WIND 4G, Αρχές του έτους λανσάρει τέταρτη γενιά

Επιτελους! Με την αλλαγή του έτους η WIND αλλάζει σελίδα στο γρήγορο mobile internet και ξεκινάει να διαθέτει υπηρεσίες 4G/ LTE στην Αθήνα μέσα στον Ιανουάριο. Όπωες συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η διάθεση θα ξεκινήσει από την πρωτεύουσα και σταδιακά τους επόμενους μήνες θα φτάσει και σε ακόμα περισσότερες περιοχές.

Οι “ανακοινώσεις” έγιναν με τον πιο επίσημο τρόπο, δια στόματος του Πρόεδρου και Διευθύνων Συμβούλου της WIND κ. Νάσου Ζαρκαλή σε γεύμα που παρέθεσε σήμερα σε δημοσιογράφους.

WIND 4G Ελλάδα, WIND 4G, Αρχές του έτους λανσάρει τέταρτη γενιά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vangtsog

Στο 70% των περιοχών της Φθιώτιδας η wind δεν έχει ούτε καν 3g και θέλει να μας πει οτι θα αναπτύξει 4g…!!!
https://www.wind.gr/files/1/Wind_v2/ypostirixi/NO_3G_MAP_GREECE_NEW_KMZ_24-07-14.jpg

Than

Καλα αυτη η Wind ειναι πολυ πισω σε ολα. Το μόνο καλό που εχει ειναι η φθηνή καρτοκινητή της. Ας προχωρήσει πιο γρήγορα γιατι εχει χάσει το ρυθμό των εξελίξεων!!!

Γιάννης

Μάλλον μας κάνει πλάκα η wind. Εδώ δεν έχει σήμα 3G σχεδόν παντού και στην Αττική υπάρχουν σημεία που και το EDGE δεν πιάνει καθόλου και μας πουλάει φούμαρα ότι θα φτιάξει 4G???
Αλλά κανονικά πρέπει να κάνουν όλοι καταγγελία που δεν έχει 3G και θα δεις μετά τι γέλια θα κάνουμε…

Αλέξανδρος

Άντε με το καλό γιατί όντως άργησε στο 4g. Τώρα για σήμα και 3g Θεσσαλονίκη είναι μια χαρά, τώρα αν όντως σε εσάς έχει θέμα τι να πώ;
Όσοι έχουμε wind είμαστε ευχαριστημένοι ( ειδικά φίλος στη Νεάπολη με cosmote δεν είχε καν σήμα και με wind έστω μπορούμε να μιλήσουμε), αλλά και από Αθήνα που είναι ο αδερφός μου ( Μαραθώνα ) και αυτός ευχαριστημένος είναι.

jimmy

επιτελους!παντως στο iphone ενημερωθηκε και υπαρχει η ενδειξη 4g στις επιλογες των ρυθμισεων

pazzo

Όντως δεν έχει 4G τόσο καιρό;;;; γιατί αργισε τόσο πολύ;

GUADANAMO

φακιρηδεs τηs wind απο το 2g στο 4g…χου ρε!!!

Givas

Μένω έκπληκτος!!! Κι εγώ νόμιζα ότι μόνο στο Ν. Ηλείας δεν έχουμε σήμα για ομιλία… Για 3G δεν το συζητάω, σε ΌΛΑ χάλια η Wind.

cnvrgr

η wind δεν έχει ούτε καν 3g και θέλει να μας πει ότι θα αναπτύξει 4g…!!!

vaskor

Χαρούμενο και ευτυχες το 2012…

Larry bird

Και τωρα μπορουμε επιτελους να πιουμε μια πορτοκαλαδα αφου η wind θα βαλει 4g σε ενα σημειο της αθηνας ,μαλλον κοντα στους κλεφτες ςκει δηλαδη στο παλατακι της ντροπης ,την βουληηηηη ντεεε!γιατι αλλου ας φερει πρωτα σημα και βλεεεπουμε ,οοοχιιι οτι η κοσμοτε εχει σημα καμπανα ,μπαρουφες και αυτο.

vasilis

Τι λες τώρα? χαχα εδώ όπως έχει αναφερθεί πιο πάνω δεν έχει καν 3g, στην κέρκυρα μόνο μέσα στην πόλη έχει λίγο 3g και αυτό αν είσαι σε καλή γωνία.
Και σε άλες περιοχές της κέρκυρας δεν έχει καν EDGE μόνο gprs, δηλαδή με αυτό που γίνετε τώρα αν μείνω άλλα 4-5 χρόνια στην wind θα πάω απο το gprs στο 4g?
Ανυπομονώ για το 2020!!! (4g επιτέλους χαχα)

Aurio

Γιατι λυσσάτε; Εχει κανένας πλην Cote υπηρεσίες 3g πλήν αστικών ΚΕΝΤΡΩΝ;

Εδω η Voda δίνει ενα χάρτη που δείχνει όλη την Ελλάδα και στην πραγματικότητα το 3g ειναι ανύπαρκτο πλήν αστικών κέντρων. Αν βγείς στην κορφή κάποιου λόφου ίιιιισως να πιάσεις κατιτις.. Και μετά διαφημίζει 4G+ (στο the mall athens) και εμάς τους συνδρομητές της μας πιάνει κλαυσίγελως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.