The Interview, η Νο.1 online ταινία της Sony Entertainment

Η πολύπαθη ταινία της Sony Pictures Entertainment βγήκε τελικά σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και διατέθηκε online και έγινε η πιο πολυκατεβασμένη ταινία της Sony, ever. Με κόστος παραγωγής στα 44 εκατομμύρια δολάρια το The Interview κατάφερε να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις 4 μέρες κατά την περίοδο των γιορτών.

Μέχρι το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου το The Interview αγοράστηκε και νοικιάστηκε πάνω από δυο εκατομμύρια φορές από όλες τις πλατφόρμες, σύμφωνα με τη Sony Pictures. Αντίστοιχα τα έσοδα από τα εισιτήρια στους κινηματογράφους υπολογίζονται στα 2.8 εκατομμύρια δολάρια, αν και η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη.

Η ταινία κυκλοφόρησε 24 Δεκεμβρίου 24 Δεκεμβρίου σε Google Play, YouTube Movies, Microsoft Xbox Video και στο www.seetheinterview.com κόστος 5.99 δολάρια για ενοικίαση και 14.99 για αγορά. Αργότερα και η Apple αποφάσισε να διαθέσει την ταινία μέσω του iTunes store αν και αρχικά είχε αρνηθεί.

Εσείς είδατε την ταινία; Πως σας φάνηκε;

the interview, The Interview, η Νο.1 online ταινία της Sony Entertainment

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Beholder

Μαπεξ η ταινία, και κανείς δεν θα της έδινε σημασία αν δεν γινότανε όλη αυτή η φασαρία. Θα θεωρείτω αποτυχημένη και θα τελείωνε εκεί η ιστορία. Τώρα όμως απέκτησε δημοσιότητα και έγινε σύμβολο αντίστασης!!! Και για αυτό το μόνο λόγο την είδα και εγώ, χωρίς να έχω καμία απαίτηση.

Beholder

… και να προσθέσω, όπως έγραψα και σε άλλο post, αν θέλετε να δείτε κάτι πιο σοβαρό για τη Βόρεια Κορέα, δείτε το “Camp 14: Total Control Zone” που είναι για γερά στομάχια.

thanos

Όντως, πολύ μάπα το καρπούζι
αμερικάνικες χοντράδες

Petros

1ον μην μου πειτε πως πληρωσε κανεις για να την δει την εχουν ανεβασει παντου.
2ον και εγω ισως να μην την εβλεπα αν δεν γινοταν ολη αυτη η φασαρια αλλα ηταν
σιγουρα αναμενομενο με το περιεχομενο της να υπηρχαν αντιδρασεις απο την κορεα.

Dam

Ωραίο το κολπάκι με τους hackers…!! Έπιασε!! 😉

GeoChios

Πολύ κακό για το τίποτα… Απαράδεκτη ταινία…

Nick

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει που ακριβώς στο Google Play μπορώ να την νοικιάσω/αγοράσω; Την ψάχνω στις “Ταινίες” μέρες τώρα και δεν την βρίσκω, ούτε με αναζήτηση ούτε στην κατηγορία των νέων κυκλοφοριών ούτε στις ταινίες της Sony αποκλειστικά.

Νίκος
kapoios

Ορίστε και το magnet link για την ταινία! The.Interview.2014.720p.WEBRIP.H264.AAC-MAJESTiC

magnet:?xt=urn:btih:5A552869DD652FACAA9D80DE71AA3356DCB5E043&dn=The.Interview.2014.720p.WEBRIP.H264.AAC-MAJESTiC&tr=udp%3a%2f%2fopen.demonii.com%3a1337%2fannounce

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet HBO Sony Sony Pictures

HBO: Η επίθεση μπορεί να είναι 7 φορές μεγαλύτερη από της Sony το 2014

Οι περισσότεροι θα θυμούνται την πολύκροτη υπόθεση της Sony Pictures, η οποία είχε πέσει θύμα επίθεσης στις 22 Νοεμβρίου του 2014 με όλο το σύστημα υπολογιστών της να περνά στον έλεγχο της ομάδας #GOP.

Internet Sony Sony Pictures WikiLeaks

WikiLeaks: Δημοσιεύει χιλιάδες έγγραφα από το πολύκροτο χακάρισμα της Sony

Στις 22 Νοεμβρίου του 2014 όλο το σύστημα υπολογιστών της Sony Pictures είχε βγει εκτός λειτουργίας και πέρασε στον έλεγχο της ομάδας #GOP, η ποία ανέλαβε την ευθύνη και έκανε τεράστια ζημιά στην Sony.

Internet Sony Sony Pictures

H NSA ήξερε ποιος επιτέθηκε στη Sony- χάκαρε τη B.Κορέα από το 2010

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την όλη υπόθεση με το hacking κατά της Sony Pictures με αφορμή την ταινία The Interview, η οποία απασχόλησε πολύ έντονα όλα τα media ανά τον κόσμο και έβαλε ακόμη και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο παιχνίδι. Το FBI και ο ίδιος ο Ομπάμα κατηγόρησαν εντελώς ανοιχτά την κυβέρνηση της Β.Κορέας, […]

Internet Sony Sony Pictures

The Interview, διαθέσιμο στο Google Play στα 6 δολ. η ενοικίαση

Μέρα Χριστουγέννων η σημερινή και η Sony Pictures βρήκε τελικά τρόπο να διαθέσει την πολύπαθη και πολυσυζητημένη κωμωδία “The Interview”. Η ταινία προβάλλεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμη online σε YouTube Movies, Google Play, Xbox Video και στο ειδικό website SeeTheInterview.com.