Vodafone Internet Όλη Μέρα, 10MB με 1 ευρώ χωρίς δεσμεύσεις

Η νέα υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα, είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος της Vodafone, που πλέον μπορούν να απολαμβάνουν 10MB πλοήγηση στο Internet από το κινητό τους με ξεκάθαρη και χαμηλή χρέωση, με 1 ευρώ την ημέρα, μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση καθώς η υπηρεσία διατίθεται χωρίς πάγιο.

update: Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από τη Vodafone, με το 1 ευρώ την ημέρα έχεις έως και 10ΜΒ ίντερνετ με κανονικές ταχύτητες, ενώ από εκεί και πάνω δεν χρεώνεσαι κάτι περισσότερο, απλά μειώνεται η ταχύτητα. Δηλαδή ουσιαστικά, με ένα ευρώ την ημέρα έχεις απεριόριστο ίντερνετ.

Η χρέωση του 1 ευρώ, πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο Internet από το κινητό και εξασφαλίζει απεριόριστη πλοήγηση σε σελίδες Internet, καθώς και απεριόριστη πρόσβαση στα Vodafone live! και MyWeb, μέχρι τις 4:00 π.μ. Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται απλά με μια δωρεάν κλήση στο 1350.

Η χρέωση του 1 ευρώ δεν αφορά χρήση κατά την περιαγωγή (roaming).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Ψάθας

“απεριόριστη πλοήγηση σε σελίδες Internet” με 10MB λίγο δυσκολάκι … :p

Βαγγέλης

Ε οχι και χαμηλη χρεωση 1€ ανα 10Mb. Σορρυ αλλα δεν το δεχομαι

konstantinos

Το αλλο το ειδες Κωστα ? Η cosmote εβγαλε internet on the go με καρτα οπως το καρτοinternet της vodafone .

Και κατι αλλο, ποσο εχει την ωρα το απλό το internet στη vodafone ?

Και 3ο , αυτην την υπηρεσια μπορω να την χρησιμοποιησω ας πουμε σημερα για 2 ωρες , αυριο 3 και λοιπα η μια μερα και δεν γινεται να το χωρισω σε ωρες ?

bakis

μεγαλη ευκαιρια ,θα παρω κανα κιλο ΜΒ .Ουτε 1000 ευρω δεν θα στοιχησει…

Marios Basileiou

LOL ωραιος ο bakis,ψιλοπαγιδα μου φαινεται αυτο και δεν μπορω να πω οτι ειναι και καλη προσφορα!!!Αν σκεφτεις οτι σου δινουν μονο 10mb εως της 4πμ δεν ειναι αρκετα νομιζω!!!Επισης αν ξεπερασεις τα 10Mb χρεωνουν 0,00724 € / ΚΒ αρα αν το κανεις σε mb βγαινουν περιπου 7,50 ευρω το Mb(1024ΚΒ=1ΜΒ)??Μας κοροιδευουν η ιδεα μου??Πληρωνεις την ΄΄προσφορα΄΄ με το παραπανω!!!

Spyroscesarsc

Ούτε 2 βίντεο στο youtube δεν μπορείς ν δεις με 10MB 😛

Coant

LOOOOL !! !! !! εδώ η wind δίνη τσάμπα 100mb τον μηνα ρέεε πραγματικά δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτήν την MAPAfone!! Αν είναι δυνατόν ότι και να κάνει κοροϊδία είναι..

Και ο τίτλος είναι κάπως παραπλανητικός γιατί πραγματικά αν νομίζετε ότι 1 ευρώ για 10mb είναι φθηνό τότε ζούμε σε διαφορετική χώρα τι να πω.

Νίκος Β

Απλά… Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giannis

εννοειται κοροιδια,γιατι σημαινει 30 ευρω για καθημερινη πλοηγηση το μηνα και ουσιαστικα για 300 MB
Και επιτελους που ζουν(η απλα μας θεωρουν ηλιθιους) που 10MB ειναι απεριοριστο,εγω με το Ν900 τρωω περιπου 1GB το μηνα και να σημειωσω οτι δεν κατεβαζω τιποτα και οτι youtube μπορει να δω 3-4 βιντεκια το μηνα,ολα τα αλλα ειναι απλα η καθημερινη πλοηγηση

Chris

Μένω μόνιμα στο εξωτερικό και για να τσεκάρω τα μέιλ μου 2μήνες το καλοκαίρι + να ψάξω και κάτι σε κανένα site είναι τέλειο.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτή η υπηρεσία της Vodafone είναι internet με τη μέρα, πως λέμε πίτσα με το μέτρο;(!) Όσο το χρησιμοποιείς πληρώνεις. Είναι για να όσους θέλουν να μπαίνουν μια στο τόσο, π.χ. το Σαββατοκύριακο από το εξοχικό τους για να τσεκάρουν ένα mail.

Έτσι όπως το υπολογίζετε επί 30 μέρες για ένα μήνα, φυσικά και δεν αξίζει. Αν θέλεις 10 μέρες ή 1 μήνα ή 1 χρόνο πας σε πακέτα καρτο-ίντερνετ ή ετήσιο συμβόλαιο. Τσεκάρετε τα πακέτα καρτο-ίντερνετ εδώ https://techblog.gr/internet/mobile-broadband-pre-paid-8478

Chris

Πες τα Κώστα! 😀

Βαγγέλης

Τα 10mb ισως να φτανουν μονο για μαιλ γιατι για να δεις 2-3 σελιδες δυστυχώς δεν φτανουν. Επισης πρακτικες του τυπου UNLIMITED δυστηχως δεν τιμωρουνται σε αυτη τη χωρα γιατι αν τα 10mb ειναι unlimited τοτε εγω ειμαι Αριανος και δεν εχω επαφη με την μαμα γη.

Chris εκει στας εξωτερικας που μενεις τι πακετο εχεις για τα data? Φανταζομαι ασύλληπτα ανωτερο. Καποια χρονια πισω που ημουν και εγω ειχα πραγματικο unlimited και μιλαμε για εποχες που μολις ειχε βγει το 3G.

Hint: εξασφαλίζει απεριόριστη πλοήγηση σε σελίδες Internet,

Αμα ειμασταν σε σοβαρη χωρα θα εβαζα το 1€ και θα ξεκιναγα να σερφαρω. Μολις μου τελειωνε η καρτα απο τις χρεωσεις τοτε θα εκανα μήνυση στην εταιρεια για παραπληροφορηση και πιστευω οτι θα κερδιζα.

Marios Basileiou

Βαγγέλης δεν θα κερδιζες γιατι δεν διαβασες τα μικρα γραμματακια 😛 και δεν θα εκανες τους υπολογισμους που εκανα πιο πανω οποτε θα πληρωνες αναγκαστικα:P !!

Chris

έχω 2ώρες ομιλίας + απεριόριστες κλείσεις προς 3κινητά του ίδιου δικτύου + απεριόριστα sms +TV (32 κανάλια)+ unlimited push mail+ “απεριόριστο” internet περιορισμένο στο 1Gb… Αν περάσω αυτό το όριο δεν πληρώνω τίποτα παραπάνω απλά υπάρχει περίπτωση να μειωθεί η ταχύτητα κατά τη πλοήγηση. Όλα αυτά για 55€/μήνα (για 12 μήνες).

Βαγγέλης

Η πολιτικη ορθης χρησης ειναι οπως την αναφερει ο Chris αν ξεπερασεις το οριο απλα πεφτει η ταχυτητα. Στην περιπτωση μας ορθολογικη χρηση ειναι τα απεριοριστα Mb. Οσα ψιλα γραμματα και να εχει απο κατω σε χωρες εστω τις Αμερικης θα κερδιζες. Τεσπα αρκετα το κουρασαμε και ουτως η αλλως δεν εχω Voda απλα θυμωνω με τις πολιτικες των ελληνικων εταιρειων (γιατι Voda UK θα ειναι οπως ανεφερε ο Chris)

PAULOS

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ VODAFONE ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ 1€ ΓΙΑ 10ΜΒ. ΛΕΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 10ΜΒ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ – ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣ COSMOTE ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΓΙΑ 10ΜΒ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10€ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗΣ WIND ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΩΝ 70€ (ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ).
ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΕΙ – ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 1€ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

PAULOS

ΤΟ LINK ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ VODAFONE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

https://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141

Κώστας Βλαχάκης

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από τη Vodafone, με το 1 ευρώ την ημέρα έχεις έως και 10ΜΒ ίντερνετ με κανονικές ταχύτητες, ενώ από εκεί και πάνω δεν χρεώνεσαι κάτι περισσότερο, απλά μειώνεται η ταχύτητα. Δηλαδή ουσιαστικά, με ένα ευρώ την ημέρα έχεις απεριόριστο ίντερνετ.

Στο Δελτίο Τύπου που μας είχαν στείλει, δεν είχαν αναφέρει κάτι τέτοιο. Απλά ότι ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ. Ακόμα και έτσι (10MB) εγώ έχω εκφράσει ότι μου αρέσει η υπηρεσία για περιστασιακή χρήση ίντερνετ. Τώρα όμως που ξεκαθαρίζει ότι είναι “απεριόριστο” με 1 ευρώ, η προσφορά δείχνει πάρα πολύ δυνατή!

moderndrummer

ρε παιδιά συγγνώμη για την έμμεση διαφήμιση αλλά η q card δίνει με 1 ευρώ 100 mb. μετά τα 100 απεριόριστο όπως κ η voda, με χαμηλη ταχύτητα. αν θέλεις παραπάνω γρηγορο internet βάζεις άλλο 1 € και έχεις άλλα 100. 4 φορές το μήνα. καλά είναι η βονταφον και πού είναι το ανταγωνιστικό πακέτο?

στη wind το ίδιο. όσοι πρόλαβαν το 1,5gb έχουν βρει τη χαρά τους. οι άλλοι με 100mb χωρίς ούτε καν 1 €. όσοι δεν πρόλαβαν ούτε τα 100, πάρτε ρε παιδιά μια qcard και βάλτε την μόνο για internet. όχι τπτ, εκνευρίζομαι γιατί μας πουλάνε τα ψίχουλα χρυσάφι. και απορώ (χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν σας, το λέω ειλικρινά και ελπίζω να μην ξεκινήσει διαμάχη), γιατί καποιοι τους υποστηρίζουν?

Ο καταναλωτής έχει δύναμη. ειδικά τώρα που σκοτώνονται μεταξύ τους και που οι εναλλακτικές είναι πολλές, μήπως να ψαχτούμε λίγο περισσότερο?

φιλικά πάντα.

Marios Basileiou

Καλα τα λετε παιδια αλλα ισχυει μονο για αυτους που εχουν το πακετο Mobile Internet ή Unlimited Daily Internet γιατι αν προσεξετε απο κατω γραφει

Χρεώσεις για συνδρομητές χωρίς πακέτο Mobile Internet ή Unlimited Daily Internet
Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν έχει ενεργοποιημένο κάποιο από τα πακέτα Mobile Internet ή την νέα υπηρεσία Vodafone Internet Όλη – Μέρα τότε η πρόσβαση στο Internet χρεώνεται ανάλογα με τον όγκο δεδομένων (ΚΒ / ΜΒ) που καταναλώνεται
Εάν έχεις ρυθμίσει το κινητό σου με ρυθμίσεις Internet η χρέωση είναι 0,00724 € / ΚΒ ενώ με ρυθμίσεις Vodafone live! (WAP) η χρέωση είναι 0,0123 € / ΚΒ.

Και τοτε εγω ξανακανω τα μαθηματικα μου
7,50 ευρω το Mb γιατι 1024ΚΒ=1ΜΒ
Τωρα δεν ξερω τι λετε μενει μονο να το δοκιμασει κανεις και να μας πει!!!Η δικη μου γνωμη ειναι οτι δεν ειναι αρκετα αν αναλογιστεις οτι η κοπελα μου μπηκε στο zara.com προχτες για 4 λεπτα και ειχε χρησιμοποιησει 5mb

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά από τα κινητά μπορείτε πάντα να ρυθμίζετε να μην φορτώνει τις φωτογραφίες στο σερφάρισμα, άρα κερδίζεις kb.

moderndrummer

Κώστα έχεις δίκιο υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξοικονομήσει κανείς Mb. Ωστόσο αυτά τα κάναμε τότε που είχαμε 10MB το μήνα (θυμάμαι στο στρατό όταν ήμουν πλήρωνα 15 ευρώ γι αυτά τα 10MB. Μόνο στο MSN μιλούσα!). σήμερα ο ανταγωνισμός έχει λειτουργήσει αρκετά καλά, προς όφελός μας.

Επιμένω στην παραπάνω άποψή μου, θα συμπληρώσω όμως το εξής για να είναι ξεκάθαρο ότι δεν κάνω διαφημιση: Όλα καλά με την προσφορά της Wind ή της Q… Να έπιανε και 3G δίκτυο.. στη χαλκιδική ας πούμε, το 3G της Q το ψάχνουμε με το δίκαννο… Εννοείται ότι οι άλλοι δύο έχουν στις ίδιες περιοχές επαρκή κάλυψη 3G.. Τελικά καλές οι προσφορές αλλά πρέπει και να σου “κάτσει”..

Δημήτρης

Πραγματική κοροϊδία. Εγώ που έχω κανονικό πακέτο mobile internet της vodafone με 5 GB τον μήνα, πληρώνω τον μήνα από 34 ευρώ. Επομένως, τί σόϊ προσφορά είναι αυτό που πλασάρουν τώρα ? Κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Κώστας Βλαχάκης

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι για χρήστες που δεν θέλουν να δεσμευτούν με πακέτο ίντερνετ και κάνουν περιστασιακή χρήση του ίντερνετ. Για παράδειγμα πάνε μια εκδρομή ένα Σαββατοκύριακο και με 2 ευρώ θα μπορέσουν να τσεκάρουν τα email τους και να ανεβάσουν καμιά φωτογραφία στο Facebook. Δεν είπαμε ότι είναι η καλύτερη και πιο οικονομική προσφορά που υπάρχει. Πιστεύω όμως ότι για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί είναι μια χαρούλα!

nikos

Παιδιά γεια! να ρωτήσω κάτι; ισχύει μόνο από κινητά ή μπορείς να βάλεις την sim και σε usb stick modem της vodafone (αυτό με την προσφορά 49Ε – αφού βέβαια πάρω άλλη sim καρτοκινητού) για σερφάρισμα με φορητό.
Εννοείτε ότι θα ασχοληθώ μόνο με e-mail κλπ συναφή!
Ευχαριστώ!

lolos

γιατι λετε οτι χρεωνει παραπανο οταν τελειοσουν τα 10mb? αφου μετα τα 10mb δεν εχει καποια χρεωση.απλα μειονει την ταχυτητα…

jimmy

Στην cosmote πάντως υπάρχει μια προσφορά (και για καρτοκινητά) που με 3 ευρώ έχεις 120mb(αργότερα μάλλον θα κατεβούν στα 60… 🙁 ) για ένα μήνα και μπορείς να ενεργοποιήσεις όσα πακέτα θέλεις. Προσωπικά τα 120mb μου είναι αρκετά για σερφάρισμα στο ίντερνετ (facebook κλπ), βιντεάκια στο youtube και κατέβασμα εφαρμογών. Και μπορώ να πω οτι με έχει σώσει αυτή η προσφορά καθώς το motoming μου δεν έχει wifi…

George

α) Ξέρει κανείς τι σημαίνει “απλά μειώνουν την ταχύτητα”; Είναι usable?

β) Αφήστε όλοι ξεκλείδωτα τα WIFI σπίτι σας, και θα έχουμε όλοι πραγματικά τζάμπα, απεριόριστο ίντερνετ παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.