Vodafone Mobile Broadband έως 42,2 Mbps

Ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως, η Vodafone αναβαθμίζει την υπηρεσία του mobile broadband, μέσω της τεχνολογίας δικτύου HSPA+ DC (High Speed Packet Access, Dual Carrier). Οι νέες αναβαθμισμένες ταχύτητες Vodafone Mobile Broadband παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Είναι εμπορικά διαθέσιμες, μέσω του αποκλειστικού Vodafone Κ4605 USB Stick με ονομαστικές ταχύτητες έως 42,2Mbps. Μέσα από την πλέον προηγμένη υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband, οι πελάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν υπηρεσίες ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet και εφαρμογές, όπως πλοήγηση σε ιστοσελίδες, e-mail, instant messaging και social networking, όποτε το χρειαστούν από το φορητό υπολογιστή τους.

, Vodafone Mobile Broadband έως 42,2 MbpsΣτην εικόνα απεικονίζεται το μοντέλο K4506.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsakos

καλα ας πιασουν τα μισα και μετα βλεπουμε και τα 42…

dimitrismagas

χαχα ποια μισα??? το 1/4..:-P.αuτο μπορει να γινει με τα 42 mbps αλλα οχι στην vodafone hellas 😛

Γιώργος_Πετρα

Άσχετο αυτο που θα πω.
Αλλα πότε θα φτιάξει mobile version το σάιτ;

giannis

@Γιώργος_Πετρα εγώ το βρίσκω ψιλοάχρηστο.Αν Κώστα πάντως το αποφασίσεις βάλε ώς κύρια επιλογή την κανονική μορφή και όποιος θέλει να κάνει απο το κινητό του αλλαγή στο mobile view

Κώστας Βλαχάκης

Γιώργος_Πετρα, το πιο έυκολο πράγμα του κόσμου είναι αυτό. Με ένα δωρεάν plugin γίνεται η δουλειά. Δεν το σκέφτομαι όμως, εδώ μιλάμε για smartphones με flash support και tablet. Τι να το κάνεις ένα ασπρόμαυρο site, όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει το RSS feed https://techblog.gr/what-is-rss 🙂

giwrgos_petra

ok ευχαριστω. απλως μπαινω με rss αλλα οταν παταω να μπω στο σαιτ να δω και τα σχολια δεν μπορω να πω οτι ειναι και πολυ ευχρηστο.

Solon

Οι πραγματικές ταχύτητες στο mobile internet δίνουν στην καλύτερη περίπτωση το 10% της ταχύτητας της ονομαστικής τους. Αυτό ισχύει και με Vodafone και με Cosmote σε ώρες μη αιχμής. Έχω πιάσει ταχύτητες μέχρι και 700 kbps καθαρό download στις συνδέσεις των 7,2 Mbps που δεν είναι καθόλου λίγο. Όμως εδώ έρχεται ένα ερώτημα. Τι να τις κάνεις αυτές τις ταχύτητες όταν το όριο που σου δίνουν όλες οι εταιρείες στο κατ’ ευφημισμών “απεριόριστο πρόγραμμα” είναι 30GB; Αν προσπαθήσεις να δεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από iptv σε αξιοπρεπή ανάλυση θα ξοδέψεις τα μισά. Δεν είναι λοιπόν οι ταχύτητες που πρέπει να αυξηθούν κύριοι της Vodafone-Cosmote αλλά ο όγκος των δωρεάν δεδομένων και το bandwidth που στις ώρες αιχμής μερικές φορές δεν μπορείς να κάνεις ούτε login στο δίκτυο. Αν δεν γίνει κάτι σε αυτό το επίπεδο τότε οι ταχύτητες αυτές δεν είναι τίποτε άλλο παρά διαφημιστική φούσκα.

Giannhs

Ναι ναι 42.2 Mbps Internet ακριβως κατω απο την κεραια. Ουτε βημα παραπερα.

Αλέξανδρος

Giannhs και αν υπάρχει κανας πλάτανος παχύς και καλός κάτω από τη κεραία;
χαχαχα τέσπα οι ταχύτητες στη κινητή ειναι ανέκδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.