WIND F2G, Έκανε τα 1500 – 100 και το 2011 πόσο mobile internet;

To 2010 φτάνει στο τέλος του και μαζί τελειώνει και η προσφορά που είχε κάνει η WIND με το F2G και τα δωρεάν 1,5GB (1500MB) mobile internet (ή 100ΜΒ για όποιον άργησε 9 ημέρες!) χωρίς κάρτες ανανέωσης. Θυμάστε τι είχε γίνει τότε; (διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το χρονικό). Σήμερα και σε πρόσφατη ερώτηση σε στελέχη της WIND, η απάντηση ήταν “θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Tον περασμένο Μάρτιο στις 15 του μήνα το F2G έδινε 3GB δωρεάν mobile intenernet έως 30/4 και μετά για όλο το 2010, συνέχιζε με 1.5GB/ μήνα -για ενεργοποιήσεις έως 30/4-. Η χαρά όμως κράτησε μόνο 9 ημέρες μιας και στις 24 Μαρτίου έσκασε η βόμβα που ενημέρωνε ότι η προσφορά τελικά θα ίσχυε για ενεργοποιήσεις έως και 23 Μαρτίου γιατί από 24 και μετά, τα 1500MB (1.5GB) γίνονταν 100ΜΒ!

, WIND F2G, Έκανε τα 1500 – 100 και το 2011 πόσο mobile internet;

Δελτίο Τύπου: 15 Μαρτίου 2010
“Με την εγγραφή στην προσφορά του Wind F2G θα αποκτήσετε αυτόματα….. και ακόμα 3GB που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα… και 1,5GB mobile Internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.”

Δελτίο Τύπου: 24 Μαρτίου 2010
“… όλοι εσείς που ενεργοποιήσατε την προσφορά έως και 23/3, θα έχετε κάθε 1η του μηνός… και 1,5GB mobile internet διαθέσιμα για όλο το μήνα. Όλοι εσείς που ενεργοποιήσατε την προσφορά από 24/3 έως και 30/4, θα έχετε κάθε 1η του μηνός και για όλο το 2010… και 100 ΜΒ mobile internet διαθέσιμα για όλο το μήνα.”

Το θυμάστε το περιστατικό; Είχε προλάβει κάποιος από εσάς αυτή την πραγματικά καταπληκτική προσφορά με το ενάμιση γίγα; Τώρα που συνηθίσατε με αυτά τα GB, τι σκοπεύεται να κάνετε που τελειώνει η δωρεάν προσφορά; Με πόσα GB ή MB πιστεύετε ότι καλύπτονται οι μηνιαίες ανάγκες σας σε mobile internet από το κινητό και με πόσα από το laptop/netbook/tablet;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fil

tin prolava egw kai einai poly kali!!!!!!! thymamai pou exe ginei k ena mpleksimo kai mas miwsan ta GB k emena m efage 1-2 eurw karta alla ton epomeno mina gia diorthwsi mou valane 3eurw gia diorthwsi! nomizw omws oti kai me 100 MB tis vasikes ypirisies mporeis na tis kalipseis. etsi k alliws to fb mporeis na to exeis k free xwris eikones vevaia (0.facebook.com)

klou

Πως δεν την θυμόμαστε;
Ας ελπίσουμε η Wind να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική… Θεωρώ πως αν δώσει και 500mb θα παραμείνει ανταγωνιστική.

Είδωμεν!

stathistsan

και εγω το εχω με 1,5GB και τωρα να δω τι θα κανουμε ετσι οπως μας εμαθαν… πρεπει να αναρωτηθούμε ολα αυτα τα ”απεριοριστα΄΄ μηπως γινονται σκοπίμως απο τις εταιριες ετσι ωστε μια μερα να τα αποσυρουν και να μην μπορουμε να κανουμε αλλιως και να πληρωνουμε περισσοτερα για το κινητο μας;

Νίκος

Μακάρι να δώσουν έστω και με κάποια μικρή χρέωση πακετάκια δεδομένων να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όλοι εμείς που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαμε την προσφορά στα smartphone μας 🙂

Gymakos N.

Ισως λιγο Off topic,αλλα…αν τα βαλουμε κατω με Ψυχρο υπολογισμο των euro-τσεπης μας, και θεωροντας οτι ο Τσαμπας πεθανε λογω κρισης και πολλων αλλων παραγοντων, το 1 γιγα αυτη τη στιγμη εινε στα 15 το μηνα…απο οτι μου ειπαν σε προσφατη επικοινωνια με το 1260-γιατι στο 1231 που ασχολειται με το Νετ μαλλον εχουν Μαυρα Μεσανυχτα-, τα 3 γιγα για πουσαρισμενη χρηση στο weekend ας πουμε, με 7 ευρα, γινετε και συνδιαστικα με το βασικο 1 γιγα που τρεχει για τη βασικη μετρια μηνιεα χρηση μας….οποτε με 15 και 4 7ευρα, θαμαστε καλυμενοι για την οποια πιθανη χρηση του μηνα…βεβεα θα μου πεις ειναι 43 ευρα το μηνα, σχεδον κοντα στην τιμη του Unlimited, ναι αλλα χωρις καμια παγεια υποχρεωση-συμβολεο, και γυρνοντας το σε Wind Καρτοκινητη, με το διπλασιασμο των καρτων μεχρι 50 ευρα το μηνα, βγενουμε και παλι κερδισμενοι….η οχι????

ioannis

Την είχα προλάβει και γω (1,5GB) αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ καθώς δεν έχω καθόλου καλό σήμα με την Wind. Έτσι έχω ως βασικό νούμερο ένα What’s up και όποτε χρειάζομαι internet αλλάζω από την cosmote στην Wind μέσα από το μενού του iPhone καθώς χρησιμοποιώ μία SIM 16in1.
Ελπίζω να βγει κάποια προσφορά για το 2011 μιας και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω iPad. Νομίζω ότι τότε θα χρειαστώ ένα καλό πακέτο και δεν θα φτάνουν τα 100MB.
Για μια μέτρια χρήση στο κινητό όμως πιστεύω ότι 100 MB είναι μια χαρά (email,twitter,facebook).

Ben

Σε συνθήκες καρτέλ μην περιμένεις ανταγωνισμό!

Κωστας χατζηπετρου

Εχω και εγω 1,5gb απο wind αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησα πανω απο 700mb…εγω με 500mb θα ειμαι happy… Με 7€ να εχω 1500′ 1500sms και 500mb net…!

axel

και εγω την πρόλαβα, πολύ καλό thread Κώστα γιατί και εγώ σκεφτόμουν το ίδιο ακριβώς θέμα. Εμένα μου έλυσε τα χέρια καθώς ήμουν στρατό και ήταν καλή παρέα τόσο ίντερνετ. φυσικά υπερβολικό το 1,5giga αλλά έχω και εγώ μεγάλη περιέργεια για το 2011.

Βασίλης

Πρόλαβα το πακέτο των 100mb,ακόμα και έτσι όμως είναι υπέρ του δέοντως αρκετά για χρήση με το κινητό.
Ελπίζουμε σε κάτι αντίστοιχο και για το 2011.
Στην επαρχία (Σαντορίνη) πραγματικά ώρες ώρες το νετ πάει σφαίρα,στην Αθήνα μπουκώνει λίγο είναι η αλήθεια αλλά και πάλι είναι αποδεκτό αν σκεφτείς τι απολαμβάνεις με αυτή την προσφορά της WIND.

Grigsgr

Την πρόλαβα κι εγώ την προσφορά με το 1,5 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εγώ πιστεύω πλέον πως με 500MB θα είμαι καλυμένος καθώς είμαι κάτοχος του υπέροχου αυτού κινητού τηλεφώνου (μή χ@@ω) Xperia X10i και για να ακούω ραδιόφωνο πρέπει να το βάζω να παίζει απο το ίντερνετ. Με έχει βολέψει πολύ αυτή η προσφορά πάντως γιατί πολλές φορές χρησιμοποιούσα το GPS για να παίρνω κατευθύνσεις και για ενημέρωση. Ήταν μια πάρα πολύ χρήσιμη προσφορά.
Ένα πακέτο με 500MB όπως προείπα θα είναι καλό, και φυσικά σε λογικές χρεώσεις και όχι λυστρικές.

BeeGee

@ ioannis
όποτε χρειάζομαι internet αλλάζω από την cosmote στην Wind μέσα από το μενού του iPhone καθώς χρησιμοποιώ μία SIM 16in1.

Ti einai h 16in1???
Pou mporo na bro Mia?

giannis

και εγώ είμαι μέσα στους τυχερούς που την πρόλαβαν και πέρασα τόσο καιρό τρώγοντας σχεδόν ολόκληρο το 1.5 γίγα το μήνα.Πραγματικά έχει αρχίσει και με πιάνει κρίση τώρα και δεν ξέρω τί να κάνω.Ειδικά όταν πήγαινα στο πατρικό μου που δεν έχω ίντερνετ με έσωζε.Πραγματικά θα ήθελα πολύ η wind να βγάλει πακέτο 1.5 γίγα το μήνα με 10 ευρώ.Και να σου τα παίρνει τα 10 ευρώ ας μην γίνεται αυτόματα με την ανανέωση.Αλλιώς απλα 2 καρτούλες wind που έχω πάνε στα σκουπίδια και μάλιστα θα πάω και σε κατάστημα να τις ακυρώσω να μην λενε έχουμε τόσους συνδρομητές και να είναι πλαστά στοιχεία. Να συμπληρώσω τέλος πως δεν περίμενα τόσο καλή κάλυψη 3g απο την wind και οφείλω να αναγνωρίσω το πολύ καλό της σήμα που με άφησε έκληκτο.Αλλά αν δεν δούμε ανάλογο πακετάκι φέτος όπως είπα παραπάνω σκουπιδάκια…

fuzzy

την είχα προλάβει κι εγώ αλλα αμα δεν έχεις και την κατάλληλη συσκευή… τι να το κάνεις…
και νομίζω ότι δεν είναι και πολύς ο κόσμος που προτιμά να σερφάρει από το κινητό ενώ δεν έχει γρήγορο ιντερνετ στο σπίτι ή αλλου ώστε να σερφάρει σε μια οθόνη φυσιολογικού – για αυτή τη δουλειά – μεγέθους

giannis

Κι εγώ την έχω προλάβει την προσφορά. Μακάρι και φέτος να γίνει μία ίδια. Για ό,τι νέο να μας ενημερώνετε όπως το κάνετε τόσο καλά μέχρι τώρα.

Marios Basileiou

Ειχα προλαβει:) αλλα την εχω χασει εδω και κανενα μηνα γτ εκανα @@ οταν καταλαθος πηγα να αλλαξω πακετο …. και μου ηρθε να πεταξω το κινητο απο τα νευρα μου!!!Ειδικα οταν εβαζα μια 10αρα καρτα κ με λιγο σερφαρισμα ολιγων λεπτων σφυρουσε!!!Ηταν πολυ καλη προσφορα και ελπιζω να την ξανακανουν!!Ας ειναι και 200ΜΒ 😛

ioannis

@ BeeGee: Είναι μία άδεια κάρτα SIM που την αγοράζεις μαζί με το USB που θα γράψεις σε αυτήν.
Διαβάζεις τις παλιές σου SIM και τις αποθηκεύεις στον υπολογιστή με ένα κατάλληλο πρόγραμμα. Δεν είναι κάτι παράνομο αφού στην ουσία κρατάς backup. Πρέπει βέβαια η SIM να είναι v1 και όχι v2 ή v3 γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ να βρεθεί το Ki της κάρτας, μια διαδικασία που μπορεί να πάρει και ώρες. Να σου πω ότι για μένα δούλεψε για την Cosmote μου και την Wind αλλά όχι για την Q. Μετά περνάς αυτά τα αντίγραφα στην άδεια SIM πολύ γρήγορα.
Η SIM που έχω εγώ είναι αυτή:

https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12447

και την έχω κόψει για να γίνει microSIM και να μπει στο iPhone. Έτσι δεν χρειάστηκε ούτε να καταστρέψω τις SIM μου ούτε να αγοράσω microSIM

nemo

Απορώ πως κανένας σας δεν έβαλε 2 sim σε μια.
Τα 1500 δωρεάν της F2G και μιας ας πούμε συμβολαίου για ομιλία.
Πληρώνεις αν θυμάμαι καλώς ένα εφάπαξ και μια μικρή μηνιαία επιβάρυνση στο λογαριασμό.
Εγώ έτσι την έβγαλα τόσους μήνες!
Μία κάρτα SIM που δουλεύει για δυο.

Άγνωστο το μέλλον του 2011 ίσως ένα πρόγραμμα πακέτο εκτός κι αν ανακοινώσει κάτι με F2G.

Δημητρης

Την προλαβα και γω την προσφορα του 1,5GB… Το iphone απεκτησε αλλη αξια μετα απο αυτην 🙂

Τωρα που τελειωνει, ελπιζω η wind να δωσει καποιο πακετο/προγραμμα με δεδομενα… πιστευω 10€ για 300-500MBs θα ειναι καλη τιμη.

Γενικα απο το 3G της wind ειμαι σχετικα ικανοποιημενος (Σερρες κ Λαρισα). 1-2Mbps επιανα στο speedtest.net…

Ben

To whom it may concern:
Ανακοίνωσε σήμερα η Voda data plan 200MB με €7/month ‘Surf & Email 200’ για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής της.
https://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10365

Dimitris Сharalampakis

Την πρόλαβα και εγώ την προσφορά με το 1,5 Γίγα, είχα ατελείωτο ιντερνετ στις διακοπές μου το καλοκαίρι και μέχρι τώρα δεν με ένοιαζε αν κάποια μέρα δεν δούλευε το ιντερνετ στο σπίτι…

Η καλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ.

George

Κρίμα μια χαρά είχα βολευτεί με το 1,5gb με την wind…το καλοκαίρι στο εξοχικό που δεν έχω internet το 1,5gb με έφτανε στο όριο…όσο είμαι κανονικά σπίτι δεν καταναλώνω ούτε 100mb…ότι καταναλώνω είναι από το a-gps και λίγο web serfing εκτός σπιτιού….
Να δούμε τώρα τι θα κάνω….μάλλον θα πάω στην κοτε με τα 500….

Paris

είναι πολύ χαζομάρα να στα δίνουν όλα δωρεάν και εσύ να έχεις ακόμα cosmote και vodafone.

axel

Διαβάζω, η vodafone δίνει 200mb με 7 ευρώ στα καρτοκινήτα

customer

Παίδες, ξαφνικά το υπόλοιπο σε ένα F2G που έχω, έγινε +500MB!! Είναι άραγε χριστουγεννιάτικο δωράκι ή ετοιμάζουν καμία προσφορά;

axel

ναι και εγω αυτό είδα… τέλος μεν το τζάμπα προς f2g αλλά το ιντερνετ είναι respect! έχει ακούσει κανείς τίποτα? η σελίδα της wind δεν λέει κάτι..

Agatha

η αληθεια ειναι οτι το ιντερνετ ειναι οντως respect αλλα δεν μπορει, μαλλον πρεπει να βγαλει και κατι για ομιλία!!!!!!!! αλλιώς δεν λεει να κρατησεις το κινητο μονο και μονο για το ιντερνετ. εχει ακουσει κανενας κατι νεο?????

Markos

Οντως το ειδα κι εγω αυτο και επισης καλωντας το 1242 με καθε ανανεωση απο 5 ευρω και πανω εχετε 1500´ ομιλιας και 1500 sms χωρις χρεωση. Πολυ καλο αντιστοιχο του whats up.
Για τον φιλο παραπανω που λεει για την 2 in 1 sim της wind με συμβολαιο και free2go να ενημερωσω οτι ειχα κι εγω το ιδιο σε iphone 4 μεχρι που εκδοθηκε λογαριασμος 1000 ευρω για ιντερνετ που δν χρησιμοποιησα στην συνδεση αφου εναλλαγη δεν ειχα κανει καθολου. Απλα ειχε κολλησει. Βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω και αναλυτικο που ζητησα και στους 2 αριθμους για να δω ομοιτητες ημερας και ωρας, ακομα τον περιμενω… Γι αυτο φιλεμου προσεχε. Παιζονται πολλα με αυτη τη καρτα!!

Costas P.

Παιδιά, εγώ γιατί κατεβάζω ακόμη με τη F2G κάρτα μου. Όλο το 2010 (από το Μάρτιο δηλαδή) την χρησιμοποιούσα μόνο για internet με το 1.5GB που έδινε. Σήμερα είπα να τη δοκιμάσω και πάλι και μέχρι στιγμής έχω κατεβάσει 300ΜΒ δεδομένων (περίμενα ότι δε θα μπορούσε καν να συνδεθεί). Την έχω σε USB Modem (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο).

nicolle

Κι εγώ χρησιμοποιώ την κάρτα αυτή σε κανονικό τηλέφωνο για το ιντερνετ και συνδέομαι ακόμη κανονικα κ μαλιστα το 1242 μου λεει οτι εχω μεχρι τελος μήνα 500 mb. Συνεχίζεται η προσφορά???

rammos k.

Παίδες!Τέλος το wιnd f2g δωρεάν ιnternet!Και τώρα τι?

nic

Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι τα 500 mb ήταν Μεχρι τελος Ιανουαρίου. Σε ερώτηση αν θα συνεχιστει στο μελλον ειπαν για οποιαδηποτε προσφορα θα ενημερωθειτε………….

Telis

Εγω την ειχα προλαβει με το 1,5GB…
Πωπω…θυμαμαι ποσο ωραια περναγα…οτι ηθελα απο internet οπου και να ημουνα το ειχα.
Εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα με καμια καινουρια προσφορα.
Εστω και 100MB…

customer

Έβγαλε καινούρια προσφορά. 500mb για 5 ευρώ, δείτε τα SMS σας!

giannis

ισχύει.Εντάξει μια χαρά προσφορούλα νομίζω.Άντε έτσι ίσως την κρατήσω την καρτούλα της.Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε αντίστοιχα πακέτα απο τις αλλες εταιρείες

tsamo

Αν ισχύει πραγματικά τότε πρέπει πραγματικά να πάρω μια F2G .

tsamo

Sorry για το double post , αλλά μπήκα στο site της wind και λέει ότι αυτό ισχύει μέχρι 31/3 και μετά το τέλος της προσφοράς θα ισχύει 100MB με 5€ το μήνα .

customer

Ναί tsamo, κοίταξε να δείς:

Με το περσινό πρόγραμμα η F2G απέκτησε πολλούς πελάτες (εκτιμώ). Το πρόγραμμα αυτό έληξε όμως και από τότε μας έχει στο ψιλοπερίμενε. Και στο μεταξύ, τσιμπάνε 5 ευρώ μηνιαίως μέχρι να αποφασίσουν τί θα κάνουν.

Δεν έχουν ανακοινώσει ανοιχτά τις προθέσεις τους, ούτε οι άλλες 2 εταιρείες. Σφιχτά τα πράγματα. Κανένας δεν τολμάει να κόψει αυτές τις προσφορές μαχαίρι και κανενας επίσης δεν τολμάει να βγάλει τόσο γεναιόδωρη προσφορά όπως η περσινή.

Katerina20

Και εγω προλαβα την προσφορα και ηταν καταπληκτη,εκτος απο την δωρεαν επικοινωνια με ολους τους f2g,το ιντερνετ ηταν απεριοριστο κ δεν τελειωνε ποτε,κ ολα αυτα χωρις καμια ανανεωση.μακαρι να γινει κατι παρομοιο κ για το 2011.

Jery

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΜΩΣ ΕΓΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ COSMOTE. ΓΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.