Vivodi | Νέα προσφορά στο MaXximum

, Vivodi | Νέα προσφορά στο MaXximumΜε ανοιξιάτικη διάθεση στο MaXximum, η Vivodi Telecom φέρνει μια νέα προσφορά για τους συνδρομητές της, παλιούς και νέους. Από 1η Μαΐου το Vivodi MaXx έρχεται να «ρίξει» κι άλλο τις τιμές, για να απολαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση στο ADSL Internet (flat rate). Συγκεκριμένα, το νέο πακέτο MaXx της Vivodi θα ταράξει τα νερά της ευρυζωνικότητας λανσάροντας το MaXx10, με ταχύτητες ADSL Internet έως τα 10Mbps και μηνιαίο πάγιο €19, για συνδέσεις εντός δικτύου Vivodi.

Το MaXx8 με ταχύτητα έως τα 8Mbps και μηνιαίο πάγιο €21 ή το MaXx4 με ταχύτητα έως τα 4Mbps και αντίστοιχο πάγιο €19 το μήνα για συνδέσεις ADSL Internet εκτός δικτύου Vivodi (μέσω ΑΡΥΣ-ΟΤΕ).

Παράλληλα, με την προσφορά αυτή όλοι οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν:
• Δυνατότητα παροχής σύγχρονου broadband εξοπλισμού
• Δωρεάν εξελιγμένες υπηρεσίες e-mail, εμπλουτισμένες με Anti-Spam & Anti-Virus
• Δυνατότητα επιπρόσθετων χαρακτηριστικών όπως: επιπλέον e-mail accounts, Static IP(s), υπηρεσίες τηλεφωνίας (DSLphone)
• Δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη1
Για ατέλειωτο σερφάρισμα στο Internet με… MaXximum επιδόσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, το νέο πακέτο Vivodi ΜαΧx θα γίνει η πρώτη σας επιλογή.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Όλα αυτά που λέει ότι θα δώσει η vivodi και με αυτές τις τιμές, καλά είναι. Το θέμα είναι το αν κάνεις αίτηση, θα σου έρθουν όταν βγάλει νέες προσφορές. Ένας μέσος όρος ενεργοποίησης των γραμμών τους, είναι το 9μηνο.

Πάνας

Καλημέρα.

Απεριόριστη πρόσβαση; στο ADSL;

Μας κοροϊδεύουν;

Κώστα, μήπως έχεις υπόψη σου την Net One;

Και αν ναι, η γνώμη σου;

Πάνας

Το έψαξα λίγο το θέμα και διαπίστωσα ότι είναι αρκετά αξιόπιστη η Net One.

Παρέχει δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και σε κάποιες χώρες του εξωτερικού.

Έκανα αίτηση και στα χρονικά διαστήματα που μου περιέγραψαν μου έφεραν το modem, με ενημέρωσαν για την πορεία της αίτησης, κτλ.

Το σημαντικότερο είναι ότι έχουν δύο μήνες “δοκιμαστική περίοδο”.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος μπορείς μέσα σε δεκαπέντε ημέρες πριν την λήξη του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος να διακόψεις την σύνδεση, χωρίς καμία χρέωση ή άλλη υποχρέωση.

Όσο αφορά στις ταχύτητες, εντάξει, τι να λέμε τώρα.

Μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση και δω πως πάει το πράγμα, θα σε ενημερώσω.

Πάνας

Καλημέρα.

Μου παρέδωσαν τον εξοπλισμό την Δευτέρα.

Είναι το Thomson Speedtouch 780WL(i).

Το ίδιο που πήρα από τον ΟΤΕ!

Αυτοί το δίνουν και καλά έτοιμο για
σύνδεση με το δίκτυο τους.

Και μόλις με 10 ευρό, γι’αυτό το πήρα.

Είναι Wireless, 4 Ethernet, 2 αναλογικές.

Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ ότι μέχρι τώρα
είναι αρκετά τυπικοί.

Για να δούμε στην συνέχεια.

Θα συνεχίσω την ενημέρωση αναλόγως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business On Telecoms Vivodi

On Telecoms, Εξαγοράζει το 100% της Vivodi Telecom

Με βασικό άξονα τη στρατηγική δημιουργίας ισχυρότερων παικτών στην εγχώρια αγορά των τηλεπικοινωνιών, υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς του 100% της Vivodi Telecom από την Οn Telecoms. Στo πλαίσιο αυτό η Οn Telecoms αποφάσισε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 50 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά με παραίτηση των παλαιών μετόχων. Η αύξηση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου […]

Μικρά νέα EETT Internet Vivodi

Διοικητικά πρόστιμα στη VIVODI για θέματα προεπιλογής φορέα

Αναρωτιέμαι αν συμβαίνουν ακόμα αυτά τα πράγματα; Κάποιοι εναλλακτικοί πάροχοι τηλεπικοινωνιών να προχωρούν σε αυθαίρετες ενεργοποιήσεις προεπιλογής φορέα χωρίς την απαιτούμενη συγκατάθεση των καταναλωτών. Δηλαδή στα καλά του καθουμένου να σου αλλάζουν εταιρεία τηλεφωνίας και ίντερνετ χωρίς να το έχεις ζητήσει. Και όμως φαίνεται ότι ακόμα συμβαίνουν…

Internet Vivodi

Vivodi, Αναβαθμίζει τις ταχύτητες ADSL

Η Vivodi Telecom, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτιστοποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, πραγματοποιεί αναβάθμιση των ADSL ταχυτήτων πρόσβασης των πελατών της, σε ταχύτητα έως 24/1Mbps, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι οικιακοί πελάτες που συνδέονται απευθείας στο δίκτυο της Vivodi θα έχουν αυτόματη αναβάθμιση έως τα 24Μbps με μοναδικές τιμές που ξεκινάνε […]

Telecoms Vivodi

Vivodi | Η Τζίνα Αλιμόνου πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Quad Play

Το νέο διαφημιστικό spot της Vivodi για την υπηρεσία Quad play με την εντυπωσιακή Τζίνα Αλιμόνου, να μας μαγνητίζει και να μας καλωσορίζει σε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας. Η πρωταγωνίστρια μας σαγηνεύει χαρίζοντάς μας το τηλέφωνό της, και μας καλεί να «πάμε ένα βήμα μπροστά», με το Quad play. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά […]