Ladies Talk | Για να μην ξεχνιέστε!… (AudioVox Homebase Message Center)

, Ladies Talk | Για να μην ξεχνιέστε!… (AudioVox Homebase Message Center)«Να κλειδώνεις το σπίτι όταν φεύγεις, μην μου αφήνεις το θερμοσίφωνα ανοικτό, να κλείνεις το air condition, να ποτίζεις – μη μου ξανακάψεις τις γλάστρες – φρόντισε να πληρώνεις τους λογαριασμούς πριν λήξουν,(…), να προσέχεις μη σου ρίξουν κάτι στο ποτό, κ.ά.» είναι το κλασσικό μήνυμα της μαμάς όταν φεύγει για τις 2μηνες διακοπές της! Το άγχος της δε να μπορεί να βάζει τάξη στο σπίτι ακόμα και όταν είναι μακριά, οδηγεί σε καθημερινές επαναλήψεις της άνω στιχομυθίας μέσω τηλεφώνου για να μην αναφερθώ στα πολύχρωμα post-it που έχει αναρτήσει σε κάθε γωνιά του δωματίου μου!

Και αφού δε μπορώ να αποφύγω όλο αυτό κακό σκέφτηκα τουλάχιστον να επιλέξω τον τρόπο μετάδοσης των πρηξιμο-υπενθυμίσεων και το AudioVox Homebase Digital Picture frame & Message Center είναι ο ιδανικός!!!!! Αν το δεύτερο όνομά του αγοριού σας είναι Mr Forgetful(!) θα το λατρέψετε και εσείς εκτός από τη μαμά σας…

, Ladies Talk | Για να μην ξεχνιέστε!… (AudioVox Homebase Message Center)Πρόκειται για να ένα ψηφιακό πλαίσιο 7’’ από υψηλής στιλπνότητας ακρυλικό υλικό για να φιλοξενεί στην επιφάνειά του χειρόγραφες υπενθυμίσεις από μαρκαδόρο που σβήνονται εύκολα και απλά, ενώ καταγράφει memo video ή voice messages για να έχουν τα μηνύματά σας ήχο και εικόνα ώστε να μη ξεχνάει κανείς τη γλυκιά(;) φωνούλα σας και το χαριτωμένο προσωπάκι σας!!! Διαθέτει μνήμη 512ΜΒ για να αποθηκεύει περίπου 120 από τις αγαπημένες φωτογραφίες σας (η μνήμη είναι επεκτάσιμη) λειτουργώντας και σαν ψηφιακή κορνίζα, έχει υποδοχή για τα post-it αυτοκολλητάκια και μαγνητική επιφάνεια και είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί ακόμα και πάνω στο ψυγείο σας!

Επιπλέον θα βρείτε λειτουργίες όπως ημερολόγιο και χρονόμετρο (χρήσιμο για να μετράτε το χρόνο όταν μαγειρεύετε) και ένα μικρό φωτάκι που γίνεται πράσινο για να δηλώνει τα νέα μηνύματα, τα οποία μπορείτε να ορίζετε εσείς ημερομηνία και ώρα προβολής! Φυσικά διαθέτει USB και card slots, ενώ δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από μια πρίζα!

New message?; Πάλι???;;;; – αμάν ρε μαμά!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλημέρα.

Αμερικανιές του κ@#$%ου;

Κώστας Βλαχάκης

Έλα ρε Πάνα, εγώ το βρίσκω πολύ cool!
Δεν σου λέω ότι χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε, αλλά μέχρι να πάρουμε εκείνο το ψυγείο της LG με την οθόνη LCD και τη σύνδεση στο ίντερνετ, είναι πιο hitech-chic από το να κολλάμε με σελοτέιπ ραβασάκια!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]