WIND 4G: Δωρεάν 4G έως το τέλος Απριλίου

Οι υπηρεσίες 4G τις WIND είναι διαθέσιμες στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, καλύπτοντας το 75% του πληθυσμού τοπικά, και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το δίκτυο 4G θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στο τέλος του 2015 η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της WIND θα φτάνει το 60% πανελλαδικά.

Δωρεάν και απεριόριστη η χρήση data στο δίκτυο 4G της WIND για όλους τους πελάτες της, είτε είναι συνδρομητές με συμβόλαιο είτε κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας, από σήμερα και ως το τέλος Απριλίου.

WIND 4G, WIND 4G: Δωρεάν 4G έως το τέλος Απριλίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GAlpha

Δώσε και μένα μπάρμπα

jonjon

Με μια καλή προωθητική ενέργεια! Να βγάλει iPhone,galaxy σε τιμή μπόμπα θα δώσει πράμα!

George

Tο ενεργοποίησα και δοκίμασα την ταχύτητα με το app speedtest.net
Το θεωρητικό 100Mbps ούτε για πλάκα… ούτε καν 20!!
12 με 13 Mbps download και 4-10 Mbps upload
Έκανα 5 μετρήσεις με σήμα 3/5 – 5/5 το τηλέφωνο είναι το LG G2 και οι μετρήσεις έγιναν στο Μαρούσι (κοντά στο Mall).
Y.Γ.
Με 3G στο ίδιο σημείο έχω 5Mbps down και 0,5 up

nonos04

4G και μαλακιες…….ΧΙΟ δεν ουτε η μπνατα gsm δεν παινει καλα καλα, μου θε και 4G ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ!!!

morfini

Πώς ενεργοποιείται το 4g?

tasos

Ως τέλος Απριλίου ? Κάτσε μετά θα μας το χρεώνουν κιόλας….

mixtri

Το g2 έχει παλιό μόντεμ φίλε μου. Ωραίο κινητό αλλά για Lte…
Well done wind

Theo

Δωρεάν; Δηλαδή εμείς που δεν είμαστε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη δεν θα έχουμε δωρεάν ; Όσο για τα παράπονα πολλών, σε όποια εφαιρία κι αν πήγα είχαν ικανοποιητικό σήμα. Αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας, Ελλάδα είμαστε !!

Νίκος z1

60% πληθυσμιακη κάλυψη. Δηλαδή Αττική και Θεσσαλονίκη. Εμείς που δεν μένουμε σε αυτές τις περιοχές να μη πω τι θα πάρουμε…Από σήμα στην επαρχία μόνο cosmote παιδιά. Είχα cosmote πήγα στην Wind και εκεί που είχα hspa τώρα δεν έχω ούτε 3g.Απάτη σκέτη.

akis

πήγα σήμερα σε 4 καταστήματα wind και δεν γνωρίζανε τίποτα…! τους έδειξα επίσης και στην ιστοσελίδα που το αναφέρει για δωρεάν αντικατάσταση sim μιλήσανε με τα κεντρικά και δεν γνωρίζανε λέει ούτε εκεί..! πλακα μας κάνουνε? που θα βρω 4G sim?

η άλλη μου έλεγε να σου δώσω μια καινούρια και να την πληρώσεις.. και το γέλιο είναι ότι δεν γνωρίζανε καν για την τις νέες κάρτες 4G..

επικοινώνησα και με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε όντως θέλει αντικατάσταση η κάρτα μου…!

γνωρίζει κάποιος που θα βρούμε 4G sim?

Than

Κύριοι της Wind αργήσατε λιγάκι, όχι πολύ, κάνα χρόνο. Οι άλλοι έχουν βγάλει ήδη 4G+ και η Wind ακόμα περιμένει για το 4G. Πιο πίσω πεθαίνεις…τραγικοί!!!

jimo

λοιπον για να λεμε αληθειεσ ! εχω συμβολαιο με wind 4g δεν εχει ουτε στον υπνο τησ ουτε θεσσαλονικη εχει παντου ουτε αθηνα δοκιμασμενο ! ακομα χειροτετρα η vodafone δεν εχει ουτε 2g καλα καλα και σερνεται ! ΣΑΝ ΤΗΝ COSMOTE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 4G ΤΟ ΓΡΗΟΓΟΡΟΤΕΡΟ !!

cmvrgr

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/3g/

με αυτήν την απαράδεκτη κάλυψη 3g το 4g το βάζουν απλά για θέμα marketing. Εύχομαι για όσους έχουν κάρτες mobile broadband να τους το αλλάξουν και να μην μείνουν για πάντα σε 3g.

Αλήθεια σε πια συχνότητα λειτουργεί ;

RigoMS

Για διαφημίσεις κάνει μόνο αυτή η εταιρεία,τίποτα άλλο… Σημα 0 ..
.ακομα και ο ιδιοκτήτης της wind άλλο δίκτυο θα έχει!!!

Grigsgr

@Than πες μας ρε φίλε που γράφεις για το 4G+ ότι ξημεροβραδιάζεσαι έξω απο ένα απο τα δύο καταστήματα της Vodafone για να συνδέεσαι στο εν λόγω δίκτυο ή ότι έχεις πιάσει κάπου το ίδιο δίκτυο απο την Cosmote. Μην μας τρελαίνεις ρε μάγκα. Εάν η καθημερινότητά σου περιστρέφεται γύρω απο το αν πιάνεις 4G η 3G δεν μπορεί κάποιος να σου πει κάτι.

Όσο για τον φίλο George με το LG G2. Ρε αγορίνα, εγώ στο 3G με το Lumia 1020 και πιάνω ταχύτητες 10-20Mbps download και 2-7 upload. Πόσα θες να μας τρελάνεις;

antonis

εχω wind και στην Θεσσαλονικη ειμαι τερμα ικανοποιημενος και με ενα 10ευρω δεν κοιταω ουτε ποσα λεφτα μενουν ουτε ποσα ΜΒ. το ιντερνετ ειναι μια χαρα και δεν ειναι και φορτωμενο πολυ και το δικτυο γιατι δεν εχουν πολλοι. Ειχα και Vodafone και Cosmote και δεν ημουν τοσο ικανοποιημενος. Σορυ σας το χαλαω και δεν κραζω και εγω. Οσο για το 4G μικρη σημασια εχει για μενα, καθως το 3G αρκετο. Εχω σημαντικοτερα προβληματα απο το αν η wind το εφερε τωρα ενω οι αλλες το ειχα. φιλικα παντα, ουτε κανα κεδρος εχω απο την Wind και αν μεθαυριο κατι με ξενερωσει με την ιδια ευκολια που ηρθα θα φυγω. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ολοι να κραζουν, ειτε ειναι για Wind-Vodafone-Cosmote, ειτε για Samsung-Apple-LG ειτε οτιδηποτε. ο καθενας κανει τις επιλογες που τον βολευουν.

kateriniotis

@antonis, έτσι είναι στο ελλαδισταν φιλε! Πρέπει να είσαι με κάποιον και πάντα να κραξεις τον άλλον! Ζούμε για την κόντρα!

naxxxman

Εγώ εδώ που είμαι, η Wind δεν έχει καν κάλυψη.
ωραία και καλά τα συμβόλαια της, άλλα οταν δεν εχει κάλυψη σε ορισμένα σημεία τι να το κάνω το 4G.
και μην πιασετε απο κατω πως ειναι δύσκολο να υπάρξει παντού κάλυψη.
ελατε στην θεση μου να γλυκαθήτε

mixtri

800/2600ΜHz το LTE της Wind. Με πολύ καλύτερη κάλυψη από το 3G. Δοκιμάστε το στην Αθήνα όσοι μπορείτε και θα με θυμηθείτε. Κάλυψη καλύτερη από το GSM, ταχύτητες με καλές συσκευές 56-65Mbps ενώ peak ~80Mbps.

Νίκος

Καλησπερα.Σημερα μιλησα με wind (13800)και πραγματι θα ειναι δεωρεαν μεχρι 30/4/2015 οπως
μου ειπαν ,μετα δεν ξερουν αν θα γινει προστετη χρεωση στο 4g η οχι.

cmvrgr

Το δωρεάν το κάνανε όχι τόσο για εμπορικούς λόγους αλλά για να δοκιμάσουν την μέγιστη χωρητικότητα και πως αντιδράει. Αναγκάστηκαν να το βγάλουνε πιο γρήγορα από ότι ήταν έτοιμοι γιατί αρχίσανε τις διαφημίσεις οι άλλοι δύο.

Οι πιο απαράδεκτοι είναι οι Vodafone που έχει βάλει μόνο σε δύο σημεία 4g plus και το διαφημίζει λες και έχει βάλει παντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.