WIND VDSL, Γρήγορο ίντερνετ με ταχύτητες έως και 50 Mbps

VDSL Internet με ταχύτητες έως 50 Mbps προσφέρει από σήμερα η WIND στους πελάτες της, για ακόμη πιο γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο από τη σταθερή γραμμή τους. Η νέα υπηρεσία WIND VDSL προσφέρει εμπειρία πολύ γρήγορου Internet, σύμφωνα με τα στοιχεία μετρήσεων που πραγματοποίησε η WIND σε πιλοτικούς χρήστες της υπηρεσίας στη διάρκεια εξαμήνου.

Το πιλοτικό πρόγραμμα της WIND για το VDSL ξεκίνησε τον Μάιο και ως σήμερα οι ταχύτητες που παρατηρήθηκαν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 40 Mbps, ταχύτητα τριπλάσια σε σύγκριση με τις διαθέσιμες ταχύτητες της τεχνολογίας ADSL. Περισσότερες πληροφορίες στο www.wind.com.gr.

VDSL ίντερνετ προσφέρει ήδη η Cyta ενώ αυτές τις ημέρες ξεκινάει και η εμπορική διάθεση των πακέτων του OTE.

, WIND VDSL, Γρήγορο ίντερνετ με ταχύτητες έως και 50 Mbps

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris1

Πάνω που είδα σήμερα διαφήμιση ΟΤΕ, και αναρωτιόμουν πότε θα έχει και η Wind που είμαι συνδρομητής.. Βλέπω η χρέωση είναι +10€ από το τωρινό ποσό! Fair ποσό αν σκεφτείς ότι ανεβαίνει κατά πολύ η ταχύτητα..

Χρήστος Σ.

Απο ότι ξέρω δεν υπάρχει κάποιος Περιορισμός του VDSL σε σχέση με την απόσταση του πελάτη από το <> (ή κεντρικό βρόγχο δεν είμαι σίγουρος);

Konstantinos Ath.

Δυστυχώς υπάρχει περιορισμός το 1χλμ (1000 μέτρα)… 🙁

Χρήστος Σ.

Αυτό δηλαδή μπορεί να λυθεί μελλοντικά φτιάχνοντας οι εταιρίες νέους υποσταθμούς , θα έλεγα , βελτιώνοντας της υπάρχουσες υπηρεσίες αλλα βελτιώνοντας επίσης και το VDLS;

Gvirginia

@Χρήστος Σ Περιορισμός υπάρχει στο VDSL της Cyta.(μέγιστη απόσταση ~1000m) Ο ΟΤΕ τώρα αλλάζει τις καμπίνες (Καφάο/KV),για να εξαλιφθεί αυτός ο περιορισμός.Τώρα αν τελικά θα νοικιάζει στους παρόχους,για να δίνουν και αυτοί από την καμπίνα,δε ξέρω.
Λογικά και η Wind από την καμπίνα θα δίνει, γιατί στη σελίδα της λέει ” **σε περίπτωση τεχνικής υλοποίησης μέσω χονδρικής ΟΤΕ το τέλος ενεργοποίησης είναι 15,00€. “

johnnyt

Kανενα νεο Απο forthnet?

Kokkima

Η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που υπόσχεται. Η σύνδεση είναι χειρότερη από την σύνδεση ADSL που είχα. Έχει συνεχόμενες διακοπές σύνδεσης. Το προσωπικό που εργάζεται στο σέρβις-βλάβες δεν είναι καθόλου ευγενικό και δεν προσφέρει καμία βοήθεια.

Gvirginia

@Kokkima Είναι αρχή ακόμα και το ADSL έτσι ήταν στην αρχή που πηγαίνανε όλοι και μπούκωνε. Να φανταστείς και ο έλεγχος διαθεσιμότητας στο http://www.otevdsl.gr δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχουν άτομα δίπλα στο Α/Κ και τους βγάζει μήνυμα “από 2mbps έως 24mbps”.
Κάθε νέα τεχνολογία είναι ευπρόσδεκτη. Να ξέρεις, άμα δε πιάνεις κοντά στα 30 ή όπως λες έχεις συχνότερες αποσυνδέσεις απ’ότι στο ADSL μπορείς να τους πεις ότι θες να ξαναγυρίσεις στο ADSL.Θα σου αλλάξουν το modem και όλα όπως πριν.

jimv26

Για forthnet κανενα νεο;;

Kokkima

@Gvirginia Τους έχω ήδη πει ότι θέλω να ξαναγυρίσω στο ADSL. Η αρχική απάντησή τους ήταν άμεσα. Όταν τους ρώτησα να μου προσδιορίσουν πόσο γρήγορα εννοούν το άμεσα μου είπαν 5 μέρες. Στις 10 μέρες που τους πήρα τηλέφωνο και δεν άλλαξε η σύνδεση μου είπαν 5 – 10 εργάσιμες μέρες. “Ευέλικτος ιδιωτικός τομέας”. Μετά μας φταίει το δημόσιο.

axa

φυσικά
Forthnet VDSL, Ανεβάζει τις ταχύτητες ίντερνετ έως και 50 Mbps
https://techblog.gr/internet/forthnet-vdsl-internet-available-12352/
το προτιμώ από την αναξιόπιστη wind

Κώστας

Δεν το συζητώ. ανάμεσα στους δύο, χίλιες φορές φορθνετ.

Σοφία Κουτσουβέλη

Να δούμε πόσο θα πιάνει πρακτικά από τα θεωρητικά 50 mbps… και πόσο θα πιάνει στο ανέβασμα που είναι και σημαντικότερο από το κατέβασμα, θεωρητικά λένε 5 mbps ανέβασμα που είναι πολύ λίγο όμως! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κόβουν λίγο από το downstream για να δώσουν περισσότερο ή ίσο ανέβασμα upstream. Χωρίς καλές ταχύτητες ανεβάσματος είναι σαν να μην έχεις internet γιατί δεν μπορείς να facebookάρεις ή να youtubάρεις γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.