Το μέλλον των social media [News & Views]

Σ’ αυτήν εδώ τη στήλη αγαπάμε τα social media. Πιστεύουμε έντονα σ’ αυτά σαν παράγοντες επέκτασης μιας εταιρίας στο διαδίκτυο, σαν μέσα ανάπτυξης και επικοινωνίας, σαν απαραίτητο συστατικό της σημερινής της επέκτασης. Όμως το παρακάτω σατιρικό βίντεο λέει πολλές αλήθειες.

Λέει αλήθειες τόσο για τον ημιτελή τρόπο με τον οποίο εκτελείται η προσέγγιση στα social media όσο και για τον εντελώς ρηχό και κοινό τρόπο που χρησιμοποιούν οι “εξειδικευμένες” εταιρίες για την επικοινωνία μιας εταιρίας στο διαδίκτυο. Λέει αλήθειες γιατί είναι μάλλον σημείο των καιρών αυτή η έλειψη δημιουργικής σκέψης και η απλή αντιγραφή της πεπατημένης χωρίς μετρήσιμες ποσότητες και χωρίς ουσιαστικό κέρδος.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές από εδώ όταν ξεκινάμε μια επέκταση στα social media θα πρέπει να ξέρουμε απαραιτήτως τι ζητάμε από αυτά, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να το μετρήσουμε πάνω στο site μας και στις πωλήσεις μας. Αν δεν το κάνουμε αυτό καλύτερα να μην ασχοληθούμε καθόλου μ’ αυτά και να εστιάσουμε διαφορετικά την δημιουργική μας σκέψη. To μέσο, το οποιοδήποτε μέσο, θα μας αποδόσει ακριβώς ό,τι βάλουμε εμείς σ’ αυτό. Και το μυστικό και στα προϊόντα και στις προωθήσεις μας είναι η δημιουργία.

K

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ανακοίνωσε νέα τιμολόγηση API – Πρόκληση για τους μικρούς προγραμματιστές

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τις ανανεωμένες βαθμίδες API του ενάμιση μήνα αφότου ο CEO της εταιρίας, Elon Musk υποσχέθηκε μια μεγάλη ανανέωση του συστήματος.