Τι έψαξαν οι Αμερικανοί στο Google μετά την εκλογή Trump;

Μπορεί πολλοί να μην περίμεναν ποτέ ότι ο Doland Trump θα εκλεγεί για την θέση του επόμενου προέδρου των ΗΠΑ και να δυσκολεύονται ακόμη να το πιστέψουν. Όμως είναι γεγονός και ο Trump θα διαδεχτεί τον Obama στον Λευκό Οίκο από 20 Ιανουαρίου 2017.

Η είδηση προκάλεσε έκπληξη σε όλο τον κόσμο, όμως πως την αντιμετώπισαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί; Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google μας δίνουν μια πρώτη γεύση.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι Αμερικανοί πανικοβλήθηκαν και άρχισαν την online αναζήτηση. Μεταξύ των πιο δημοφιλών αναζητήσεων ήταν η λέξη “emigrate” (μεταναστεύω) και “how to emigrate to Canada” (πως μεταναστεύω στον Καναδά).

Στον Καναδά η σελίδα της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης έπεσε, λόγω της τεράστιας αύξησης των επισκεπτών που έψαχναν πληροφορίες. Πριν από τις εκλογές, πολλοί Αμερικανοί δήλωναν μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι θα μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν κερδίσει ο Trump. Τελικά κέρδισε και ο Αμερικανοί άρχισαν την online αναζήτηση.

Ανά τον κόσμο ήταν τεράστιος ο αριθμός των χρηστών που πληκτρολόγησε την φράση “end of the world” (το τέλος του κόσμου). Τα αποτελέσματα δεν εξέπληξαν μόνο τους πολίτες, αλλά και τους δημοσκόπους οι οποίοι απέτυχαν παταγωδώς στις προβλέψεις τους. Οι πιθανότητες που έδιναν στον Trump για νίκη μέχρι την Τρίτη το βράδυ ήταν γύρω στο 10%.

google search american elections, Τι έψαξαν οι Αμερικανοί στο Google μετά την εκλογή Trump;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

πάλι καλά που βγήκε ο Trump γιατί αν έβγαινε η άλλη……

One

χαχαχαχα!

Darth

@ SmashTheSystem δεν αντιλέγω αλλα νεωελληνες δεν πανε πίσω..

SmashTheSystem

@Darth: Ίσως να είναι και χειρότεροι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου.

NickTheGeek

Και κλασικά κανένας δεν υπολογίζει και εμάς τους Έλληνες που ζούμε εξωτερικό και συγκεκριμένα Αμερική, και αρχίζει και λέει ότι θέλει. . Ωραία νοοτροπία όπως πάντα. Πούτιν πάτα το κουμπί.

ΠΕΤΡΟΣ

Παιδες απλα αλλαξε το αφεντικό του πλανητη (προσωρινά πιστεύω)! Δεν θα τον αφησουν να κυβερνησει ο Τραμπ θα τον φανε!

Konstantinos

Σαν έλληνες μας συμφέρει μια αλλαγή.Διότι χειρότερα δεν μπορεί να είναι νομίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.