Wind ADSM | Δώρο το Asus EeePC 701

, Wind ADSM | Δώρο το Asus EeePC 701Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μικρό Laptop και να το συνδυάσετε με μια ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, τότε μάλλον μια επίσκεψη σας στα καταστήματα WIND θα σας δώσει την λύση. Πλέον το WIND ADSM διαθέτει δωρεάν το πιο μικρό laptop της αγοράς Asus EeePC 701 και το modem E220. Για να κάνετε λοιπόν δικό σας το Eee pc 701 αρκεί ένα συμβόλαιο για 24 μήνες στο πακέτο ADSM Non-Stop (30GB). Η ταχύτητα του broadband της Wind είναι έως 3,6Mbps και το κόστος της εν λόγο προσφοράς 29,5 ευρώ/μήνα (συνολικά περίπου 34-35 ευρώ) μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και για τους υπόλοιπους μήνες 49ευρώ/μήνα (54-55 ευρώ συνολικά).

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

Οι τιμές που έχεις μέσα στη παρέν8εση είναι με ΦΠΑ;;

Κώστας Βλαχάκης

Ναι τις έχουμε υπολογίσει στο περίπου με το ΦΠΑ και το τέλος συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας.

tasosvel

Το κακό με το adsm έιναι οτι η ταχύτητα του φτάνει μόνο τα 3,6mbps. Αν και πιστεύω θα αυξηθεί σύντομα.

CyberCr33p

Να υποθέσω ότι υπάρχει και μεγάλο ping λόγω της ασύρματης σύνδεσης;

Κώστας

Νομίζω πάντως πως οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες…

nmpardakis

Aκριβά είναι

Κώστας Βλαχάκης

Αν δεν κάνω λάθος και οι 3 εταιρείες Cosmote, Vodafone, Wind στις ίδιες τιμές πουλάνε τα πακέτα broadband, όμως η Cosmote προσφέρει έως 7,2Mbps όπου είναι διαθέσιμο, ενώ οι υπόλοιπες έως 3,6Mbps (αναμένεται όμως να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους και αυτές).

Το θέμα είναι αν χρειάζεται κάποιος τα 30GB το μήνα ώστε να τον συμφέρει να δίνει τα 50κάτι ευρώ. Τώρα σε ότι αφορά το 24μηνο συμβόλαιο, πιστεύω ότι όποιος βάλει 3G broadband θα τον εξυπηρετήσει τόσο πολύ που δεν θα θέλει να το ακυρώσει στο χρόνο ή νωρίτερα.

motoart

Να ρωτησω αν το usb modem μπαινει κ σε αλλα pc η ειναι μονο για linux??

Κώστας Βλαχάκης

@motoart: Γιατί το 701 που δίνουν δώρο με τα Linux είναι; Δεν το έχουμε ψάξει.
Το δικό μου το EeePC 900 δεν αναγνώριζε το USB modem της Cosmote με τα Linux και αναγκαστικά του πέρασα Windows XP – https://techblog.gr/techtv/asus-eeepc-900-windows-xp

Μάλλον με τα XP θα δίνουν. Το βλέπω δύσκολο: a) να τρέχει το modem της Wind σε Linux και b) να πουλάνε laptop με Linux (τι υποστήριξη να προσφέρουν; θα χάσει η μάνα το παιδί!).

Αν έχεις νέα, ενημέρωσέ μας 🙂

Kostis

τελικα , το πηρε καποιος με την προσφορα ?

iris

…λοιπον το πήρα εγώ, το λαπτοπ ειναι με Linux και το usb δεν το αναγνωρίζει, θα ψαξω για drivers αλλα μάλλον δεν ειναι αρκετο θα πρέπει να περάσω XP.:-(

Κώστας Βλαχάκης

@iris: Δεν το έψαξα καθόλου για drivers του Cosmote internet on the go σε Linux στο 900, του πέρασα απευθείας XP. Το προγραμματάκι για το Connect είναι flash άρα πρέπει να τρέχει σε Linux, οι drivers είναι το θέμα. χμμμμ…..
Τι χρώμα πήρες το λευκό; Με πόσα GB δίσκο;

kostas_falcon

Κανεις χειροκινητα μια δημιουργια συνδεσης και εκει θα δει το usb stick. Δεν ειναι Win Xp για να βρει το stick μολις το τοποθετησης στο usb….

tasosvel

νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να το δίνουν με xp. Δεν ξέρει όλος ο κόσμος να χρησιμοποιεί Linux . Ή τουλάχιστον να σου έφτιαχναν εκεί την σύνδεση.

Kostis

@kostas_falcon :δηλαδη το USB της Cosmote θα παιξει και στο Linux ? Το δοκιμασες ?

Polymhxanos

Στο πακετάκι της Wind με το asus701, έχει μια απλοποιημένη μορφή linux.

Αν ειχαν βάλει windows, προφανως θα τα πλήρωνε ο αγοραστής… Δεν το σκεφτήκατε αυτό έτσι;

¨Εχει όμως αναλυτικές οδηγίες και drivers για να βάλει κανείς XP SP2 αν θέλει.

Το μοντεμάκι, το βλέπει πολύ εύκολα. Πας στις ρυθμίσεις δικτύου, κανεις ΝΕΑ σύνδεση, επιλέγεις τύπο σύνδεσης ADSM/3G MODEM, επιλέγεις το ίδιο το modem που έχεις ήδη συνδέσει σε ένα USB, επιλεγεις παροχέα, επιλέγεις αν θες να συνδέεται αυτόματα ή όχι και είσαι έτοιμος.

Όλα τα παραπάνω τα κάνεις άπαξ. Μετά κάθε φορά, απλά πατάς να συνδεθεί.

Η έκδοση του Linux βασίζεται σε KDE, και περιλαμβάνει σε ένα κεντρικό μενού , περίπου όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ο χρήστης ενός τέτοιου μηχανήματος. Δεν εμφανίζει όμως πλήρες και ελεύθερο desktop.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.