Apple, Facebook και Google ζητούν νομιμοποίηση γάμων ομόφυλων ζευγαριών

Facebook, Google, Apple, Amazon, Microsoft και 374 ακόμη, μεταξύ των οποίων είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, ενώθηκαν και ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποφανθεί υπέρ της νομιμοποίησης των γάμων μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών σε όλες τις πολιτείες. Οι παραπάνω εταιρείες υποστηρίζουν ότι η νομιμοποίηση των γάμων αυτών ουσιαστικά λειτουργεί θετικά για τις αμερικανικές επιχειρήσεις.

Η επιστολή αναφέρει ότι οι διαφορετικοί νόμοι σε κάθε Πολιτεία, όπου επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται ο γάμος σε άτομα ιδίου φύλου, λειτουργεί αρνητικά για τις εταιρείες και είναι πιο κοστοβόρο να προσελκύσουν και να προσλάβουν καλούς επαγγελματίες. Δεν είναι μόνο οι τεχνολογικοί γίγαντες που υπογράφουν την επιστολή, αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις ή πολυεθνικές όπως Coca-Cola, Pepsi, Comcast, Levi’s, Nike, United Airlines κλπ.

Το ζήτημα για την ισότητα στο δικαίωμα του γάμου θα συζητηθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ τον Απρίλιο. Αυτή τη στιγμή 36 πολιτείες επιτρέπουν των γάμο μεταξύ γκέι ζευγαριών.

Κάποια από τα πιο γνωστά τεχνολογικά ονόματα που υπογράφουν την επιστολή είναι: Amazon, Apple, AT&T, Cisco, Comcast, Dropbox, eBay, EA, Facebook, Google, Groupon, HP, Intel, Intuit, Microsoft, Orbitz, Pandora, Qualcomm, Twitter, Verizon και Zynga.

tech giants support marriage equality, Apple, Facebook και Google ζητούν νομιμοποίηση γάμων ομόφυλων ζευγαριών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Τα αυτονόητα.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά πρέπει να είμαστε ίσοι.

παπαροκας tiamat

Πανε να μας περασουν την ανωμαλια για φυσιολογικο.

Πραγματικα λυπαμαι τη νεα γενια. Δεν υπαρχει ηθικη, αξιες, δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο!
Γνωστη μου χωρισμενη με 1 κοριτσακι ηδη εφερε τη γκομενα της στο σπιτι και συζουνε τωρα μαζι με το παιδακι!

Giannis Charp

«Οι παραπάνω εταιρείες υποστηρίζουν ότι η νομιμοποίηση των γάμων αυτών ουσιαστικά λειτουργεί θετικά για τις αμερικανικές επιχειρήσεις.»
Αυτό τους ενδιαφέρει ουσιαστικά,γιατί περί δικαιωμάτων και ισοτήτων μάλλον δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ.Αν τους ενδιέφεραν τα δικαιώματα και οι ισότητες δεν θα είχαμε τις τρισάθλιες εικόνες από τα εργοστάσια παραγωγής ανά τον κόσμο.

christina

Ελεος………….

Sot11

Δεν ειναι ανωμαλία Tiamat! Αλλα πραγματα ονομάζονται ανωμαλίες! Επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες απο εμάς δεν σημαίνει ότι δεν ειναι ίσοι, καταλάβετε το επιτέλους! Τα ίδια δικαιώματα πρεπει να έχουν όλοι, οποίοι κι αν ειναι αυτοι!

Nio

Συγνώμη αυτές οι εταιρείες αντί να φωνάζουν για τα δικαιώματα της γυναίκας στο Πακιστάν η για ανθρώπους που πεθαίνουν από πείνα που είναι εκατομμύρια και εκεί στο αμερικα, φωνάζουν για την ευχαρίστηση που έχουν κάποιοι στα οπίσθια τους? Δεν με νοιάζει ρε φίλε. Στην Γερμανία που έχουν νομιμοποιησει τον βιασμό ζώων σε οίκους δεν λένε τίποτα. Δεν θιγω το θέμα απλά εστιάζω. Ας εστιασουμε λοιπόν σε πιο βασικά πράγματα και ας αφήσουμε την πρωκτικη ευχαρίστηση δια νόμου τελευταία. Έλεος πια. Λες και παράνομα αν θέλουν να συζησουν δεν μπορούν. Πρέπει να παντρευτουν κιόλας. Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι εταιρείες χτενιζονται.

Νικόλας

Συμφωνώ με τον Nio και την συνεχή επιβολή της ατζέντας τους, την αρρωστημένη πολιτική ορθότητα, τα δύο μέτρα δύο σταθμά, την βάπτιση του μαύρου ως λευκό και το αντίστροφο, μα πάνω απ’ όλα την μέγιστη υποκρισία τους…

Σπύρος

Εταιρείες: Νομιμοποίηση γάμων ομόφυλων ζευγαριών –> Μεγαλύτερα κέρδη. Αυτή είναι η ουσία του άρθρου. Εκεί εστιάστε λοιπόν και αφήστε (μερικοί) τα γνωστά ομοφοβικά περί ανωμαλίας, αρρώστιας, συγκρίσεις με βιασμούς ζώων -έλεος, τι σχέση έχουν(!)- κτλ

Max91

Οκ, το τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη δεν με νοιαζει.. αλλα να θελουν να καριερωσουν την ανωμαλια ως κατι το φυσιολογικο αυτο παραπαει… Δηλ τι θα απαντησουν αυτες οι εταιριες που εχουν καβαλησει το καλαμι σε ενα παιδι 8 χρονων οταν θα ρωτησει κατι σχετικα με αυτο? οτι αα παιδι μου ειναι κατι το κανονικο? OMG δηλ

Max91

καθιερώσουν”’ Διορθώστε το παιδιά 😛

Λαμπρος

Σπυρος +1

gathan

Δηλαδή πως αυξάνονται τα κέρδη με τους γάμους; Άντε και να αυξάνονται που είναι αστείο αυτό είναι θέμα να ασχοληθούν όλοι αυτοί; Μας δουλεύουν; Και δεν υπάρχει νόημα να ονομάζεται γάμος, τι ακριβώς θα εξυπηρετεί κάτι τέτοιο; Σε επόμενη φάση να μας πουν ότι πρέπει να έχουν και παιδιά; Γιατί διαφορετικά μια νομική ρύθμιση για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Όταν κάποιος λέει δεν είναι φυσιολογικό δεν εννοεί να ότι οι άνθρωποι έχουν υποπέσει σε παράπτωμα ή έχει κάποιος κάτι εναντίον τους, προφανώς και όχι. Αλλά φυσιολογικό δεν είναι και υπάρχει τόση μεγάλη πίεση από τις δισκογραφικές κτλ να γίνει το φυσιολογικό μη φυσιολογικό. Η αντζέντα είναι μεγάλη

Georgia

Η ίδια καραμέλα, ευτυχώς λίγοι σήμερα αναφέρονται ως ανωμαλία και αρχίζουν τις γνωστές βλακείες τους.
Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σου απαντήσω εάν έχω δικαίωμα ή όχι να παντρευτώ τον/την συντροφο μου. Δεν σου πέφτει λόγος στην τελική όπως και σε εμένα ποιον/ποια θα παντρευτείς.
Ερωτεύσου, αγάπησε οποιον/οποια θες εάν σε αγαπάει ο άλλος ή άλλη τελειώνει εκεί το παραμύθι. Και αναφέρομαι στον κουτσομπόλη που ξέρει το τι κάνει η γειτόνισσα του! Κοίτα το σπιτάκι σου και μόνο.

Bottox

@Georgia μαζί σου
δεν κοιτάμε τα δικά μας προβλήματα ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι…ΕΛΕΟΣ

παπαροκας tiamat

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Οι κυβερνησεις πανε να μας εξοικειωσουνε με την ανωμαλια ως ωστε να τη δεχτουμε. Σε αυτο πρεπει να υψωσουμε ολοι μαζι αναστημα για να σωσουμε τα παιδια μας απο τη καταστροφη!

@nio πολυ ωραια spotαρες σε αυτη τη παραμετρο! Ευγε!

Bottox

@παπαροκας tiamat φίλε εδώ κάνεις λάθος όπως όταν τύχει το παιδί σου να σε πιάσει να το κάνεις με την γυναίκα σου θα του εξηγήσεις με τον δικό σου τρόπο η θα το προσδιορίσεις αλλιώς το θέμα…έτσι θα κάνεις αν δει στο δρόμο 2 άντρες η 2 γυναίκες μαζί
με αυτά που μου λες ακούγεσαι σαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες που παλιά άλειφαν με πίσσα και πούπουλα αυτούς/αυτές που συνουσιάζονταν στα κρυφά και έλεγαν που θα πάει η κοινωνία έτσι…τώρα αυτό γίνετε για πλάκα και κάνεις δεν λέει τίποτα
σε πόλους δεν αρέσει το όλο θέμα …σε λίγα χρόνια όμως θα είναι και αυτό κομμάτι τις καθημερινότητας των τότε
ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να προσβάλω κανέναν απλά έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς ή ευτυχώς

vassilis 7

έχει σκεφτεί κανένας απο εσάς οτι είναι και θεμα εκκλησίας;;

Nio

Σπύρο πρώτον αυτή η καινούρια λέξη “ομοφοβικος” δεν πρέπει καν να την αναφέρεις. Γιατί προσβάλλεις και τους ομοφυλοφιλους σαν να είναι ζώα (πως λέμε ζωοφοβικος) αλλά και την ταπεινή μου νοημοσύνη. Είναι παρόμοιο με κάποιον που πάει να πει αγαπώ την πατρίδα μου και πριν τελειώσει λέει δεν είμαι ρατσιστής γιατί μας έχουν φοβισει και δεν μπορούμε να εκφραστουμε ελεύθερα.
Επίσης σήμερα γίνονται πόλεμοι χώρες βυθιζονται στην μιζέρια και στην φτώχεια και κάποιοι καίγονται να καθιερωσουν την ανωμαλία. Όλο το θέμα είναι πολύ κιβδηλο.

Νίκος 31

Είμαστε υπέρ των Gay γάμων, γιατί φέρνουνε περισσότερα έσοδα στίς εταιρίες μας. Τώρα ποιός δουλεύει ποιόν δεν ξέρω αλλά τέσπα. Έχω την εντύπωση πάντως, ότι σε μια συντηρητική κοινωνία, περισσότερα έσοδα θα είχατε με το σύνθημα του Περίανδρου Πώποτα Τάξις και Ηθική παρά με φιλελευθερισμούς, δικαιώματα και διάφορα μπαρμπούτσαλα.

ΥΓ.Οι συγκεκριμένες εταιρίες που μιλάνε για δικαιώματα των ανθρώπων, για αντιρατσισμούς και πράσειν άλογα, δεν είναι οι ίδιες που βάζουνε Κινέζους και Πακιστανούς εργάτες να δουλεύουνε 16 ώρες την ημέρα με 2 δολάρια μεροκάματα, για να παράγουνε τα προιόντα τους, iPhone, παπούτσια, ρούχα, τηλεοράσεις κτλ; Οι συγκεκριμένες εταιρίες δεν χρηματοδοτούνε την Αμερικανική οικονομία, που κάνει τους πολέμους στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία, στο Βιετνάμ κτλ ή κάνω λάθος;

ΥΓ.Υποθέτω ότι η coca cola, που έχει και αντιρατσιστικές διαφημίσεις, προσλαμβάνει μαύρους εργαζομένους, ασφαλισμένους και τους δίνει 80 δολάρια μεροκάματο την ημέρα!

Solon

Τα πάντα στο βωμό του κέρδους. Μην απορείτε καθόλου που οι μεγάλες πολυεθνικές προωθούν με κάθε τρόπο την ομοφυλοφιλία. Οι έρευνες που έχουν γίνει ειδικά για τους άντρες έχουν δείξει ότι ο ομοφυλόφιλος άνδρας ξοδεύει από 30% έως και 70% παραπάνω από έναν φυσιολογικό άνδρα μέσα σε ένα χρόνο. Φανταστείτε λοιπόν πόσο θα αυξηθεί η κατανάλωση στον δυτικό κόσμο αν ένα 5% των ανδρών γυρίσει στην ομοφυλοφιλία. Είναι τεράστιο το ποσό. Αυτό τους ενδιαφέρει μόνο.
Εμάς όμως θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε έναν φυσιολογικό κόσμο. Είναι δικαίωμα του καθενός οι σεξουαλικές του προτιμήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό που επιλέγεις είναι και φυσιολογικό. Ας μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Ούτε και ότι η κοινωνία θα πρέπει να εκπαιδεύει τα παιδιά στην ανωμαλία. Η κοινωνία πρέπει να δίνει στα παιδιά σωστή αγωγή. Από εκεί κι πέρα εάν με την ενηλικίωσή τους επιλέξουν κάτι άλλο δικαίωμά τους μεν αλλά η ανωμαλία παραμένει ανωμαλία. Δεν γίνεται φυσιολογικό κάτι επειδή σου αρέσει εσένα.

Enzo

Kαι εγώ με την σειρά μου αδυνατώ να καταλάβω πώς το να επιτρέπεται ο γάμος των γκει ζευγαριών σε όλη την αμερική θα λειτουργήσει θετικά για αυτές τις επιχειρήσεις.

Εγώ btw είμαι άκρως αντίθετος με τον γάμο των γκέι για 2 βασικούς λόγους:
1. Γιατί με αυτόν το τρόπο προσπαθούν να περάσουν την ομοφιλοφιλία ώς κάτι φυσιολογικό, ενώ δεν ειναι.
2. Γιατί ο απώτερος σκοπός τέτοιων γάμων ειναι η υιοθέτηση παιδιών σε βάρος πάντα νορμάλ ζευγαριών, πράγμα το οποίο επίσης θεωρώ απαράδεκτο.

Ας κάνουν οι γκέι όοοοο,τι θέλουν δεν με νοιάζει και δεν με αφορά. Αλλά να μην μας το παρουσιάζουν ώς φυσιολογικό. Στην τελική ας κάνουν ένα συμφωνο συμβίωσης σαν τον Τσίπρα, τι τον θέλουν τον παπά;;;

Νίκος 31

Ενζο δεν νομίζω η γκέι κοινότητα να επιθυμεί γάμους, πόσο μάλλον παπάδες και εκκλησίες. Ίσως ενα σύμφωνο συμβίωσης, αλλά πραγματικά ούτε τους ίδιους στην πλειοψηφία τους δεν τους ενδιαφέρει. Σαν να προωθούν οι κυβερνώντες τα πράγματα με το έτσι θέλω, για να πετύχουνε ίσως κάποιο σκοπό (ίσως τον έλεγχο και την υποστήριξη της συγκεκριμένης κοινότητας), που στην ουσία το μόνο που καταφέρνουνε, είναι να στρέφουνε τον κόσμο εναντίων αυτών των ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους δεν φταίνε σε τίποτα. Γιατί όταν προσπαθούνε πχ τα ΜΜΕ καθημερινά πρωί βράδυ να σου περάσουνε κάποια πράγματα με το έτσι θέλω, και άμα υποστηρίξεις το αντίθετο σε στοχοποιούνε για το υπόλοιπο της ζωής σου, κοινωνικά, επαγγελματικά κτλ, το μόνο που καταφέρνουνε είναι να εξαγριώνουνε τον κόσμο και να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος ρατσισμός.

Δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους, ίσα ίσα που μιλάω με 2-3 σχεδόν καθημερινά έξω απο 2 στέκια που αράζω, αλλά δεν μου αρέσει πχ αυτή η αλλαγή της πατροπαράδοτης οικογένειας του 1950, της μητέρας, του πατέρα, του παππού και τις γιαγιάς, σε Γονέα Α και Β και την αντικατάσταση του αγοριού και του κοριτσιού απο την λέξη τεκνό.

edd

Όπως έχετε πει παραπανω, τις εταιρίες αυτές ενδιαφέρουν τα κέρδη. Οσον αφορα το θέμα, η νομιμοποίηση δεν εξαρτάται απο την πολιτεία, αλλά την εκκλησία. Ο πολιτικός με την μορφή συμφώνου υπάρχει σε αρκετές χώρες. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε κανένα απο αυτά και δε μας πέφτει λογος. Το αμφιλεγόμενο είναι το θέμα της ιοθεσιας. Κάποιοι θα ρωτήσουν-επιχειρ/σουν “ειναι καλυτερα να βρίσκεται σε μια οικογένεια που το χτυπαει?”. Ακόμα κ αυτό ειναι αμφιλεγομενο εδώ και χρόνια. Με τη λεξη αμφιλεγόμενο δειχνω ευγενικά την διαφωνία μου, μιας και όλα έχουν θυσιαστει στο βωμο της “(οργουελικης) ισότητας”και κανένας δε τολμαει να πει το αυτονοητο. Αυτό που φαίνεται για μια ακόμη φορά είναι η υποκρισία και η κοντοφθαλμια. Εκτός αν θεωρουμε σημαντικότερο να φορέσουν οι gay βερα, απο τη πείνα, την φτώχια, τους πολέμους στο μεγαλυτερο μέρος του παγκοσμιου πληθυσμού. Είναι ξαφνικα σημαντικοτερη η οργάνωση για τα σκυλακια απο τη unicef και τους γιατρούς χωρίς σύνορα…

a p

απογοητεύομαι από τα σχόλια μερικών εδώ πέρα. μην τα λέτε αυτά παραέξω γιατί θα σας πάρουν με τις ντομάτες (tiamat και ενζο για σας μιλάω). όταν δεν μπορείτε να κατανοήσετε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι ανώμαλο ούτε μη φυσιολογικό. ποιοί είστε εσείς που θα βάλετε όριο στο πως δύο άνθρωποι αγαπιούνται? στην τελική αυτό δεν είναι το ζητούμενο? το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αφορά αυτόν και μόνο. όπως είπε ένας φίλος από πάνω, δεν είμαστε ίδιοι αλλά πρέπει να είμαστε ίσοι. ποιοί είστε εσύ που θα μιλήσετε για ανωμαλία βρε κακομοίρηδες? που προσθέτεις και παράδειγμα στο σχόλιο σου την μάνα και το παιδάκι. το παιδάκι ζητάει αγάπη και προσοχή, δεν το νοιάζει που θα την βρει όμως… πήγαινε άνοιξε κανά βιβλίο κι ας το ίντερνετ για λίγο, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, μια κάποια παιδεία την έχουμε λάβει και είναι μερικά πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, αλλά δυστυχώς ακόμα και τώρα, εν έτη 2015 (!) δεν είναι. μου έπεσαν τα μάτια πρωί πρωί. άντε καλημέρα σας, και βάλτε μυαλό.

giannogeorge

Παιδιά εντάξει, πείστηκα. Θα είμαι ομοφυλόφιλος μόνο στο σπίτι μου!

Top Gamos

Το θέμα τελικά είναι τα κέρδη των πολυεθνικών πάση θυσία κι όχι τα δικαιώματα των ανθρώπων.

Enzo

@ a p

Εσύ που όπως φαίνεται είσαι τόσο φιλελεύθερος και προοδευτικός, μάθε επιτέλους ότι στον κόσμο αυτό δεν μπορουν όλοι να έχουν τι ίδια άποψη με τον εαυτούλη σου. Να δέχεσαι οτι υπάρχει και να ακους και την άλλη άποψη.

Όσα για κάτι εκφράσεις που χρησιμοποίησες, απλά σε λυπάμαι! Είσαι ο τυπικός ῾βλάχος῾ του διαδικτύου!

spios s s

λογικό όλες αυτές η μεγάλες εταιρίες να λένε κάτι τέτοιο! δεν σας κάνει εντύπωση ότι τόσα χρόνια υπήρχαν η gay γιατί τώρα τουσ βγάζουν όλους στην φόρα? και θέλουν να το περάσουν στο κόσμο σαν φυσιολογικό? Δεν τούς νοιαζουν τα λεφτά, λεφτά έχουν! έτσι τούς λένε να το λένε άλλη πού είναι σε ποιο ΜΕΓΆΛΕΣ θέσεις από αυτούς, και σίγουρα τουσ ενδιαφέρει να βλέπουν τον κόσμο να καταστρέφεται, βλέπε illuminati

a p

γνωρίζω ότι δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι με όλα και ότι πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις του άλλου, αυτό είναι απολύτως κατανοητό κι έχεις απόλυτο δίκιο. ωστόσο, δεν είναι λίγο ειρωνικό να το λες εσύ αυτό όταν ταυτόχρονα παρομοιάζεις ένα γκέι ζευγάρι ως ανωμαλία; εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως. όπως και να έχει, ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα πάνω στα νεύρα μου.

μου κάνει βέβαια εξαιρετική εντύπωση πως ενώ το ανθρώπινο είδος έχει καταφέρει ότι έχει καταφέρει έως τώρα κι έχει προοδεύσει σε πάρα πολλούς τομείς, υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που μένουν στάσιμα, κι όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνουν για αρκετό καιρό ακόμα. δεν θα πάμε ποτέ πραγματικά μπροστά αν δεν μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ζήτημα τόσο λεπτό κι ασήμαντο όπως η σεξουαλική προτίμηση κάποιου συνανθρώπου μας που στο κάτω κάτω δεν μας αφορά και δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε. αυτά απο έμενα, καλή συνέχεια.

Enzo

Ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι έγραψα και δεν ανέφερα ποτέ την λέξη ανωμαλία, αλλά μη φυσιολογικό.

Και ξαναλέω δεν έχω πρόβλημα με τους γκέι. Ας κάνουν πραγματικά όοοοο,τι νομίζουν στην προσωπική τους ζωή αρκεί να ειναι κοινωνικά αξιοπρεπείς (το ίδιο ισχύει και για τους ετεροφιλοφιλους βέβαια). Φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι πολλοί σοβαροί γκέι εκνευρίζονται αφάνταστα με τις κραγμενες που βγαίνουν στην τηλεόραση.

Αυτά εν ολίγοις. Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω πώς ο γάμος των γκέι θα ενισχύσει τις αμερικάνικες εταιρίες….Τεσπα.

Geo M

Αγράμματοι, ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί θα υπάρχουν μια ζωή… το ξέρουμε..
Ας μάθουν κάποτε επιτέλους για τα ανθρώπινα δικαιώματα…
Ας μάθουν κάποτε επιτέλους ότι η ομοφυλοφιλία υπάρχει παντού στη φύση…
Ας μάθουν κάποτε επιτέλους ότι η σεξουαλικότητα είναι γενετήσιο ένστικτο και δεν χρειάζεται να την δούμε από κάπου αλλού και να την αντιγράψουμε…
Ας μάθουν κάποτε επιτέλους για τον σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου…
Ας μάθουν κάποτε επιτέλους ότι θεοί στον κόσμο είναι πολλοί και διάφοροι όπως επίσης και τα παραμύθια…
Ας μείνουμε καλύτερα στην τεχνολογία…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

φιλε μου προσβαλεις ανθροπους στο να τους λες αγραματους λιπαμε που θα σε απογοητεύσω αλα ο ομοφιλια δεν ειναι στην φύση διότι αν ειτανε θα εφτιαχνε ενα φιλο ο θεος και οχι δυο διαφορετικα το ότι γενιουβτε καπιοι άνθρωποι με παραπανο ορμόνες ισχύει και ευτιχος εχουνε βγει θεραπείες γιαυτό αλο αν δεν ειναι πολύ κοσμος ενιμερομενος η δεν εχει πολες φορές την οικονομικη δινατοτιτα που σε αυτο φτεη καθαρα το κράτος οπος και εμεις η ανθροπη που παραμορφοσαμε την φύση διοτι υπάρχουν κακη επιχιριματιες και κιτανε μονο το κερδος χορις να σκέφτονται της σινεπιες του σινανθροποτου παντος για να τελιονο το θεμα θεραπιες υπάρχουν και για της ορμονες οπος λες και για αλαγη φίλου που πρέπει να το δουμε σοστα εμεις η ανθροπη και να το αντιμετοπισουμε δεν γίνεται στην ζωη και ο σκυλος χορτατος και η πιτα ακοβη

NZ

Πιστεύω ότι δεν είναι σοβαρός λόγος να ασχοληθούμε για το τι πιστεύει η κάθε εταιρία.
Δεν είναι μόνο το θέμα του gay γάμου σαν ιδέα, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα πίσω που σε περιπτώσεις επιβάλουν μια τέτοια κατάσταση. Αισθητικά μπορεί να μην αρέσει σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων, να μην το δέχονται για δικούς τους λόγους, αλλά όχι ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κοινωνία.
Νομικά όμως μπορεί να γίνει αρκεί οι άνθρωποι αυτοί που παντρεύονται ή είναι κάτω από ένα σύμφωνο συμβίωσης να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους. Και όταν υπάρχει νόμος σε ισχύ για την προστασία ανθρωπίνων δικαωμάτων, κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Τώρα το θέμα περί “ανωμαλίας” ή “μη φυσιολογικό” που προαναφέρθηκε από αρκετούς χρήστες παραπάνω, δεν είναι σοβαρό επιχείρημα.
Οι εταιρίες σαφώς και βλέπουν το κέρδος. Λίγο το fabulous life-style, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, ορίστε πως φεύγουν τα χρήματα!
Όσο για την εκκλησία, ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

παιδια θελο να κανο μια ερώτηση διλαδη τη θελεται η ομοφιλοφιλη να δινουμε παραδιγματα και προτιπα ομοφιλιας σε νεα παιδιά η να τους δίχνουμε το σοστο και υγιες πραγμα αν θελεται να καταστρεψουμε την ανθρωπότητα πραβοσας διότι οπος γνοριζεται πολύ καλα δεν αναπαραγεται ο ανθροπος με το ιδιο φυλο αλα με το αντίθετο οποτες στα παιδια πρέπει να του λεμε και να διχνουμε το σοστο και οχι να βγαζουμε λαθος παραδιγματα και προτιπα διοτι καλος η κακος στην εποχη που ζουμε επιρεαζομαστε πολύ απο τα προτιπα την τηλεόραση τα ΜΜΕ το παραδεχονται δεν το παραδεχονται καπιοι επιρεαζεται πολης κοσμος ακομη και η ομοφιλοφιλη που ειναι πρεπη να σεβαστουν το υγιες και να το λένε στα νεα παιδια αλιος αν δεν το κανουν και περασουμε στο αλο ακρο κακο σε ολους θα κάνουμε διλαδη στην ανθροποτιτα οπος εχω μιληση θεραπιες ειπαρχουν για την παραμορφοση της φύσης που διστιχος την καταστρεψαμε μονημας κερος να ενιμεροθουμε σοστα οπος και για της ορμονες οπος και η αλαγη φιλου που μπορη να κανουνε καπια ατομα επιδη κατα εχουνε πολες θιλικες ορμόνες η γενιουντε με 2 οργανα κερος ειναι να βοηθισουμε αυτα τα ατομα οπος και να ανατρεψουμε της ορμονες αυτο που χριαζεται ειναι να εχουμε… Συνέχεια »

Joker

@Geo M

Να μην πω καλύτερα τι υπάρχει στην φύση.

Αυτό το “ότι είναι – φυσικό – είναι καλό” δεν ισχύει.

Georgia

Παναγιώτη, φιλικά πάντα, το σκότωσες με τα ορθογραφικά και να ήθελα να διαβάσω δεν μπόρεσα, έπρεπε να σταματήσω. Καλό θα ήταν να βάζεις διορθωτή. Όλοι λίγο πολύ κάνουμε λάθη.
Τώρα στο θέμα μας, εάν έχεις άποψη περί του θέματος, σε παρακαλώ πολύ ενημερώσου. έστω στο διαδίκτυο γιατί αυτά που λες δεν στέκουν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση τα παιδιά να βλέπουν ομοφυλόφιλα ζευγάρια και να γίνουν τα ίδια ομοφυλόφιλα, επειδή απλά τους βλέπουν. Σταματήστε πια την παραπληροφόρηση. Δεν θα καταστραφεί η ανθρωπότητα επειδή υπάρχει περίπου 10% ποσοστό ομοφυλόφιλων.
Και για να ενημερωθείς διάβασε εδώ–>https://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231364498

Αν δεν σου κάνει κόπο, ή απλά κάτσε και συνέχισε να πιστεύεις κάτι που απλά δεν έχει εμπεριστατωμένη άποψη κοινώς λέγεται δογματισμός…

eleos

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μου βγήκαν τα μάτια !

Και για τελευταία φορά η ομοφυλοφιλία υπάρχει στη φύση και σε όλο το ζωικό βασίλειο όπου ανήκει και ο άνθρωπος . Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

Προτού πείτε την άποψή σας καλό θα ήταν να κάνετε και μια σωστή έρευνα για να μπορείτε να τεκμηριώσετε την άποψη σας κάπως.

mitsaras

Ελεος ρε, οπως παμε θα καταντησουμε ειδος προς εξαφανιση η αντρες. Για μαζευτειε λιγο

μαρια

θα συμφωνήσω με κάποιους που είπαν ότι οι εταιρίες αυτές το κάνουν προκειμένου να βγάλουν κέρδος. To ότι υπάρχουν γκέι και στο ζωικό φυτικό βασίλειο δεν σημαίνει και απαραιτήτως ότι είναι και φυσιολογικό. Εξαιρέσεις στους κανόνες υπάρχουν προκειμένου να προφυλαχθεί η φύση από τυχόν αύξηση πληθυσμού ή κάτι άλλο (πχ στείρα άτομα) αλλά από βιολογικής άποψης δεν είναι φυσική κατάσταση (βιβλία παθολογίας τμ ιατρικής απθ) όπως και το ντάουν δεν είναι φυσιολογική κατάσταση αλλά υπάρχει. Με λίγα λόγια όσο και σκληρό να ακούγεται η φύση ξεκάνει τα αδύναμα μέλη για τη διατήρηση ισορροπίας(δαρβίνος). Τα γεννητικά όργανα υπάρχουν πρωτίστως για αναπαραγωγή. Η απόλαυση υπάρχει προκειμένου ο οργανισμός να το επιθυμεί και να επιθυμεί να κάνει παιδιά για τη διατήρηση του είδους (βιβλίο βιολογίας α’ λυκείου). Από κοινωνική άποψη πρέπει να το αποδεχτούμε αφού συνάνθρωποί μας κάνουν αυτές τις επιλογές και νομικά ο γάμος τους πρέπει να νομιμοποιηθεί. Περί υιοθεσίας παιδιών κρατάω επιφυλάξεις (δεν εχω άποψη δλδ). Από εκκλησιαστικής άποψης δεν πρέπει και δεν νομίζω ότι θα γίνει. Δεν εχω πρόβλημα με τους γκέι αλλά ούτε και ενθουσιάζομαι. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν χίλιες φορές πιο σοβαρά θέματα( αυξημένη εγκληματικότητα, λαθρεμπόριο, μαύρη αγορά οργάνων, ναρκωτικά, aids, πείνα, κτλ) από αυτό…

Νίκος 31

Το ότι τραβήξανε 10 φωτογραφίες οι φωτογράφοι, με πλάνα όπως τους βόλευε, δεν σημαίνει ότι τα σκυλιά είναι γκέι και οι φάλαινες λεσβίες. Επίσης, εκτός απο το “φυσιολογικό”, όπως το αποκαλείτε εσείς, εγώ θα επικαλεστώ το “σφάλμα της φύσεως”. Για αυτό και είναι η εξαίρεση του κανόνα και όχι το παράδειγμα όπως προσπαθείτε να μας πείσετε. Σχετικά με το ότι δεν είμαστε στην θέση σας για να σας καταλάβουμε, θα το δεχθώ ότι ισχύει, όπως και ότι δεν είσαστε και εσείς στην δική μας, να δείτε πώς το βλέπουμε και εμείς σαν ετερόφυλοι. Δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε, προφανώς γιατί έχουμε διαφορετικά γούστα και βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Επίσης η ανωμαλία υπάρχει παντού στην φύση ακόμα και στους ετερόφυλους, όπως και η σεξουαλική διαστροφή, γιατί σας τρομάζει αυτή η λέξη και δεν την δέχεστε δεν μπορώ να καταλάβω;

Οι συγκρίσεις με τα ζώα είναι άσκοπες, είναι τόσο τεράστια η φύση και τόσο πολύπλοκη που δεν αρκεί να απομονώνουνε αυτά που μας συμφέρουν. Για παράδειγμα, στην φύση υπάρχει σε μεγάλο βαθμό η αιμομιξία, κάτι το οποίο εμείς οι άνθρωποι το καταδικάζουμε. Επίσης τα ζώα τεκνοποιούν και δεν μπορούν να γευτούν την χαρά και το συναίσθημα του έρωτα, όπως εμείς οι άνθρωποι.

Νίκος 31

Επίσης μην τρελαθούμε κι όλας που το 10% είναι ομοφυλόφιλοι, δηλαδή 900.000.000 ανθρώποι στον πλανήτη. Που είναι όλοι αυτοί και δεν το βλέπουμε;

Οι έρευνες έχουνε δείξει 1-4% στους άντρες ότι έχουνε τάσεις, ενώ μικρότερο το ποσοστό στο 1-2% για τις γυναίκες. Άσχετα άμα οι περισσότεροι άντρες είναι φούστιδες και δεν φοράνε παντελόνια!

ΥΓ.Εγώ πάντως σας δέχομαι όπως είσαστε, απλά το πρόβλημα μου είναι να μου το παρουσιάζουνε σαν τρόπο ζωής και παράδειγμα για τα παιδιά. Να μιλήσουμε λέει στα παιδιά… λές και μιλάμε οι γονείς για ετερόφυλο σέξ με τα παιδιά μας, και πρέπει να τους πούμε και για τα υπόλοιπα.

Νίκος 31

Βγάλανε στην Wikipedia τον άντρα και την γυναίκα, απο τον όρο Γάμος. Ζευγάρι, άτομα, πρόσωπα και γενικά αποφεύγει να αναφέρει τα 2 φύλλα. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί αντιδράει ο κόσμος με τον τρόπο που προσπαθούνε να του περάσουνε κάποια πράγματα και τους θεσμούς που προσπαθούνε να αλλοιώσουνε; Όχι αγόρι – κορίτσι, τεκνό, όχι μητέρα – πατέρας, γονέας Α και γονέας Β.

Λαμπρος

Σωστοοοοος ο solon.Λιγοι τα ξερουν – αντιλαμβανονται αυτα φιλε solon….

Geo M

Καλά μιλάμε δεν παίζεστε…
Καταρχήν για το θέμα της “επιλογής”, ως νέος ομοφυλόφιλος, η επιλογή μου έχει να κάνει μόνο στο κατά πόσο θα μείνω κρυμμένος στην ντουλάπα ή θα εκδηλώσω χωρίς φόβο την φύση μου.. ΔΕΝ υπάρχει επιλογή αν θα το γυρίσω στις γυναίκες να δυστυχήσω ή όχι… Καταλάβετε το καλά !!!
Ναι οι μελέτες (Κίνσευ κτλ) δείχνουν 5-10% πληθυσμού αποκλειστικά ομοφυλόφιλους.. Αυτό σημαίνει εκατομμύρια πελάτες για τις παραπάνω εταιρίες!!! Δυστυχώς το συντριπτικό ποσοστό κρύβεται για να απαντήσω σε μια ερώτηση παραπάνω.. Αλλά μην κατηγορούμε και τις εταιρίες ότι το προωθούν, αυτό είναι παράνοια… Βλέπουν τις προοπτικές…
Εν τέλει είναι θέμα πολιτισμού.. Η ανθρωπότητα έχει κάνει σημαντικά βήματα… (Μαύροι, δουλεία, γυναίκες κτλ). Μην γυρίσουμε πάλι στον μεσαίωνα…
Θα τελειώσω με ένα πείραγμα.. Ξέρω τις σας καίει εσάς τους “άντρες” Το 45% του είδους σας που δυνητικά “πάει” και με τα δύο φύλα.. και ότι οι γυναίκες σας κατά 75% βλέπουν γκέι τσόντες (μελέτη pornhub) χα χα χα χα χα χα

Νίκος 31

Ναι έχουνε γίνει τεράστια βήματα προόδου για την δουλεία, τα βλέπουμε καθημερινά και στην Foxconn και παράγει το αγαπημένο μας iPhone. Αλλά μην πάμε πολύ μακριά, τα βλέπουμε και εδώ στην Ελλάδα. Και για τους μαύρους έχουνε γίνει τεράστια βήματα, τους φέρνουνε στην Ευρώπη, για να σπάσουνε τα μεροκάματα έχοντας τους να δουλεύουνε για 10 δολάρια την ημέρα. Αντιρατσισμός και ανθρώπινα δικαιώματα απο τις πολυεθνικές, άλλη καραμέλα και αυτή. Σε κάθε εργοστάσιο μεγάλης πολυεθνικής, έχουνε μερικές εκατοντάδες μαύρους μέσα και στους ελέγχους τους κρύβουνε στα πατάρια και στα υπόγεια. Αυτό κι αν θα πεί πρόοδος!

Κανένα βήμα δεν έχει γίνει, όλα γίνονται για κάποιον λόγο και αυτός είναι ο καλύτερος έλεγχος του πληθυσμού. Κάποτε την δουλειά την κάνανε τα όπλα, σήμερα την κάνουνε τα ΜΜΕ, τα ανθρώπινα δικαιώματα οι οι επιστήμονες που “ψυχολογούν” τον όχλο.

ΝΖ

@Νίκο έχεις δίκιο στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά το κατά πόσο οι πολυεθνικές “σέβονται” τα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτό είναι άλλη κουβέντα. Μιλάς για τους υπαλλήλους στη Foxconn αλλά κανείς από τους 1,5 δισ Κινέζους δεν έχει ασχοληθεί με τα δικά σου προβλήματα και ιδιαίτερα με τα προβλήματα της χώρας εν μέσω κρίσης. Είπαμε, το ξαναλέμε, θα το ξαναλέμε μέχρι να το καταλάβετε όλοι σας. Όλα γίνονται για το κέρδος και την ευημερία των εταιριών. Επίσης όταν θα πας σε κατάστημα Apple ή Samsung ή δεν ξέρω και εγώ τι, για να αγοράσεις ένα smartphone ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ “Είστε ομοφυλόφιλος;” Όπως επίσης δε θα δείτε ταμπελίτσα που να γράφει “απαγορεύονται οι gay”. Το τι κάνεις ένας ομοφυλόφιλος στη ζωή του, ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ! Και στην τελική δεν το κατάλαβα! Ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε τη ζωή του καθενός με βάση τα σεξουαλικά του πιστεύω (μιλάω πάντοτε γενικά, ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΑ). Κάθε μορφή κριτικής που έχει σκοπό να θίξει οτιδήποτε φαίνεται “περίεργο” σε μερίδα ανθρώπων είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! Και μιας και θίχτηκε το θέμα “υιοθεσίας” από gay ζευγάρι, όπως επίσης και το κατά πόσο κακό πρότυπο αποτελεί για τα παιδιά, ας ανοιχτεί ξεχωριστό thread να το συζητήσουμε. Αν και σε blog που… Συνέχεια »

Superman

Οι Έλληνες είναι ένα ομοφοβικό-συντηρητικοφανές έθνος, σε βαθμό που κάνουν τους Άραβες να φαίνονται προοδευτικοί ώρες ώρες. Με αυτά που διαβάζω (ο άλλος ο αμόρφωτος δε ξέρει να γράφει σωστά μια πρόταση έχει και άποψη…) μακριά και αλάργα. Καιρός είναι να αναγνωριστούν ΠΑΓΚΟΜΙΑ τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων μπας και κάποιοι καταλάβουν ότι στη φύση δεν υπάρχει μόνο το αρσενικό-θηλυκό ζεύγος. Όπως δεν υπάρχει και το άσπρο-μαύρο. Λυπάμαι για το επίπεδό σας κύριοι “άντρακλες” κρυφό ομοφυλόφιλοι κομπλεξάρες. Όλοι οι άνθρωποι κάποιοι στη ζωή τους εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις αλλά επικρατεί στο τέλος η πιο δυνατή φύση τους. Αποδεδειγμένο από ψυχολόγους τουλάχιστον το 90% των ανθρώπων εμφανίζει ομοφυλοφιλικές τάσεις. Στην Ελλάδα σταυρώνουμε κάθε τι διαφορετικό. Λίγα χρόνια να ζήσεις στο εξωτερικό σου φαίνεται η νοοτροπία των Ελλήνων σαν των Αράβων και βάλε…. Ντροπή και μόνο είναι να διαβάζουμε τέτοια σχόλια, και από οικογενειάρχες υποτίθεται. Δηλαδή αν το παιδί σου είναι ομοφυλόφιλο δε θα ήθελες να έχει τα ίδια δικαιώματα με όλα τα άλλα παιδάκια του κόσμου; Σιχάματα. Γεμίζουν τα παιδάκια ψυχολογικά προβλήματα και καταπίεση που οδηγεί στην κατάθλιψη χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Ο γονιός έχει ευθύνη να οδηγήσει το παιδάκι του στη σωστή για αυτό σεξουαλική επιλογή φίλε Νίκος και όχι να το… Συνέχεια »

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Παιδιά διτε να αντιμετοπισετε το πρόβλημα οπος είπα δεν ειναι σοστο να απομονονουμε τα άτομα με ομοφιλικες τασεις πρέπει σαν κρατος να τα θεραπευσουμε το να τους βρίζεις να τους μιονης και να τους παρατας απομονομενους δεν κάνεις καλό το θεμα ειναι να αντιμετοπισουμε απο τη ρίζα το πρόβλημα και αυτό μονο σαν κρατη μπορούμε αυτή η ανθροπη θελουν βοήθεια το αν καπιος φιλος ειπαι ότι ομοφιλια υπάρχει στην φύση το ιπα και παραπανο υπάρχει οχι γιατη η φυση το εκανε διότι εμεις η ανθροπη καταστρεψαμε την ησοροπια της φύσης οπος με τα οπλα τα ναρκωτικά και πολα βιομηχανικα πραγματα αν ψαξετε θα διτε τη παραμορφοση εχουμε κανη πολυ ανθροπη στην φύση καπιοι αθελατους καπιη για το κερδος και την εξουσια το θεμα ειναι να το αντιμετοπισουμε καταλαβετε πος λιτουργη το σιστημα επιτελους και πος καπιοι ελενχουν τους ανθροπους δινονταστους την εντιποση οτι εχουν ελευθερια καντε μια αναλυση και θα καταλάβετε και να βοηθατε ομοφιλικα ατομα να βρουν σοστη υγιής λύση οχι να τα απομονονετε και να τα βριζετε ιδικα πισοπλατα οπος κανη πολης κοσμος

ο κάθε άνθρωπος εχει δικαίωμα να κανει τις επιλογές του να ορίζει αυτος την μοίρα του και να κανει τα πάντα προκειμενου να ομορφαίνει την ζωή του χωρίς βέβαια να ειναι εις βάρος των άλλων ! Δεν θα έπρεπε να στεκόμαστε στο τι κανει ο άλλος στο κρεβάτι του ειναι κατι που δεν μας αφορά !Δεν επιλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε και ποιον θα αγαπήσουμε ! Με την νομιμοποίηση των ομοφιλοφιλικων γάμων κάποιοι άνθρωποι ολοκληρώνουν των κύκλο της ζωής του βάζουν ακόμη μια πινελιά στην ευτυχία τους! Γιατι να υπάρχουν κάποιοι κλειστόμυαλοι που θα τους το στερήσουν ; Η θρησκεία απαγορεύει πολλά πράγματα τα οποία κανουμε σε καθημερινή βάση! Π.χ απαγορεύει το να τρώμε γαρίδες μύδια και αφροδισιακά φαγητά αλλα ο ελληναρας αν δεν πιει τσιπουράκι με μεζεδάκια δεν ηρεμεί ! Οποτε η ομοφυλοφιλια δεν τίθεται καν ως θέμα ανωμαλίας!
Φυσικα και οι μεγάλες εταιρίες ανάγκη τον κόσμο δεν σκέφτονται τοσο το καλό των ανθρώπων όσο τα ταμεία τους παρόλα αυτά κάποιος πρέπει να κανει την επανάσταση για τα δικαιώματα των ανθρωπων και δυστυχώς για εμάς αφήνουμε αυτούς που μας “ελέγχουν” να την κάνουνε αντί να παλέψουμε εμεις για το παρόν και το μέλλον μας !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.