Καναδάς: Έφηβος δολοφονήθηκε αφού εντόπισε το χαμένο κινητό του

Ένα νεαρός από τον Καναδά σκοτώθηκε από πυροβολισμό στην προσπάθειά του να ανακτήσει το χαμένο του smartphone. Ο 18χρονος Jeremy Cook, ξέχασε το κινητό του στο ταξί, κάτι το συμβαίνει συχνά. Ο νεαρός όμως ενεργοποίησε το software εντοπισμού για να βρει την συσκευή του, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε.

Ο Cook κατάφερε να εντοπίσει το κινητό του σε ένα parking και πήγε να το πάρει στις 5 το πρωί. Εκεί πήγε συνοδευόμενος από την αδερφή του. Εκεί μπήκε σε διαμάχη με τρία άτομα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Καθώς προσπάθησε να πάρει το κινητό του, το αμάξι άρχισε να φεύγει. Τότε ο ίδιος πιάστηκε από την πόρτα του οδηγού για να την ανοίξει, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον είχαν πυροβολήσει με πολλές σφαίρες. Η αστυνομία ανακοίνωσε τον θάνατό του στο σημείο πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο.

Το αμάξι τελικά βρέθηκε εγκαταλειμμένο με το κινητό του Cook. Η αστυνομία αναζητά ακόμη τους τρεις δράστες.

Η Google και η Apple προσφέρουν υπηρεσίες που μπορούν να εντοπίσουν το χαμένο ή κλεμμένο smartphone σου. Αλλά κάτι τέτοιο στο τέλος μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Καναδάς: Έφηβος δολοφονήθηκε αφού εντόπισε το χαμένο κινητό του, Καναδάς: Έφηβος δολοφονήθηκε αφού εντόπισε το χαμένο κινητό του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Έλα ρε φίλε! Τι πράγματα είναι αυτά; Για ένα κινητό; Τι κινητό είχε; Τιποτα luxurious phone των 11 χιλιάρικων+ ;;

Vai

Δεν εχει σημασια τι κινητο ειχε η ποσο ακριβο ηταν. Απο τι στιγμη που ηταν εφικτο να χρησιμοποιησει την συγκεκριμενη υπηρεσια και να το βρει εκανε αυτο που θα εκανε ο οποιοσδηποτε απο εμας. Που να ξερε ομως οτι θα πεσει σε μια τετοια περιπτωση?

Στυλιανός Βασίλης

οτι κινητο και να ειχε LG G4 ναυαρχιδες ακριβα κινητα ο ανθρωπος η ζωη ειναι απειρα λευτα η ζωη ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω 18 χρονων κριμα δεν με ενδιαφερει να βρεθει το κινητο και μετα να το σκκοτωσουνε η υγεια ζωη πανο απο ολα

alexis touba

Αν εισαι σε ξενες χωρες υπαρχει και αυτη η πηθανοτητα.Εδω Ελλαδα το πολυ πολυ να παιξεις μπουνιες η κυνηγητο αλα εκει σε σκοτωνουν για πλακα.Το θεμα ειναι οτι τσαμπα το σκοτωσανε αφου τελικα το κηνητο ταφησανε σταμαξι.Προσωπικα εγω η θαπερνα πολους φηλους για να παω η μπορει και να μη πηγενα γιατι παιζει πολυ εγκληματικοτητα

Costas

Οποίος την νύχτα περπατά λάσπες και σκ***α πατά! Καλά ήταν σοβαρός και αυτός 5 το πρωί? Μια χαρά κάνει και υπάρχει αυτή η υπηρεσία του find my phone, εχει βρει το τηλέφωνο του πολύς κόσμος. Αλλά αυτά δεν
τα αναφέρει κανένα άρθρο. Μόνο τον αμυαλο πιτσιρικά που έτρεχε βραδιατικα σε πάρκινγκ που κυκλοφορούν τα βαπόρακια και οι dealers.

Panos7GR

Προσπαθώ να βρω κίνητρο ρε παιδιά. Δηλαδή πως να φτάσει σε σημείο κάποιος να δολοφονήσει για ένα κινητό; Μάλλον τέτοια ωρα σε parking, θα είδε κάτι που δεν έπρεπε.
Όπως και να έχει έφυγε 18 χρονών μια ψυχή για το τίποτα, καλή ανάπαυση πιτσιρικά!

Darth

@Panos7GR εδώ δολοφονούν επειδή σε κάποιον δεν άρεσε το πως τον κοίταξαν για κινιτο θα σκαλώσουν? Και υπαρχουν και μπόλικες περιπτώσεις που δολοφονούν κόσμο ετσι για πλάκα……….

Vagelis

Εδώ έναν παλιό παίχτη του NBA περίπου 20 ετών, δεν τον είχαν δολοφονήσει επειδή σκούντηξε κάποιον καθώς πέρνουσε δίπλα του; Δεν θυμάμαι όνομα. 🙁

Θοδωρής

Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ ,η συμβουλή μου είναι ποτέ να μην επιχειρήσετε μόνοι σας να πάρετε πίσω κλεμμένη συσκευή αλλά απλά να καλέσετε το 100 και να γίνει με συνδρομή κάποιου σταθμού ώστε και ασφαλείς να είστε και να πιαστεί και ο κλέφτης.
Μην φοβάστε ποτέ να καλέσετε το 100

SpaoSanidesMeKarate

@Θοδωρής Έλα, πες αλήθεια! Η Ζωή είσαι, και τρολλάρεις τους αστυνομικούς για να πέσει το τηλεφωνικό κέντρο.

Βαγγέλης

@ alexis toumba δεν νομιζω να γινεται το ιδιο στον Αγιο,οπου σκοτωσαν τον ανθρωπο που γενουσε η γυναικα του για μια καμερα

Vasilist

Σίγουρα καλά έκανε και πήγε να δει ποιος το πήρε αλλά τε φίλε όταν βλέπεις άτομα τέτοια σε ένα αμάξι που πάς… Κάνε την πάπια εγώ αυτό θα έκανα.

giannogeorge

Λυπάμαι για τον χαμό του νεαρού…

Aλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο.. πρέπει να είσαι πολύ στόκος (λίαν επιεικώς) για να πας σε ένα πάρκινγκ στις 5 τα ξημερώματα, χωρίς κόσμο γύρω, τουλάχιστον να είναι πρωί, κτλ, βάζοντας σε κίνδυνο και την αδελφή σου (τι να πεις γι’ αυτό..) ελπίζοντας ότι αυτός που σου πήρε το κινητό θα στο δώσει, επειδή, τι; θα σε συμπαθήσει;

o.k.man

Κρίμας! Εκτός από τον φίλο κ.Θοδωρή κανένας άλλος δεν είπε το αυτονόητο, ότι εάν πέσεις θύμα κλοπής δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανακτήσεις τα κλεμμένα αντικείμενά σου κ.α. μόνος σου, αλλά πάντα με την βοήθεια και την συμπαράσταση της αστυνομίας.
Εάν θέλεις να μείνεις ζωντανός.

chrisa fr

Τσάμπα πήγε το παιδί. Άστο το ρημάδι το κινητό, τι πας στις 5 το χάραμα σε πάρκινγκ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.