YouTube Creator Space, Ένας χώρος για cyber δημιουργούς στο Λονδίνο

Μέχρι σήμερα το YouTube σου έδινε τη δυνατότητα να ανεβάζεις τα videos σου στο ίντερνετ με μια σειρά από web εργαλεία. Τώρα αποφάσισε να φτιάξει ένα χώρο στο Λονδίνο με πραγματικά εργαλεία για να δημιουργήσεις επαγγελματικά videos υψηλών προδιαγραφών και να τα ανεβάσεις online.

To YouTube Creator Space είναι γεγονός και αποτελεί έναν χώρο όπου όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν χρήση καμερών υψηλής ανάλυσης, control room, αίθουσας μοντάζ και άλλων εργαλείων για να φτιάξουν το καλύτερο δυνατό video. O χώρος λειτουργεί και ως σημείο συνάντησης των web δημιουργών και την από κοινού ενασχόληση με video projects. Στο χώρο θα γίνεται και εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων που θέλουν να μάθουν όλα τα μυστικά της τέχνης του YouTube Broadcasting.

Δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα αντίστοιχα Creator Spaces να ανοίγουν και σε άλλα μέρη του κόσμου. Λέτε να αρχίσουμε να κάνουμε τα hands on του Techblog από το Λονδίνο; Ακούς Κώστα;

, YouTube Creator Space, Ένας χώρος για cyber δημιουργούς στο Λονδίνο

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Θα μπορούσα μόνο και μόνο να κάθομαι απ’ έξω και να κοιτάω ποιοι μπαίνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.