YouΤube, Ξεκινάνε οι πωλήσεις εισιτηρίων για συναυλίες και events

Το Youtube είναι για τα καλά μέρος της καθημερινότητας μας. Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και τα περίπου 3 δις βίντεο που προβάλλονται σε καθημερινή βάση στο Youtube. Το YouTube προχωράει ένα βήμα παραπέρα και ανακοίνωσε πως θα παρέχει την δυνατότητα στους επισκέπτες του, να αγοράζουν εισιτήρια για συναυλίες και για events μέσα από τα κανάλια των συνεργατών του.

, YouΤube, Ξεκινάνε οι πωλήσεις εισιτηρίων για συναυλίες και events

Όλα αυτά θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως μέσα στις επόμενες εβδομάδες μέσα από το Merch Store, το νέο ψηφιακό μαγαζάκι του Youtube. Ήδη το Youtube έχει κλείσει συμφωνίες για συνεργασία με την Topspin και την Songkick για τα εισιτήρια των συναυλιών, αλλά και με iTunes και Amazon για αγορά-κατέβασμα ψηφιακού υλικού. Επίσης αναφέρονται και συμφωνίες με καλλιτέχνες για την προώθηση της δουλειάς τους. Όπως αναφέρεται, το site θα κρατάει ένα μικρό ποσοστό από τις πωλήσεις, ώστε να καλύπτεται το κόστος του συγκεκριμένου project.

Ωραία θα είναι να βλέπουμε στο Youtube τα videoclip του αγαπημένου μας συγκροτήματος και κατόπιν να αγοράζουμε τα εισιτήρια για την επικείμενη συναυλία του, να αγοράζουμε μπλουζάκια για το επερχόμενο event και άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.