Twitter instant timeline: Γίνεται ακόμα πιο φιλικό και ενδιαφέρον

Σε μια προσπάθεια αφενός ανανέωσης της υπηρεσίας του, αφετέρου δημιουργίας ενός πιο ενδιαφέροντος και ελκυστικού περιβάλλοντος, το twitter ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία για τους εγγεγραμμένους χρήστες του, το instant timeline. Το Twitter instant timeline ουσιαστικά είναι μια διευκόλυνση για τον αρχάριο χρήστη ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε ένα λαβύρινθο έως ότου ανακαλύψει τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες που θέλει να ακολουθεί.

Αυτό το καταφέρνει με τον αυτόματο εντοπισμό των γνωστών, συγγενών ή φίλων από τη λίστα των επαφών της τηλεφωνικής συσκευής – που διαθέτουν λογαριασμό στο twitter- και πιθανότατα θα θέλει ο χρήστης να παρακολουθεί και τους προτείνει αυτόματα για “follow”.

Επιπλέον, διακρίνει ποιους παρακολουθούν οι προταθείσες επαφές και κρίνοντας ότι έχετε προφανώς κοινά ενδιαφέροντα, τους προωθεί για να τους ακολουθήσεις και εσύ. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, είναι ότι πλέον δε χρειάζεται να αναζητάς από μόνος σου και να ανακαλύπτεις ποιους να ακολουθήσεις αλλά αυτό θα σου το προτείνει αυτόματα η εφαρμογή.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει οτι όλα τα ενδιαφέροντα του ενός είναι οπωσδήποτε και του άλλου. Με άλλα λόγια, αποτέλεσμα όλων αυτών, θα είναι να γεμίσει το timeline σου (η αρχική σελίδα) από μια πλειάδα tweets που όμως εν τέλει δε θα σε ενδιαφέρουν όλα. Η εταιρεία το προέβλεψε και αυτό και κατά την ανακοίνωση της νέας εφαρμογής, διευκρίνισε οτι ο αλγόριθμος της εφαρμογής, με τον καιρό, θα ξεχωρίζει ποιά είναι τα πραγματικά ενδιαφέροντά σου, ξεκαθαρίζοντας τα tweets, αφήνοντας μόνο αυτά που πραγματικά φαίνεται να σε ενδιαφέρουν.

Ο αμερικανικός κολοσσός είναι πολύ αισιοδόξος για την επιτυχία της υπηρεσίας αυτής και θεωρεί οτι έτσι θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες. Τέλος, λοιπόν στα κενά ή βαρετά timeline. Στο εξής, το twitter γίνεται πιο ενδιαφέρον.

Twitter instant timeline, Twitter instant timeline: Γίνεται ακόμα πιο φιλικό και ενδιαφέρον

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.