study4exams.gr, Ψηφιακό Φροντιστήριο για μαθητές Γ’ λυκείου

Το Ψηφιακό Φροντιστήριο σκοπεύει να προσφέρει ένα συμπληρωματικό, ευέλικτο και σύγχρονο τρόπο πρόσβασης των μαθητών σε χρήσιμο υποβοηθητικό υλικό, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες προετοιμασίας τους, εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων. Η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και σε όλα τα μέλη της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας.

www.study4exams.gr
Δικαίωμα συμμετοχής στην υπηρεσία έχουν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου και οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις οι οποίοι θα εγγράφονται και στη συνέχεια θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ερωτήσεις – απορίες τις οποίες θα επεξεργάζονται και θα απαντούν Σύμβουλοι-Καθηγητές.

, study4exams.gr, Ψηφιακό Φροντιστήριο για μαθητές Γ’ λυκείου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΙΚΕΛΗΣ

Ακόμη και το ίδιο το Υπουργείο πιστεύει ότι χρειάζεσαι το φροντιστήριο για να περάσεις στο Πανεπιστήμιο!!!!!!!
ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ.
Υ.Γ. (Και δεν είμαι παραπαιδεία διότι τότε και τα ιδιωτικά κανάλια είναι παρατηλεόραση, ο ιδιώτης γιατρός είναι παραιατρική και πάει λέγοντας…)

nick14

αντε μπας και μειωθει λιγο η παραπαιδεια και σταμτησουν τα 20-25ρια νε φευγουν αερας ανα ωρα… αλλα δεν νομιζω να ειναι αρκετο.παντως πολυ καλη κινηση , μπραβο τους

tainia

καλή κίνηση και ας δείχνει με αυτό το τρόπο ότι δε φτάνει το σχολείο μόνο.. ή είναι οι πιο πολλοί καθηγητές που “δεν φτάνουν”;;;

ΚΡΙΚΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

nick14 διάβασε πιο πάνω για την “παραπαιδεία” που λες…

Πολιτης Καραμητρος

Προφανώς το φροντιστήριο δεν ειναι παραπαιδεία. Ειναι μπακάλικο που πουλαει συνταγες αντιμετωπισης των εξετασεων. Και επειδη καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, ασφαλως και ενας φροντιστης μπορει να νοιωθει περηφανος! Πάντως καλο ειναι να ξερουμε οτι το φροντιστηριο υπαρχει για τρεις λογους: Α) Γιατι μεχρι πριν λιγα χρονια οσοι ήξεραν πεντε κολλυβογραμματα και ειχαν ενα πτυχιο – εστω και αγορασμενο απο τριτοκοσμικα “πανεπιστημια” της αλλοδαπης – βολευονταν στο δημοσιο που ειχε καταντησει απορροφητηρας ηλιθιων. Β) Γιατι ο Ελληνας γονέας, για τα παιδια του εχει φιλοδοξιες πολυ ανωτερες των δυνατοτητων τους. Γ) Γιατι ολοι προσπαθουμε να “μαθουμε γραμματα” (τρόπος του λεγειν) ΟΧΙ για να κανουμε καλλιτερα καποια δουλεια, αλλα για να αποφυγουμε καποιες άλλες δουλειες, εν γνωσει μας οτι πρεπει να γινουν, αρκει να μην τις κανουμε εμεις. Και ειναι μυθος οτι τα ελληνοπουλα πανε στο φροντιστηριο γιατι ειναι ανεπαρκες το Σχολειο. Σε πολλες χωρες του εξωτερικου υπαρχουν σχολεια που φοιτουν σε κοινα τμηματα τα παιδια των μεταναστων. Παιδια Ιταλων, παιδια Τουρκων, παιδια Σερβων, παιδια Ελληνων, παιδια Γερμανων κλπ. (τα λεγομενα πολυπολιτισμικα σχολεια). ΜΟΝΟ τα παιδια των Ελληνων πανε και φροντιστηριο ή κανουν ιδιαιτερα μαθηματα. Τι δειχνει αυτο; Δυο εκδοχες υπαρχουν. Ή ειμαστε υπεβολικα φιλοδοξοι για τα παιδια μας ή τα παιδια… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.