Toys R Us, Ξεκινούν διεθνή αποστολή προϊόντων σε 60 χώρες και την Ελλάδα

Το Toys R Us είναι ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα παιχνιδιών και gadgets, το οποίο ανακοίνωσε ότι θα κάνει πλέον διεθνείς αποστολές προϊόντων σε 60 χώρες του κόσμου για τις παραγγελίες που γίνονται μέσα από τα web sites toysrus.com και babiesrus.com, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σημείο πώλησης παιχνιδιών στον κόσμο, επομένως αυτή η είδηση έχει τη δική της σημασία. Το μόνο που θα έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επιλέγει την επιλογή του International shipping στην παραγγελία του και μετά αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει την παραγγελία η i-Parcel.

Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις το παιδί σου στον κόσμο της ταμπλέτας με το Meep! Kids Tablet που μπορείς να βρεις εδώ, ή να βάλεις απέναντι από το γραφείο μία μπασκέτα που πάντοτε ήθελες και όταν αστοχείς να βλέπεις τους συναδέλφους να συγχύζονται!

, Toys R Us, Ξεκινούν διεθνή αποστολή προϊόντων σε 60 χώρες και την Ελλάδα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ

πωωωω κοιτα να μην ημουν στην ηλικια που μαζευα φιγουρες :/ χαλαγα απειρα δεκαρικα για δαυτες και αυτο το καταστημα εχει της παναγιας τα ματια απο αυτα!

MANOS

LEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ntebis

Εγω εχω να κανω μια παρατηρηση. Πριν απο χρονια μια εταιρια παιχνιδιων στην Ελλαδα ειχε το συνθημα “Τα παιχνιδια ειμαστε εμεις” με τι μοιαζει ?

Michael

FURBY ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ FURBY ΓΥΑΛΙΑ – ΤΣΑΝΤΕΣ – ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙΑ ΚΤΛΠ! ΕΝΤΕΕΕΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.