Tellas Double Play με δυο μήνες δώρο mobile broadband

Με κάθε νέα αίτηση ενεργοποίησης των υπηρεσιών Τellas Double Play για παροχή Internet (ADSL) και σταθερής τηλεφωνίας, οι νέοι συνδρομητές παίρνουν δώρο, δύο μήνες δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας WIND ADSM, ώστε από την 1η κιόλας μέρα σύνδεσης να έχουν απεριόριστο ασύρματο Internet μέσω του δικτύου WIND. Μετά τους 2 δωρεάν μήνες, οι νέοι συνδρομητές Τellas Double Play μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να διατηρήσουν την υπηρεσία WIND ADSM απολαμβάνοντας έκπτωση 53% στο μηνιαίο πάγιο.

Η συνδυαστική χρήση των δύο υπηρεσιών τους επιτρέπει να έχουν σύνδεση στο Internet όπου και αν βρίσκονται, στο σπίτι τους ή στον χώρο εργασίας μέσω Τellas Double Play καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μέσω φορητού υπολογιστή και της υπηρεσίας WIND ADSM. Εναλλακτικά, μπορούν πριν το πέρας της δωρεάν περιόδου να διακόψουν τη σύνδεση ασύρματου Internet χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η προσφορά αυτή διατίθεται αποκλειστικά στα 400 καταστήματα WIND, όπου για την άμεση σύνδεση στην υπηρεσία WIND ADSM, οι νέοι συνδρομητές Τellas Double Play παραλαμβάνουν ένα USB stick, συμβατό τόσο με φορητό υπολογιστή όσο και με desktop, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες πλοήγησης στο Internet μέσω του ασύρματου δικτύου της WIND και να επιστρέψουν το USB modem που τους παραχωρείται δωρεάν κατά την διαδικασία σύνδεσης Tellas Double Play. Η επιστροφή του USB modem εκτελείται άνευ χρέωσης του συνδρομητή εφόσον η επιστροφή γίνει εντός των δυο μηνών από την αίτηση Tellas Double Play και εφόσον το USB stick επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία.

– Ισχύει για αιτήσεις ενεργοποίησης στις υπηρεσίες Τellas Double Play Unlimited, Tellas Double Play No Limit και Tellas Double Play Best Price αποκλειστικά από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.
– Κατά την ακύρωση του WIND ADSM, οι συνδρομητές καλούνται να επιστρέψουν το USB modem που τους παραχωρείται δωρεάν κατά την διαδικασία σύνδεσης Tellas Double Play. Η επιστροφή του USB modem εκτελείται άνευ χρέωσης του συνδρομητή εφόσον η επιστροφή γίνει εντός των δυο μηνών από την αίτηση Tellas Double Play και εφόσον το USB stick επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.