ iphone 1πολύ καλό τηλέφωνο ίσως και το καλύτερο της εποχής του αλλα τίποτα απο όσα έχει μέσα δεν διμηούργησε η apple.Δεν έχω τίποτα με την apple ίσα ίσα που είμουν κάτοχος του 3gs και 5s αλλα πέφτει πολύ πραπληροφόρηση.

GREG

Η ταινία άργησε απελπιστικά να βγει λόγω προβλημάτων στην παραγωγή και το ενδιαφέρον έχει εξαντληθεί πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.