Με 12,50€ το μήνα, η Vivodi φέρνει το ADSL στο φοιτητικό σπίτι

, Με 12,50€ το μήνα, η Vivodi φέρνει το ADSL στο φοιτητικό σπίτιΗ Vivodi Telecom, στην προσπάθειά της να ενισχύει τους νέους και να τους εντάσσει στην ευρυζωνική εποχή, γιορτάζει την έναρξη της νέας μαθητικής χρονιάς με ένα ξεχωριστό δώρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΟΔΟΣ, ανακοινώνει μία νέα προσφορά για φοιτητικό Internet.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2007, όλοι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, οι φοιτητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, οι υποψήφιοι διδάκτορες και τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΑΕΙ/ΤΕΙ μπορούν να λάβουν το πακέτο της Vivodi ADSL 24Mbps με ετήσια συνδρομή, στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 12,50€ το μήνα, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Το πακέτο αυτό προσφέρει:
• ADSL πρόσβαση (Shared LLU) μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της Vivodi Telecom στα 24Mbps
• Προπληρωμένη συνδρομή για 12 μήνες
• Προπληρωμένα τέλη ενεργοποίησης
Και συγχρόνως τη δυνατότητα για ατέλειωτο σερφάρισμα στο Internet!
Η δράση ΔΙΟΔΟΣ διευκολύνει την ακαδημαϊκή κοινότητα στην απόκτηση υπηρεσιών πρόσβασης στο Διαδίκτυο με προνομιακούς όρους και προωθεί την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα. Η Vivodi Telecom, ενισχύοντας τη φιλοσοφία της για λύσεις που εξυπηρετούν τον καταναλωτή και προάγουν την διείσδυση των νέων τεχνολογιών, δεν μπορεί παρά να υποστηρίζει τέτοιες προσπάθειες.

Οι λάτρεις της τεχνολογίας και των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σπεύστε να μετατρέψετε το φοιτητικό σας σπίτι στο ψηφιακό σπίτι του μέλλοντος!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Vivodi μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 13880 (χρέωση από σταθερό ΟΤΕ 0,054€ / 60’’) και στο website www.vivodi.gr.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

πολυ καλη προσφορα !! ελπιζω και η αλλη παροχοι να προχωρησουν σε αυξηση των ταχυτητων στις φοιτητικες dsl!!

Nick

Οτι να ναι λες, να δεις οτι θα φτασει 2020 και ακομα η μεση ταχυτητα θα ειναι κατω απο 10mbps

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.