Δευτέρα
17/10/2011

YouΤube, Ξεκινάνε οι πωλήσεις εισιτηρίων για συναυλίες και events

Το Youtube είναι για τα καλά μέρος της καθημερινότητας μας. Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και τα περίπου 3 δις βίντεο που προβάλλονται σε καθημερινή βάση στο Youtube. Το YouTube προχωράει ένα βήμα παραπέρα και ανακοίνωσε πως θα παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες του, να αγοράζουν εισιτήρια για συναυλίες και για events μέσα από τα κανάλια των συνεργατών του.

Youtube, Ξεκινάνε οι πωλήσεις εισιτηρίων για συναυλίες και events

Όλα αυτά θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως μέσα στις επόμενες εβδομάδες μέσα από το Merch Store, το νέο ψηφιακό μαγαζάκι του Youtube. Ήδη το Youtube έχει κλείσει συμφωνίες για συνεργασία με την Topspin και την Songkick για τα εισιτήρια των συναυλιών, αλλά και με iTunes και Amazon για αγορά-κατέβασμα ψηφιακού υλικού. Επίσης αναφέρονται και συμφωνίες με καλλιτέχνες για την προώθηση της δουλειάς τους. Όπως αναφέρεται, το site θα κρατάει ένα μικρό ποσοστό από τις πωλήσεις, ώστε να καλύπτεται το κόστος του συγκεκριμένου project.

Ωραία θα είναι να βλέπουμε στο Youtube τα videoclip του αγαπημένου μας συγκροτήματος και κατόπιν να αγοράζουμε τα εισιτήρια για την επικείμενη συναυλία του, να αγοράζουμε μπλουζάκια για το επερχόμενο event και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.