Πέμπτη
08/08/2013

Mixbit, Οι ιδρυτές του YouTube δημιουργούν video sharing δίκτυο

Πολλοί πιστεύουν ότι το βίντεο είναι το μέλλον του ίντερνετ και οι κατεξοχήν υποστηρικτές αυτής της ιδέας, οι δημιουργοί του YouTube μας δίνουν ακόμα ένα επιχείρημα που υποστηρίζει την εν λόγω άποψη. Το όνομα της νέας ιδέας των Chad Hurley και Steve Chen είναι MixBit και έρχεται με τη μορφή της εφαρμογής για το iOS που επιτρέπει στον χρήστη τη δημιουργία βίντεο που δεν ξεπερνούν σε διάρκεια τα 16 δευτερόλεπτα. Θυμίζει το Vine, αλλά έχει και διαφορές από εκείνο.

Μία από τις βασικές διαφορές είναι ότι εδώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επεξεργασία των clips, αλλά και να συνδυάσετε τα clips των άλλων χρηστών και να δημιουργήσετε έτσι μία ταινία διάρκειας έως και μίας ώρας. Μήπως, βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά μας η μετεξέλιξη της κινηματογραφικής παραγωγής μέσα από την κοινωνική δικτύωση;

Δεν υπάρχει διαδικασία σχολιασμού στα βίντεο, ενώ όλες οι συνεισφορές είναι ανώνυμες. Σύντομα, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Mixbit θα είναι διαθέσιμο και στους χρήστες των Android συσκευών. Οι iPhone χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από εδώ.

Mixbit, Οι ιδρυτές του YouTube δημιουργούν video sharing δίκτυο

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.