Η Visa θα υποστηρίζει το Apple Pay στα νέα iPhone 6 και Apple Watch

Η Visa επιβεβαίωσε ότι θα υποστηρίζει τις υπηρεσίες πληρωμών καταναλωτών με τις συσκευές iPhone 6, iPhone 6 Plus και Apple Watch. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στις ΗΠΑ και σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa στην υπηρεσία Apple Pay.

Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται πληρωμές με ευκολία και ασφάλεια σε επιλεγμένους εμπόρους, τόσο σε καταστήματα όσο και μέσω εφαρμογών.

Ο Steve Perry, Chief Digital Officer, Visa Europe, δήλωσε: «Η είσοδος της Apple στη συγκεκριμένη αγορά αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ των πληρωμών μέσω κινητού. Πρόκειται για ένα ορόσημο για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, που αποτυπώνει τη δυναμική των πληρωμών μέσω κινητού και μέσω καρτών ανέπαφων συναλλαγών»

Visa Apple Pay, Η Visa θα υποστηρίζει το Apple Pay στα νέα iPhone 6 και Apple Watch

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iaonnis

Αυτο κανένας δεν το σχολείασε νομίζω οτι εδώ κάνει ενα μεγάλο βήμα η apple και το καλο ειναι οτι απο εδώ και πέρα δίνει τη γραμμή να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες, μπράβο apple

ioankav

@ Ioannis
Εννοείς αυτό που κάνει ήδη το google wallet?

Enzo

@ Ioannis

Αυτό θα έλεγα. Το google wallet υπάρχει εδώ και 2 χρόνια.

ΚωσταςD.

Ηρεμηστε αυτο δεν ειναι και τοσο καλο… προχωρουν σιγα σιγα… Υπαρχει και ενα τσιπακι με gps που εχουν ετοιμασει για το χερακι μας σε λιγα χρονια και χωρις αυτο δεν θα μπορεις να κανεις τιποτε. Θα εισαι πληρως φακελωμενος με ονομα π.χ. ΑΑ000295690077. Καλη η τεχνολογια οταν χρησιμοποιειται για καλους σκοπους αλλα υπαρχουν πολλοι ψυχακιδες και πολλα κτηνη εκει εξω που θελουν παγκοσμια κυριαρχια.

Υ.Γ. Ξεφευγω λιγο απο το τεχνολογικο θεμα του μπλογκ αλλα που και που πρεπει να λεγονται και αυτα…

rafael

ειμαι κατα της apple οχι γιατι ειμαι κολλημενος…αυτο που δεν μου αρεσει ειναι τα κλειδωματα και μονο για αυτο ειμαι κατα…παμε στο θεμα ομως. ανεξαρτητα με το τι λεμε δεν εχει σημασια παντα αυτος που ανακαλυπτει κατι αλλα αυτος που θα το φερει στις αγορες…ξερετε ποσες ιδεες πανε απατες?? και ερχεται μια εταιρια και την κανουμε κορυφαια…δλδ τα windows phone υπηρχαν με touch οθονες και πενακι απο lg 8 χρονια πισω(ειχα ενα lg με πενακι)ηρθε η samsung και ανακαλυψαμε το τροχο απο την αρχη….βεβαιως παντα υπαρχουν οι τεχνολογιες…ποιος θα την βαλει μεσα στην αγορα ειναι το θεμα παντα

iannis

καμια σχεση το wallet της google με το wallet της apple, εδω εχουμε μια ολοκληρωμενη λυση που μιλησαν τα διευθεντικα στελεχη της εταιριας…..ασφαλεια,διακρητικοτητα,και αξιοπηστια, πες τε μου τι απο ολα αυτα εχετε ακουσει απο τα χειλη των διευθηντων απο την google?

kelloggs

@ioannis η iaonnis η iannis τι σε εχει πιασει σημερα με τους διευθυντές εχεις τρελαθει να μας λες ποσο γ@μ@τοι ειναι διευθυντες της apple. Καλα τοσο πολυ κομπλεξ εχεις με αυτην την λεξη η την θεση. Διαβασα δυο αρθρα που μας εχεις πρήξει με τους διευθυνταδες της apple. Και ποσο μαπα ειναι διευθυνταδες των αλλων ετερειων. Σορρυ αλλα ακουγεσαι σαν γκομενα που θελει να κατσει σε εναν διευθυντή. Δεν το λεω για να προσβάλλω αλλα ετσι ακουγεσαι διευθυντες και διευθυντες σε ολα τα αρθρα Omg καο μετα λες πλακα κανεις στον darth στο αλλο αρθρο. Δεν παμε καλα τι μαζευει αυτο το site εδω μεσα. Μονο νορμαλ δεν λες καποιον που εχει πορωθει επειδη παρουσιασε ενα μικρό στέλεχος διευθηντης την παρουσιαση των iphone χτες. Σε σχεση με τα μεγαλα στελεχη παντα οχι οτι ειναι μικρος o tim ο cook.

Ioannis

Fanboy μου ηρεμήσε…..

Ioannis

Εδώ φαίνεται και η διαφορα απο τις άλλες εταιρίες κατεβαίνουν τα ανώτερα στελέχη για να σε παρουσιάσουν , να σε εξηγήσουν , να νιώσεις οτι έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πρόεδρο της εταιρίας general manager και τους director co. Των εκάστοτε τμημάτων… Και γιατη συμβαίνει α%

Ioannis

Kellogg’s κανε ενα διάλειμμα φάε ενα kit kat ( χωρίς το note 4)

LthIX

Και μαζί με την Google το κάνει και η Microsoft με τα Windows Phone 8.
Και εδώ νευριάζω που αντί η Visa να βγει και να πει(πριν 2 χρόνια)ναι πάμε δυναμικά τις ανέπαφες συναλλαγές, θα το κάνει τώρα με την δηθενιά της Apple !
Άντε ρε !

tasos

Χαλαρώστε παίδες, η apple τα σκάει κιόλας και είναι γνωστό ότι κανει ανώτερο μάρκετινγκ, δε βγήκε η visa να πει κάτι για το apple wallet, ή όπως λέγεται τέλος πάντων, μόνο και μόνο επειδή το έφτιαξε η apple, πήρε κάμποσα εκατομμυριάκια πρώτα.

ioankav

Πάντως εδώ και καιρό ακουγόταν για στροφή προς NFC από Visa και MasterCard…
https://www.theverge.com/2014/2/19/5425634/visa-mastercard-enable-hce-mobile-payments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Crypto Visa

Visa και Crypto.com ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει FIFA World Cup 2022

Η Visa σε συνεργασία με την Crypto.com υλοποιούν την καμπάνια «Visa Masters of Movement», που συνδυάζει το ποδόσφαιρο και την τέχνη για τον εορτασμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Internet Visa

VISA: Πώς να προστατευτείς από κακόβουλες ενέργειες στο διαδίκτυο

Η Visa προτείνει τα παρακάτω βήματα που θα σας βοηθήσουν να προστατευτείτε, όταν κάνετε αγορές, διαβάζετε και επικοινωνείτε στο διαδίκτυο.

Internet ebay Facebook Mastercard

Αποσύρουν την υποστήριξη στο Libra οι Visa και MasterCard

Ιδρυτικά μέλη του κρυπτονομίσματος Libra του Facebook όπως η Visa, MasterCard, eBay, Stripe και Mercado Pago απέρυσαν την υποστήριξη του.

Internet Visa

Hackers μπορούν υποκλέψουν ανέπαφα μεγαλύτερο ποσό από κάρτες Visa

Ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ευπάθειες που επιτρέπουν στους χάκερ να παρακάμψουν τα όρια πληρωμής στις ανέπαφες κάρτες της Visa.