Windows 7 Ultimate RC download από σήμερα

Εχθές το απόγευμα κατέβασα από το TechNet της Microsoft, τα Windows 7 RC. Αν και προσπάθησα να τα κατεβάσω από τις 30 Απριλίου οπότε και ανακοινώθηκαν, μόλις χθες κατάλαβα ότι για να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες TechNet θα πρέπει να πλοηγηθώ με Internet Exporer! Ήμαρτον, τέτοιος εγωισμός; Τελικά άφησα τον Firefox και κατέβηκε η μια από τις δυο διαθέσιμες εκδόσεις.

, Windows 7 Ultimate RC download από σήμερα

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι δύο, η x86 για τα 32bit μηχανήματα και η x64 για τους 64μπιτους επεξεργαστές. Τα ονόματά τους είναι Windows 7 Ultimate RC (x64) με μέγεθος 3199,40 MB και Windows 7 Ultimate RC (x86) με μέγεθος 2413,73 ΜΒ. Και στις δυο εκδόσεις υπάρχει προ-εγκατεστημένος ο Internet Explorer 8.
Αν έχετε εγκαταστήσει τα Windows 7 beta θα πρέπει να κρατήσετε backup τα αρχεία σας και να κάνετε clean install. Αν έχετε τα Vista μπορείτε να τα βάλετε και με από update.

Όλα αυτά μέχρι και εχθές, γιατι από σήμερα τα Windows 7 Ultimate RC είναι διαθέσιμα για όλους και ευχόμαστε να μην εμφανιστούν ξανά τα προβλήματα που είχαμε με την έκδοση Windows 7 beta.

Κατεβάστε τα αμέσως από εδώ https://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
Happy downloading!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.