Ladies Talk | 3D Navigation με εικονική πραγματικότητα

, Ladies Talk | 3D Navigation με εικονική πραγματικότηταΘεωρείστε μήπως – όπως και εγώ – φιλικός χρήστης όλων των μέσων μεταφοράς (ακόμα και αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο), όχι τόσο από περιβαλλοντική συνείδηση αλλά περισσότερο λόγω της αδυναμίας σωστού προσανατολισμού και συγκέντρωσης στην ανεύρεση ή απομνημόνευση των διαδρομών? Μπερδεύεστε να διαβάσετε τους χάρτες γιατί πολύ απλά δεν ξέρετε καν τους κεντρικούς δρόμους?? Οι περαστικοί που ρωτάτε σας φαίνεται να μιλούν άλλη διάλεκτο? Μήπως τα destinator με τις κουκκίδες και τις γραμμές σας αγχώνουν περισσότερο?? Η εκδίκηση πλησιάζει.

Αυτόν τον Ιούνιο έρχονται στην Ελλάδα τα νέα Navigon 2100 και Navigon 2110 max που θα λατρέψουμε και δε θα αποχωριζόμαστε (όπως τα καλλυντικά στη τζάντα μας!). Το εντυπωσιακό τους είναι η τριασδιάστατη ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικότητας των σύνθετων οδικών αλλαγών και της οδικής γεωμετρίας, παρέχοντας ακόμα και το πραγματικό κείμενο των πινακίδων!!!!!! Σε συνδυασμό με το text-to-speech feature δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούμε! Λέτε να δείχνει και τις βιτρίνες των μαγαζιών για να κάνουμε car-window shopping????

Tip: Εντυπωσιάστε με τσαχπινιά και στυλ σχεδιάζοντας τη διαδρομή σας με εναλλακτικά waypoints και παρόδους αποφεύγοντας την κίνηση!

, Ladies Talk | 3D Navigation με εικονική πραγματικότητα

Διώξτε το άγχος σε περίπτωση ανάγκης… Με την αφή ενός κουμπιού έχετε στιγμιαία πρόσβαση στις κατευθύνσεις και τους τηλεφωνικούς αριθμούς υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ενώ βρίσκετε το κοντινότερο νοσοκομείο, αστυνομικό τμήμα, φαρμακείο ή υπηρεσία ρυμούλκησης (χα!). Μην τυχόν όμως τρέξετε υπερβολικά να φτάσετε σε αυτά γιατί οπτικές και λεκτικές προειδοποιήσεις σας ενημερώνουν για την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας!!

Ξεχάστε λοιπόν τις δεήσεις να βρεθεί στο δρόμο κάποιος περαστικός να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο προορισμό μας (άσε που τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνεις και κανέναν παίδαρο!), σοφερίνες εξοπλιστείτε και αλωνίστε τους δρόμους…. beep..!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioanniskar

Πάνω που έκανα σχέδια για να πάρω PNA. Θα περιμένω λίγο ακόμη μου φαίνεται

nmpardakis

Aγαπητή μου gorgonitsa,

Θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή αρχη στο postaρισμα. Παρα πολύ ωραίο αρθρο το οποίο όμως νιώθω πως με προσβάλει.
Νιώθω πολύ αδικημένος!
Αναφέρεις πως σπάνια πετυχαίνεις κάποιον παίδαρο…! Εχεις χαθεί ποτέ στις όμορφες γειτονιές του Παλαιού Φαλήρου;
Θέλω να αναφέρω ξεκάθαρα πως στο Μαρούσι οι κοπελιές δεν έχουν πλέον τέτοιο προβλημα…

Πάντως, άσχετο, καλά κανεις και αναφέρεις και την ρυμούλκιση 😛

Ante kali arxi!!! Bb

gorgonitsa

stis geitonies tou falirou eixa arxika xathei me kapion pou metrise lathos ta fanaria gia to spiti tou!!!!
sto marousi den exo vrethei pote einai poly makria gia mena tha perimeno to navigon!!!!les na me steilei pano sou os POI (point of interest)??????

nmpardakis

Αυτή η αφηρημαδα με τα φαναρια δεν σε τράβηξε ;;

Καταρχήν χάνεις που δεν έχεις βρεθεί ποτέ στο όμορφο και εξωτικό Μαρούσι.
Δεν αντιλέξω, ότι είμαι P.O.I., αλλά μήπως πρέπει να θυμηθείς εσύ τωρα τα φαναρια;;; 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]