Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με 2 ευρώ

Οι χρήστες της υπηρεσίας Vodafone Internet Όλη-Μέρα στην Ελλάδα ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν πλέον με τη νέα υπηρεσία να απολαμβάνουν την πλοήγηση στο Internet όλη μέρα και όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Έτσι μόνο με 2€ επιπλέον χρέωση την ημέρα, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν το internet από το κινητό τους και στο εξωτερικό.

H χρέωση πραγματοποιείται με την πρώτη είσοδο στο internet από το κινητό και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να πλοηγηθούν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό διατίθεται με πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ την ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό απλά με μια δωρεάν κλήση στο 1333 ή να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Vodafone. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming.

, Vodafone Internet Όλη-Μέρα στο εξωτερικό με 2 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tomas-pao

ακου 2 ευρω τα 10 mb….τοσα της χρειαζονται της vodafone?

Κώστας Βλαχάκης

tomas-pao, δεν είναι έτσι. Ψάξε και στις άλλες δύο εταιρείες να δεις πόσο στοιχίζει το mobile internet στο εξωτερικό. Το χρησιμοποιείς για να κάνεις τι δουλειά σου όσο απουσιάζεις από τη βάση σου όχι για να κατεβάζεις ταινίες.

Εγώ για παράδειγμα πληρώνω +5 ευρώ το μήνα επιπλέον στο πάγιο της Vodafone και μπορώ να καταναλώνω τα MB του προγράμματός μου στην Ευρώπη. Είναι ακριβό αλλά όχι έτσι όπως το θέτεις.

fnsgr

10mb
την ημέρα;;
πολιτική ορθής χρήσης;;;;

George27

Βρε παιδιά μην αρχίζετε και σεις τις διαφημίσεις ή τα “είδηση”-διαφήμιση. Βάλτε τα ξεχωριστά κάπου. Γιαυτό το λόγω σταμάτησα να διαβάζω το άλλο site με κινητά μη το κάνετε και εδώ 🙁 🙁

Κώστας Βλαχάκης

George27, Τα δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις που δεν έχουμε γράψει εμείς φυσικά ξεχωρίζουν από το ύφος τους αλλά και από το “Συντάκτης: Guest Post” στο τέλος κάθε άρθρου εκεί που εμφανίζεται κανονικά το όνομα του συντάκτη μας. Μελλοντικά που σκοπέυουμε να κάνουμε redesign το Techblog ίσως να ξεχωρίζει διαφορετικά π.χ. σε δική του κατηγορία. Πάντως έτσι είναι τόσα χρόνια εδώ και έτσι το καταλαβαίνουν.

Στο θέμα μας πάλι τώρα, ταξιδεύω συχνά στην Ευρώπη και αυτό που γνωρίζω από εμένα αλλά και από τους συναδέλφους μου είναι ότι το mobile internet στο εξωτερικό είναι ακριβό. Όταν ανοίγεις το κινητό στην χώρα-προορισμό λαμβάνεις ένα SMS που σου λέει ότι με 5 ευρώ τις 24 ώρες έχεις 5MB data ανεξάρτητα από πιο δίκτυο έχεις εσύ ή σε ποιο συνδέεσαι. Οπότε θεωρώ ότι 2 ευρώ τα 10ΜΒ είναι σε σχέση με τα όσα γνώριζα μέχρι σήμερα, πολύ καλύτερη τιμή.

Papandonis

Sorry παιδιά αλλά η Wind έχει με 5€ το μήνα να χρησιμοποιείς τα mb του πακέτου σου. Τζάμπα σε σχέση με την voda

Κώστας Βλαχάκης

Το έβαλε και η WIND, μπράβο!
Μέχρι πρόσφατα μόνο Vodafone με 5 ευρώ και Cosmote με 10 ευρώ το μήνα ήξερα. Για συνδρομητές συμβολαίου.

Kwstas

Η cosmote εχει την υπηρεσια Data Traveller 5 ευρω για ευρωπαικη ενωση οπου κανεις χρηση τα ΜΒ του προγραμματος σου με συγκεκριμενα προγραμματα ομως , πχ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.