Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

H Vodafone Ελλάδας, ανακοινώνει πρώτη στην Ελλάδα, και ανάμεσα στις πρώτες χώρες της Ευρώπης, την εμπορική διαθεσιμότητα των πλέον προηγμένων ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών υψηλών ταχυτήτων HSPA+, με μέγιστη ονομαστική ταχύτητα λήψης δεδομένων 21,6 Mbps και αποστολής 5,7 Mbps. Οι νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας, οι οποίες θα επεκτείνονται συνεχώς.

, Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband θα απολαμβάνουν τις νέες υψηλές ταχύτητες μέσω της νέας αποκλειστικής συσκευής USB stick Vodafone Κ4505 (HUAWEI K4505) , που θα είναι διαθέσιμη στο εμπορικό δίκτυο της Vodafone, από την Τετάρτη 8 Ιουλίου, σε περιορισμένες ποσότητες αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Vodafone ήταν η πρώτη και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα, που προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς δεδομένων, με τις έως σήμερα υψηλότερες ταχύτητες στην αγορά έως 14,4 Mbps (λήψη) και 2 Mbps (αποστολή), μέσω του αναβαθμισμένου HSPA δικτύου της και της αποκλειστικής USB stick συσκευής ONDA MV815UP.

Στις αρχές του έτους μας είχε ενημερώσει και η Cosmote για ταχύτητες 21 Mbps , αλλά φαίνεται ότι η Vodafone την πρόλαβε. Το θέμα βέβαια δεν είναι ποιος προσφέρει πρώτος τις υπηρεσίες, αρκεί αυτές να είναι αξιόπιστες και να πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται. Ο ανταγωνισμός βελτιώνει τις υπηρεσίες και μειώνει τις τιμές.

, Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

, Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

, Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

, Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

, Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Yannis

Οι φωτό είναι δικές σας? Αν ναι, που καταφέρατε να το βρείτε?

Το ψάχνω πολύ καιρό και δεν το έχω βρει πουθενά!

Thanks!

Yannis

Από όσο έχω κοιτάξει μέχρι τώρα, δεν το έχω βρει κάπου δυστυχώς.. Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν καν..

akis

σας ευχαριστώ
Αγόρασα αυτό το μόντεμ χωρίς καμία υποχρέωση
https://www.get3gnet.com/huawei-vodafone-k4505-3-75g-usb-modem.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.