Ανακοίνωση της Vodafone για αύξηση κίνησης στο Mobile Internet

H Vodafone μας έστειλε ένα ενημερωτικό Δελτίο Τύπου για την κίνηση στο Mobile Internet που προσφέρει το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με το οποίο τα smartphone σας πρέπει να πήραν… φωτιά φέτος, καθώς παρατηρήθηκε αύξηση στην κίνηση των δεδομένων.

Το αναλυτικό Δελτίο Τύπου της Vodafone αναφέρει τα εξής: “Η Vodafone, προσέφερε φέτος τον Αύγουστο σε όλους τους συνδρομητές της, τη δυνατότητα να σερφάρουν εντελώς δωρεάν στο κινητό, στο laptop και στο tablet τους με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες στο αξιόπιστο 3G δίκτυο της για δεύτερη φορά, μετά την πολύ επιτυχημένη προσφορά της το περασμένο Πάσχα.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, με ενσωματωμένα MB στο πρόγραμμα τους ή με επιπρόσθετα πακέτα Mobile Internet, καθώς και οι συνδρομητές Vodafone Mobile Broadband, απόλαυσαν τον Αύγουστο δωρεάν απεριόριστο Μobile Ιnternet. Επιπλέον, μόνο οι συνδρομητές Vodafone χωρίς πακέτο Mobile Internet είχαν τη δυνατότητα να σερφάρουν εντελώς δωρεάν και απεριόριστα για μία ολόκληρη εβδομάδα, από 6 έως 13 Αυγούστου!

Η Vodafone, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνδρομητές της και να πρωτοπορεί συνεχώς, παρέχει λύσεις επικοινωνίας και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Ομάδα Ειδικών Internet στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο Vodafone e-forum έχει στόχο να δώσει απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το Internet, τις εφαρμογές, τα Smartphones και τα tablets και να ανακαλύψει τις απεριόριστες δυνατότητες που έχει για την επικοινωνία του.

Αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η κίνηση στο 3G δίκτυο της Vodafone να παρουσιάσει αξιοσημείωτη αύξηση σε σχέση με τον Αύγουστο του 2011. Ειδικότερα, η χρήση Mobile Internet από το κινητό αυξήθηκε περισσότερο από 340% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2011, ενώ η συνολική κίνηση των συνδρομητών ξένων δικτύων οι οποίοι επέλεξαν να σερφάρουν, μέσω της Vodafone Ελλάδος αυξήθηκε περισσότερο από 130% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2011. H Vodafone προσφέρει στους συνδρομητές της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, την μεγαλύτερη 3G κάλυψη στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Ως αποτέλεσμα, η κίνηση από χρήση δεδομένων στο εξωτερικό παρουσιάζει αύξηση της τάξης του 105% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο”.

, Ανακοίνωση της Vodafone για αύξηση κίνησης στο Mobile Internet

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannischania

Την Δευτέρα με πήραν τηλέφωνο απο Vodafone και μου ειπαν οτι μου κανουν δωρο για 2 μήνες το πακετο με τα 750mb/μηνα , και εχθές το ενεργοποίησαν. Μπάβο στην vodafone.

Takis

Οταν δίνει 1,5 γιγα για ενα μήνα εντελώς δωρεάν,φυσικό ειναι να έχει αυξημένη κίνηση στο δίκτυο.Άσέ που από το κινητό,λίγο δύσκολα πιστεύω καταναλώνετε 1,5 γιγα σε ενα μήνα.

VasiliSIII

τι δύσκολα…εγω το εφαγα το 1.5 giga σε 20 μέρες με το SII

μάρκος xperia

εγώ χρησιμοποιώ Cosmote και για τον Αύγουστο μου έδωσαν 1,5GB ακόμα τα έχω δεν ξέρω γιατί. Αλλα έχω ξοδέψει μόνο τα 500 γιατί εδώ στην Μυτιλήνη το 3G ειναι πολύ χάλια.
Η Vodafone Πάντος σαν εταιρία μου αρέσει αλλα χρησιμοποιώ Cosmote γιατί σχεδόν όλοι εδώ αυτή χρησιμοποιούν.

customer

Λειπέι ένα κομμάτι στο τέλος του δελτίου τύπου που θα έπρεπε να λέει τα εξής:

“Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι η μέχρι τώρα στρατηγική πωλήσεων σε στυλ δίνω τα πάντα με το σταγονόμετρο και τα χρεώνω χρυσάφι είναι σαφώς λάθος, ειδικά στην τρέχουσα ψηφιακή εποχή. Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη από τους πελάτες μας, απολύουμε όλους τους senior sales managers και δίνουμε bonus δώρο στους πάντες (παλιούς και νέους συνδρομητές, κάρτες ή συμβόλαιο, εταιρικούς ή μη) 250mb/μήνα ΔΩΡΕΑΝ. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.”.

Αλλά εντάξει, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Το καρτέλ των 3 εταιρειών παραμένει ως έχει. Εγώ αν είχα vodafone, από αυτό το δελτίο τύπου και μόνο, θα θεωρούσα ότι προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου και θα άλλαζα εταιρεία. Διότι αυτοσκοπός του δελτίου τύπου είναι απλά να διαφημιστούν (και μάλιστα με αισχρό και ανήθικο τρόπο) και τίποτα παραπάνω. Δεν μας ενημέρωσαν για τίποτα άλλο παρά μόνο για το παράλογο της παρουσίας τους. Καληνύχτα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.