Αλλάζει το Twitter [News & Views]

Το νέο της ημέρας είναι η ανακοίνωση από το Twitter πως πρόκειται να γίνουν μια σειρά από αλλαγές με πιο έντονη ίσως αυτή που αλλάζει (πάλι) η όψη του προφίλ των χρηστών. Άλλες αλλαγές είναι η νέα app για το iPad καθώς και η διακοπή των συνδέσεων με το twitpic & yfrog ώστε να έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο των φωτογραφιών που ανεβαίνουν σ’ αυτό.

Το παράδοξο στην υπόθεση των συνεχόμενων αλλαγών είναι πως το twitter προσπαθεί να γίνει περισσότερο facebook και το facebook περισσότερο Twitter. Για να δουμε, θα συναντηθούν στη μέση;

, Αλλάζει το Twitter [News & Views]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

“Το παράδοξο στην υπόθεση των συνεχόμενων αλλαγών είναι πως το twitter προσπαθεί να γίνει περισσότερο facebook και το facebook περισσότερο Twitter. Για να δουμε, θα συναντηθούν στη μέση;”

Σωστή παρατήρηση! Κι όμως αυτό το σκηνικό εγώ το βλέπω σαν ένα αστείο… Ο ένας προσπαθεί να γίνει καλύτερος από τον άλλο και στο τέλος θα καταλήξουν ίδιοι (ή σχεδόν ίδιοι, για να μην είμαι απόλυτος), πιστεύω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.