Ladies Talk | Το μέγεθος μετράει… (Flip Mino Camcorder)

, Ladies Talk | Το μέγεθος μετράει… (Flip Mino Camcorder)Συγκρατηθείτε – μη πηγαίνει το μυαλό σας στο πονηρά μεγάλο(;) μέγεθος… αλλά στο πρακτικά.. μικρό! Και κάθε μικρό και έξυπνο αντικείμενο μας ιντριγκάρει σε ..θέματα τεχνολογίας. Όπως και να το κάνεις, στο τέλος πρέπει όλα να στριμωχτούνε στη καθημερινή μας τσάντα (ή καλύτερα σάκα)..μαζί με όλα τα πολύτιμα μας αξεσουάρ. Ποοοόσα όμως να χωρέσει και αυτή;;;??

Τώρα δε, που βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών και το άγχος να βολέψουμε τα πάντα σε 5 μόνο βαλίτσες (το minimum – χαχα) μας έχει κυριεύσει, οι pocket λύσεις για τα αγαπημένα μας gadget φαίνονται σωτήριες, πρακτικές και στιλάτες! Γιατί άλλο χρυσή μου να κουβαλάς μια “κουμούτσα” κάμερα παντού και άλλο να βγάζεις, ανά πάσα καλή στιγμή, με στυλ τη Flip Mino Camcorder που έχεις χωρέσει ακόμα και στο μικρό τσαντάκι σου!

, Ladies Talk | Το μέγεθος μετράει… (Flip Mino Camcorder)Και υπάρχουν άπειρες στιγμές που θα έχετε πει: … αχ και να το είχα τραβήξει σε κάμερα! Αν δε νοιάζεστε τόσο για εξαιρετική ποιότητα υπάρχουν βέβαια και τα κινητά σας αλλά δεν συγκρίνονται με αυτή τη κομψή, λεπτή mini κάμερα! Η Flip Mino Camcorder προσφέρει 2GB on-board μνήμη, οθόνη LCD 1,5 ιντσών, μενού με πλήκτρα αφής και αποθηκεύει βίντεο διάρκειας έως 1 ώρας με ανάλυση 640×480 pixels, επιλογή 2x zoom και σίγαση ήχου. Το βάρος της είναι περίπου 90 γραμμάρια!

Καλά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά where is the fun? Αρχικά το τέχνασμα με το flip-out USB βραχίονα θα εντυπωσιάσει τους γύρω σας ενώ θα καταλάβετε ότι αρκεί μόνο αυτό για να συνδεθεί με τον Η/Υ σας και να ανεβάσει άμεσα τα mino-video σας στο YouTube, MySpace ή AOL κά. Αυτό γίνεται με το ενσωματωμένο λογισμικό που διαθέτει και σας επιτρέπει όχι μόνο να κάνετε upload στα αριστουργήματά σας αλλά να τα επεξεργαστείτε, να τους προσθέσετε μουσική και διάφορα διασκεδαστικά γραφικά ακόμα και να κάνετε μίξη πολλών video σε ένα!!!!! Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα σύλληψης σταθερών εικόνων από τα βίντεο και την αποστολή όλων αυτών μέσω e-mail!

Χρησιμοποιήστε τη σύνδεση USB για να φορτίζετε την Li-Ion μπαταρία της συσκευής και το καλώδιο που περιέχει το κουτί για να συνδέετε τη κάμερα με τη TV σας και να διασκεδάζετε βλέποντας τα βίντεο σας στη μεγάλη οθόνη!!

…ΦΩΤΑ, ΚΑΜΕΡΑ, ΠΑΜΕ!!!!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Polu endeiaferon…

Tha sas fero videos apo thn io!!!

gorgonitsa

@dimitris: θα τα περιμένω…να προσέξεις όμως μη μπερδευτείς και μας στείλεις τα επικεντρωμένα σε συγκεκριμένα σημεία θηλυκών βιντεάκια που βγάζετε συνήθως οι άντρες!!
όχι τίποτα άλλο, μετά δε θα τους μαζεύω τους costa, tasosvel και βετεράνο Γ. Χατζημανώλη!
heheheh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]