Vodafone 4G, Mobile internet 20GB με 50 ευρώ

H Vodafone φέρνει τη νέα εποχή με ταχύτητες 4G στο Mobile Internet και προσφέρει το νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20GB με μηνιαίο πάγιο 50 ευρώ για χρήση σε φορητό υπολογιστή και tablet. Αρχικά το δίκτυο καλύπτει συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας και αργότερα θα επεκταθεί και στη Θεσσαλονίκη.

Με το νέο πρόγραμμα Vodafone Mobile Broadband 20GB, οι συνδρομητές Vodafone απολαμβάνουν τα οφέλη της τεχνολογίας LTE και έχουν την δυνατότητα:
• Να κάνουν χρήση υπηρεσιών δεδομένων που γρηγορότερες δεν υπάρχουν
• Να πραγματοποιήσουν αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων σε ελάχιστο χρόνο
• Να χρησιμοποιήσουν multimedia εφαρμογές όπως το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας super HD Streaming και HD Video-Conferencing.

, Vodafone 4G, Mobile internet 20GB με 50 ευρώ

Και η Cosmote προσφέρει 4G με 50 ευρώ για 20GB data.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αντωνης

αποροια,εγω δε ποιανω 4G να λεμε την αληθεια καλα καλα ουτε κ 3G αν δε βαλω εξωτερικο καλωδιο κεραια στο στικακι που εχω,το πακετο ισχυει για ολη την ελλαδα η μονο για αθηνα θεσσαλονικη;

Demis

να το χαίρονται μόνοι τους 😀 αν έλεγαν απεριόριστο τότε ναι αλλά 20 gb και 50 euro……δενν………….

Giorgos

Τι 4g προσφερουν οι ασχετοι???? Τι να το κανεις τοσο ακριβο…. Το 4g ειναι τοσο γρηγορο που θεωρητικα σου επιτρεπει να κατεβαζεις τραγουδια εφαρμογες και βιντεο, απο την αλλη ομως με τετοιες τιμες ειναι απαγορευτικο… Πχ η Vodafone εχει τρια βασικα προγραμματα δεδομενων το μικρο (100mb) το μεσαιο (300) και το μεγαλο (750) με τιμες 5, 10 και 15 ευρω αντιστοιχα… Αυτα σε 4g τα καταναλωνεις πανευκολα σε μια μερα…. Ακομα και το παραπνω πακετο που διαφημιζεται αυτοαναιρειται.. Απο τη μια δεν μπορει να αντικαταστησει το ιντερνετ μεσω δικτυου ΟΤΕ (η καποιο αλλο) γιατι ακομα και εαν τα 20gb ειναι υπεραρκετα για να αντικαταστησεις το προαναφερθεν, το 4g εχει ελαχιστη καλυψη… Επισης η τιμη θυμιζει εποχες 2002- 2004 που το ιντερνετ ηταν σαν το wap και γενικα καθρεπτακι για τους ιθαγενεις… Με δωρο το Νοκια 3650…. Τελος πανε οι εποχες των παχεων αγελαδων που τετοια εξοδα τα καλυπταν εταιρειες στο προσωπικο ή αντιστοιχα επαγγελματιες θα σκεφτοντουσαν να σπαταλησουν επιπλεον χρηματα για κατι τετοιο. Αναρωτιεμαι σε ποιους προοριζεται για να μην πω αναρωτιεμαι ποιος το σκεφτηκε…. Ειδικα για την Vodafone που παντα εκανε τις πιο εξυπνες κινησεις σε οτι αφορα καινουριες τεχνολογιες… Ας βγαλουνε 2, 5 και 10gb με τιμες 10,… Συνέχεια »

Μαρίνος

Παίδες θα πέσουν οι τιμές σε λίγο καιρό αποκλείετε να μείνουν αυτές οι τιμές για 4G ειδικά στην Ελλάδα…δεν θα συμφέρει ούτε εμάς αλλά ούτε και αυτούς και είναι ακόμα στην αρχή της αυτή η υπηρεσία οπότε περιμένετε και θα δείτε!

αντωνης

υπαρχουν για ενα κ μονο λογο,για περιοχες οπου ο οτε δεν εχει δικτυο ιντερνετ. ελλαδα δεν ειναι η αθηνα,κ ριχτε μια ματια εκτος αθηνων,θα δειτε γιατι τα εχουν αυτα τα προγραματα,στη δικη μου περιοχη,εχουν περασει ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ εδω κ 2 χρονια κ δεν εχουν ακομα αξιωθει να βαλουν ιντερνετ,ενω η οπτικη ινα ειναι ακριβως εξω απο το σπιτι μου…οποτε αν θες ιντερνετ δεν υπαρχει αλλος δρομος..αυτη την στιγμη εχω το πακετο τον 10GB με…40 ευρο…μου πιανουν τον κωλο.αλλα απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις αλλιως.κ ξερετε ποσο παει ημερησιος,330mb την ημερα…αν τα ξεπερασεις μετα σου λενε αγορασε πακετο,το οποιο πακετο,τον 200ΜΒ κοστος 5 ευρο,τον 500 10 ευρο… τι να λεμε τωρα

Demis

@Μαρίνος sureeeeeeeee βλέπε τιμές για 3g που στην Ελλάδα είναι απλησίαστες… και σαν να μην φτάνει αυτό προσπαθούν να μπλοκάρουν voip και messengers…….

Christos

Παιδιά μην τρελένεστε πρέπει να γίνει αποσβεση οπότε θα την πληρώσουν οι early adopters.

Solon

Οι τιμές είναι απαράδεκτες για τόσο λίγο όγκο. Είμαι από τους πρώτους που πήραν το “απεριόριστο” πακέτο που τότε το είχαν 30gb και τώρα το κάναν 15. Δεν πρόκειτε να περάσω στο 4g όχι γιατί δεν έχω τα λεφτά αλλά γιατί το θεωρώ πλέον κοροΪδία. Τόσο που σκέφτωμαι να κόψω και το δήθεν “απεριόριστο”.

spiros

Δείτε προγραμματα κινητής και Internet της vodafon στην ιταλια και δείτε τι πληρωνει ο ελληνας

Vodafone.it

Χρήστος

Δεν σας καταλαβαίνω…
Κάποτε έβαλα ISDN στο σπίτι μου και πλήρωσα 105.000 δραχμές (ένας μισθός)
και όταν ρώτησα τον υπάλληλο καλά εγώ το χρειάζομαι αλλά ποιός άνθρωπος να το αγοράσει με αυτήν την τιμη, έλαβα την απάντηση “ΕΣΥ”
Από τότε έφυγα απο τον ΟΤΕ και δεν έχω πιά ούτε κινητό.
Αισθάνομαι ελεύθερος και όταν με ρωτάνε τον αριθμό του κινητού για να με βρούν στις πιό απίθανες ώρες όπως όταν είχα κινητό παθαίνουν πλάκα.
Θες να μιλήσεις με κάποιον? σταθερό η πήγαινε και βρές τον.
Αν κάνατε όλοι το ίδιο δεν θα έτρωγαν στην υγεία του κορόιδου…
Για παράδειγμα είχα κινητό στην CiaPhone τότε με τον Τσαλικίδη και μετά τα συμβάντα έφυγα και απλά διέγρaψα την Vodafone απο τον εγκέφαλό μου, γιατί διάολε υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρία στην Ελλάδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.