Το Windows Live Messenger απορροφάται από το Skype

Είναι επίσημο. Η Microsoft ανακοίνωσε μέσω του Skype blog πως το Windows Live Messenger (το πρώην MSN) θα πάψει να λειτουργεί παγκοσμίως (εκτός από Κίνα) κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Οι χρήστες του μπορούν ήδη να εγκαταστήσουν ή να αναβαθμίσουν το Skype στην έκδοση 6.0 και να πραγματοποιήσουν ειδική σύνδεση με το Microsoft λογαριασμό τους.

Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν και τα δύο προγράμματα, μπορούν από τώρα να ενώσουν τους λογαριασμούς και τις επαφές τους στο Microsoft λογαριασμό. Για να μην αγχωθείτε, υπάρχει επιλογή στο Skype για ταξινόμηση των επαφών σε Messenger, Skype και σε All, έτσι ώστε να μη μπερδεύεστε με αυτές.

Αναμενόμενη η κίνηση της Microsoft μετά την εξαγορά του Skype. Πιστεύω πως πλέον οι χρήστες θα αποκτήσουν μία καλύτερη εμπειρία χρήσης μέσα από το Skype, τόσο στη γραπτή συνομιλία τους, όσο ειδικά στην προφορική με ή χωρίς βίντεο κλήση.

, Το Windows Live Messenger απορροφάται από το Skype

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Ωραια αντιμετωπιση απο MS. Δεν το περιμενα.

alexandros κ

σε μένα δεν βγάζει την αναβάθμιση 6.0.ξέρει κανείς γιατί?

greeceandroid

@alexandros
Το Help – Check for updates βγάζει την τελευταία έκδοση να είναι η 5.10
Αναγκαστικά πρέπει να πας από το site και να κατεβάσεις το νέο setup για την 6.

Βαγγέλης

Τι στεναχωριέσαι Σπύρο. Το messenger έχει πεθάνει κάποιο καιρό τώρα.

Giannis Charp

Η αλήθεια είναι ότι μετά από την αναβάθμιση που έκανα σε windows 8 δεν πέρασα καν τον messenger.Είχε ένα χρόνο σχεδόν να τον ανοίξω οπότε η παρουσία του ήταν περιττή.

alexandros κ

@greeceandroid ευχαριστώ.

Κωνσταντίνος

Χρησιμοποιώ και Skype και WLM… Η ενοποίηση τους πρέπει κατά την γνώμη μου να έχει και ενοποίηση λειτουργιών(WLM Games κλπ) 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.