Νέο xe.gr, Νέες υπηρεσίες και έμφαση στην αποτελεσματικότητα

Η Χρυσή Ευκαιρία παρουσίασε τη νέα εταιρική της ταυτότητα, η οποία μέσα από φρέσκια και σύγχρονη εικαστική προσέγγιση εκφράζει απόλυτα την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας και τη στρατηγική της να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία online marketplaces (αγγελίες, e-commerce) στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.

, Νέο xe.gr, Νέες υπηρεσίες και έμφαση στην αποτελεσματικότητα

H δυναμική αλλαγή του xe.gr επικυρώνει τη δέσμευση της εταιρείας για βελτιστοποίηση της χρηστικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της, με κύριο και διαχρονικό γνώμονα το Βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις. Το νέο xe.gr διαθέτει προηγμένη μηχανή αναζήτησης και εξυπηρετεί πάνω από 1.000.000 μηνιαίους χρήστες στην εύρεση ευκαιριών. Για επιπρόσθετη χρηστικότητα, ενσωματώθηκαν σε καθετοποιημένες ενότητες οι υπηρεσίες για τις αγορές Real Estate και Auto Moto, οι οποίες είναι διαθέσιμες και ως application για το iPhone. Οι 500.000 και πλέον αγγελίες του site έχουν εμπλουτιστεί με φωτογραφίες και video, ενώ η πρόσβαση σε αυτές και τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους είναι 100% δωρεάν. Τέλος, με το βελτιωμένο σύστημα αγγελιοδοσίας οι ιδιώτες και οι επαγγελματίες πραγματοποιούν και παρακολουθούν τις συναλλαγές τους με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Η νέα ταυτότητα συνοδεύει το λανσάρισμα του νέου xe.gr, αλλά και την κυκλοφορία της εφημερίδας με ανανεωμένο design.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Το link του xe.gr είναι λάθος 😛

NikosVolos

Mια χαρα εγκυρο ειναι το link,που το ειδες το λαθος;

Κώστας Βλαχάκης

Nikos, ναι είχε πρόβλημα το link. Σε ευχαριστώ Γιάννη 🙂

NikosVolos

Eγω γιατι μπαινω κανονικα ρε παιδια;

takis1994

εε ενταξει λειπει ενα “h”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.