Ladies Talk | FLY Fusion Pentop Computer

, Ladies Talk | FLY Fusion Pentop ComputerΤο τέλος άλλης μιας επίπονης εξεταστικής στη σχολή πλησιάζει και εγώ μένω να κοιτάζω τη χαρτούρα που μάζεψα πάλι από τις χειρόγραφες σημειώσεις που κρατούσα ως προσπάθεια απομνημόνευσης των μαθημάτων. Δίπλα σε αυτές, στέκονται φυλαγμένες άλλες γραπτές σημειώσεις που έχω κρατήσει στα σεμινάρια που με στέλνει η δουλειά, από διαλέξεις κ.ά. και η στοίβα μεγαλωωώνει… Μη βιαστείτε να με πείτε ακατάστατη(!), απλά δεν έχω το σωστό στυλό!

Και δεν θα είναι μόνο οι φοιτητές, όπως εγώ, που θα εντυπωσιαστούν από το ψηφιακό στυλό FLY Fusion Pentop Computer. Φανταστείτε με ένα μόνο στυλό να μετατρέπετε όλες τις χειρόγραφες σημειώσεις από τα meeting με το αφεντικό σας ή με τους πελάτες σας ή ακόμα το ημερολογιακό χρονικό από τα επαγγελματικά σας ταξίδια, σε ψηφιοποιημένα έγγραφα στον Η/Υ σας, έτοιμα για επεξεργασία, αποστολή ή αποθήκευση!

Τέρμα, δηλαδή, η πληκτρολόγηση!! Όλες οι γραμματείς και οι γυναίκες γενικότερα θα το λατρέψουν, για τους άντρες βέβαια δεν είμαι σίγουρη, είναι και λίγο αργόσχολοι όταν έχει να κάνει με γράψιμο (το άλλο είδος γραψίματος το ξέρουν καλύτερα- βλ. τα παλιά τους παπούτσια – συμφωνείτε;;)!!!!

, Ladies Talk | FLY Fusion Pentop ComputerΤο FLY Fusion Pentop Computer χρησιμοποιεί μια οπτική κάμερα στη μύτη της γραφίδας για να αναγνωρίζει οτιδήποτε σημειώνετε στο Fly notebook, του οποίου το χαρτί αποτελείται από μικροσκοπικές κουκκίδες που του επιτρέπουν να αναγνωρίσει, να ψηφιοποιήσει και να απομνημονεύσει τα γραπτά σας μέχρι εσείς να γυρίσετε στο PC σας και να τα φορτώσετε μέσω USB.

Αν στις μαθηματικές εξισώσεις δεν μπορείτε να βρείτε τους γνωστούς -άγνωστους Χ και Υ (δεν εννοώ τον Χρήστο και τον Υianni!!) ή έχετε δυσκολία να μεταφράσετε αγγλικές λέξεις σε ισπανικά και γαλλικά μην ανησυχείτε. Η πένα σας μπορεί να φορτωθεί με διάφορα βοηθητικά λογισμικά που παρέχει η εταιρεία Leapfrog, όπως άλγεβρα, μεταφραστικό ισπανικών και γαλλικών, αγγλικό ορθογραφικό έλεγχο κ.ά. Απλά γράψτε τι θέλετε και η μαγική πένα θα σας δώσει την απάντηση!

All work and no play? Στις στιγμές κούρασης ή ανίας η πένα σας θα παίξει για σας τα αγαπημένα MP3 κομμάτια σας ή θα σας διασκεδάσει με διάφορα quiz και brain teasers παιχνίδια και όλα αυτά on the go!!!!!!! Αν έχετε επίσης έμπνευση , στη τελευταία σελίδα του Fly Notebook θα βρείτε την εφαρμογή Music Studio όπου μπορείτε να συνθέσετε τη δική σας μουσική!

Τα γραπτά, λένε, μένουν… Εμείς λέμε πως “πετάνε” και στο PC σας!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Ωραίο gadgetάκι, μου θυμίζει ένα παρόμοιο στυλό της Nokia που επέτρεπε να συντάσσεις έτσι, μηνύματα SMS.

gorgonitsa

ναι είναι πολύ ωραίο costa θα το πάρω σίγουρα για το μεταπτυχιακό μου…
η τιμή είναι 80 δολλάρια τίποτα δηλαδή!
η μόνη διευκρίνηση που περιμένω από την εταιρεία καθώς δε το διευκρινίζει πουθενά είναι αν ψηφιοποιεί μόνο αγγλικά;-οι λειτουργίες είναι βέβαια στα αγγλικά – αλλά διαφημίζει ότι ψηφιοποιεί οτιδήποτε σημειώνεις…δηλ και ελληνικά?

Γιώργος

Κάποιο link για αγορά έχετε;
ίσως σε Ελληνικό e-shop;

gorgonitsa

@ Γιώργος : η επίσημη ιστοσελίδα είναι http://www.flyworld.com και το πιο γνωστό site που μπορεί να το αγοράσεις είναι στο amazon.com. Τώρα όπως αναφέρω και σε προηγούμενο σχόλιο έχουμε ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις και μέσα στις ερωτήσεις μας είναι αν υπάρχει retailer στην Ελλάδα και αν ψηφιοποιεί και ελληνικούς χαρακτήρες…Αν δεν πάρω απάντηση με mail ως αύριο , θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά. Οπότε αύριο θα σου έχω απάντηση.

gorgonitsa

@γιώργος : sorry if i kept you cooling your heels, αλλά φαίνεται πως αν δε γράψεις στα αγγλικά τότε οι σημειώσεις σου δεν θα αξίζουν το χαρτί πάνω στο οποίο γράφονται..
retailer στην ελλάδα δεν θα βρεις , εμ μη τα θες και όλα on your doorstep!

Γιώργος

@gorgonitsa! σε ευχαριστώ, θα το αγοράσω από e-shop εξωτερικού δεν πειράζει θα περιμένω μερικές ημέρες , βλέπεις το ήθελα εδώ και τώρα !!!αρκετά χρήσιμο tool …δεν υπάρχει πρόβλημα για τα Ελληνικά, many thanks

gorgonitsa

@γιώργος: αχ άντρες…ανυπόμονοι σαν μικρά παιδιά!! περιμένω σχόλιο με εντυπώσεις όταν το χρησιμοποιήσεις.. αν και δεν ξέρω πόσο πολύ θα μπορούσα να εμπιστευτώ έναν άντρα αλλά anyway..

gorgonitsa

Σήμερα πήρα και την απάντηση από την εταιρεία μέσω email. Άρα η πένα δεν αναγνωρίζει μόνο αγγλικά αλλά γαλλικά και ισπανικά επίσης όπως μας ενημερώνει το on line support σε αντίθεση με τον phone agent που μου είπε μόνο αγγλικά! Σας την παραθέτω αυτούσια:

Hi gorgonitsa

Thank you for your email.

The Fly Fussion Pentop Computer can recognize French, English and Spanish words.

Please our international distributors: https://www.leapfrog.com/en/home/international.html

Thank you and have a nice day.

Κώστας Βλαχάκης

LOL!!! αντάλλαξες αλληλογραφία με ψευδώνυμο gorgonitsa???
Τι να πω, έχουμε απίθανους συνεργάτες!!!

gorgonitsa

@costas: νονέ γελάς με το ψευδώνυμο που κατά κάποιο τρόπο ήσουν ο δημιουργός του?

costas

Στις business cards τι θα γραψουμε? gorgonitsa η little mermaid?

[afto to sxolio graftike apo ena htc p3600]

gorgonitsa

GORGONITSA rules!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]