Ladies Talk | Κάθε slide και μια έκπληξη… (eStarling WiFi Digital Photo Frame)

, Ladies Talk | Κάθε slide και μια έκπληξη… (eStarling WiFi Digital Photo Frame)Ένα από τα γυναικεία ελαττώματά μου είναι αυτό της… κουτσομπόλας! Επειδή όμως στην εποχή μας, η περιέργεια δε μου τρώει τη σόλα(!) αλλά το χρόνο στο facebook, στο Flickr και στα συναφή site πήρα τις αποφάσεις μου.. Θα βάλω την eStarling WiFi Digital Photo Frame κορνίζα στο γραφείο μου και θα περιμένω τους φίλους και συγγενείς – στους οποίους είναι γνωστή η αδυναμία μου! – να μου κάνουν έκπληξη στέλνοντας τις τελευταίες φωτογραφίες τους στο ψηφιακό κάδρο μου.. Κάθε φορά που θα το κοιτάω όλο και κάτι νέο θα έχει να μου πει… χμ!

Οι εικόνες λένε αξίζουν όσο χίλιες λέξεις.. Άραγε να τα βρήκανε η Κάτια και ο Αποστόλης? Ώπα.. να η φωτό της επανασύνδεσης.. Πόσο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις απρόσμενα φωτογραφίες των αγαπημένων σου ή να μαθαίνεις τα νέα τους από εικόνες- έκπληξη! Προσοχή μόνο μη στείλετε λάθος φωτογραφίες και -ουπς -αποκαλυφθείτε.. δε θέλω δυσάρεστα και χρεώνω για να κρατάω το στόμα μου κλειστό.. χαχα!

, Ladies Talk | Κάθε slide και μια έκπληξη… (eStarling WiFi Digital Photo Frame)Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή την 8’’ στιλάτη ψηφιακή κορνίζα είναι το WiFi. Από την στιγμή που θα την συνδέσετε στο WiFi σας, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν σε αμέτρητα RSS photo feeds, στο Flickr, Picasa, Photobucket, AOL, iPhoto, Gallery ή στο Facebook. Οι καλύτερες και πιο πρόσφατες φωτογραφίες (αποθηκεύει περίπου 500 φωτογραφίες στην 128ΜΒ μνήμη της) θα ξεπηδούν απρόσμενα ενώ κάθε φορά που οι φίλοι σας θα ανεβάζουν φωτογραφίες στους social διαδικτυακούς λογαριασμούς τους, εσείς σχεδόν αμέσως θα τις βλέπετε στο ψηφιακό σας πλαίσιο! Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η κορνίζα σας διαθέτει το δικό της μοναδικό email στο οποίο οι φίλοι σας μπορούν να στέλνουν απευθείας τις φωτό τους χωρίς καν εσείς να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι για να τις κάνετε download! Μπορούν ακόμα να σας στέλνουν μικρά μηνύματα μέσω email ή κινητών τηλεφώνων (ένα μήνυμα από το αφεντικό να μη χαζεύω το περιμένω στα σίγουρα)!!!

Πατώντας ένα μόνο κουμπί η κορνίζα σας με τη σειρά της ανταλλάσει τις φωτογραφίες σας σε λογαριασμούς που έχετε επιλέξει ή σε άλλες ίδιες κορνίζες ενώ μπορείτε να ορίσετε να εμφανίζονται επιλεγμένες φωτογραφίες σε καθορισμένες ημερομηνίες όπως επετείους ή γενέθλια! Φυσικά δέχεται USB και κάρτες μνήμης, μπορείτε να τη προγραμματίσετε να απενεργοποιείται τη νύχτα για εξοικονόμηση ενέργειας, διαθέτει φίλτρο spam και επίσης λειτουργεί σαν απλό ψηφιακό πλαίσιο όταν δεν υπάρχει WiFi;;;!!

So, what’s new today???

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

gorgonitsa το επόμενο ΣουΚου θα στείλεις post από Μύκονο; :p

gorgonitsa

@ costas : έλεγα να στείλω video για να ζηλέψετε!!!
βρε χάνω εγώ τα deadlines μου? θα στο στείλω στη Κρήτη!

Κώστας Βλαχάκης

techblog.gr δυνατά και αυτό το καλοκαίρι με συνεχή ενημέρωση για ότι νέο και ενδιαφέρον κυκλοφορεί από όλα τα μέρη της γης.

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2007
Ανανεώνοντας το περιεχόμενο από το χωριό
https://techblog.gr/wom/blogging-from-meronas/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]