Yahoo Meme, Στις 25 Μαίου διακόπτεται η λειτουργία του

Δεν είμαι βέβαιος ότι πολλοί γνωρίζατε την υπηρεσία Yahoo Meme. Ήταν μια υπηρεσία social networking που ξεκίνησε στα τέλη του 2009 και προσέφερε τη δυνατότητα sharing φωτογραφιών από τον υπολογιστή σας ή το ίντερνετ, βίντεο από το YouTube ή το Vimeo και μουσική από το ίντερνετ. Όμως το Yahoo Meme δεν “τράβηξε” και στις 25 Μαϊου διακόπτει τη λειτουργία του.

meme.yahoo.com/home

, Yahoo Meme, Στις 25 Μαίου διακόπτεται η λειτουργία του

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Γενικά η Yahoo έχει πάρει την κάτω βόλτα. Και το χειρότερο είναι πως δεν κάνει απολύτως τίποτε για να το αποτρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business yahoo

H Yahoo βάζει τέλος στην προσπάθεια να ανταγωνιστεί Google και Meta

Η Yahoo αναμένεται να απολύσει το 20% του συνολικού προσωπικού της στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του ομίλου.

Internet Hackers yahoo

Οι hackers προτίμησαν να μιμούνται το Yahoo

Μία έρευνα που παρουσίασε η Check Point Research έδειξε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προτιμούν να μιμούνται το Yahoo στις απόπειρές τους να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.