utorrent: Ίσως βάλει κόμιστρο για τις υπηρεσίες του

Σύμφωνα με ειδήσεις από τη σελίδα του εξυπηρετητή, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι ενώ το λογισμικό είναι δωρεάν, με τη χρήση και διαφήμιση του επιπλέον ενσωματωμένου λογισμικού, μπορούσαν ως και σήμερα να πληρώσουν τα έξοδα της εταιρείας, κάτι που ισχυρίζονται πως εξίσου θα μπορούσαν να πληρωθούν από τους χρήστες. Ουσιαστικά, αυτό που αναζητούν είναι έναν καλύτερο τρόπο να προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες που να έχουν διαφορές από τις premium και να χρεώνουν αντίστοιχα το κάθε πακέτο προσφοράς.

utorrent, utorrent: Ίσως βάλει κόμιστρο για τις υπηρεσίες του

Αν και το πρόγραμμα δε γίνεται να πωλείται, καθώς δεν είναι όλες οι σελίδες χρήσης του νόμιμες, η χρέωση όμως των χρηστών θα μπορούσε να είναι μια επιλογή και το βασικό σχέδιο είναι να δίνει διάφορα πακέτα υπηρεσιών για κάθε τσέπη, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού μέσα από τη διαδικασία εγκατάστασης (όπως οι premium χρήστες).

Εμείς, σαν καθαρή άποψη, πιστεύουμε πως ήδη το να χρειάζεται σε κάποιους άλλους εξυπηρετητές εγγραφή και χρήση προσωπικών στοιχείων είναι εξ αρχής υπερβολή. Αρκετοί μάλιστα χρήστες αποτρέπονται από το να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν εξυπηρετητές που ζητούν τα εν λόγω στοιχεία ακόμα και όταν είναι δωρεάν. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητούν χρήματα για τις υπηρεσίες τους.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peristeri

Εχω παει εδω και καιρο σε tixati οποτε δεν με απασχολει και πολυ. Σε τετοιου ειδους λογισμικο δεν χωρανε χρεωσεις παντως!

Φωτης

qbit… bye bye

Darth

Παλιό utorrent πρίν γίνει εξαγορά Και Δεν είμαι καλα εδώ Και καιρό πολλά private trackers Μόνο Τον παλιό δέχονται (περριτο να αναφέρω ότι είναι παναλαφρος χωρίς διαφημίσεις με λιτό )interface

ΑντώνηςΤ

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές… πραγματικά δεν ξέρω το σκέφτονται στο Marketing και μόνο η είδηση θα κάνει τους πάντες να ψάχνουν εναλλακτικές από τώρα.

sotirisr35tc

Την ημέρα που θα το κάνουν αυτό την ίδια θα το σταματήσουν οι χρήστες υπάρχουν πολλά άλλα πέρα από το πολύ γνωστό μTorrent αν και εγώ το έχω σταματήσει χρόνια τώρα

visitor

πφφφ κρίμα για τον δρομο που εχουν παρει καιρό τώρα

qbittorent, vuze, tixati, deluge

transmission σε linux..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.

Internet Chrome featured Google

Η Google συμφωνεί να διαγράψει τα δεδομένα που συνέλεξε από την ανώνυμη περιήγηση των χρηστών

Η Google συμφώνησε να διαγράψει δεδομένα που συλλέχθηκαν από πελάτες που χρησιμοποιούσαν την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome.