Αυτό είναι το Samsung Galaxy S5 mini;

Το Samsung Galaxy S5 mini θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή και αυτό δεν είναι φήμες είναι αναμενόμενο. Ο συνήθης ύποπτος @evleaks δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται να είναι τραβηγμένη από οθόνη υπολογιστή που έχει ανοιχτό URL της Samsung Αγγλίας και εμφανίζει το αναμενόμενο smartphone.

Το εικονιζόμενο Galaxy S5 mini (DX ίσως σημαίνει Deluxe;) διατηρεί τον σχεδιασμό του “μεγάλου” Galaxy S5 με την απουσία από το πίσω μέρος του ψηφιακού αναγνώστη καρδιακών παλμών.

Samsung Galaxy S5 mini, Αυτό είναι το Samsung Galaxy S5 mini;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Εμας ρωτας?

Johnny

Μπορεί να μην είναι το s5 mini αλλά κάποια άλλη έκδοση του s5.Άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Samsung με 20 εκδόσεις του ίδιου κινητού… 😛

Εκτός από τα 4 χρώματα του κανονικού s5 όμως,φαίνεται πως θα βγαίνει και σε κίτρινο (σύμφωνα πάντα με τη φωτογραφία)

F14T

Αν είδα καλά μια στα γρήγορα το link φαίνεται να’ναι αυτό:
http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/android/SM-G800AZAKBLU

Αλλά δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενά…

Yiannis

Φαντάζομαι θα είναι το ίδιο με το S5 μέσα (cpu,ram,gpu) αλλά με μικρότερη οθόνη, σωστά???? :p

Τομ

Πολυ σωστα! ΔΕΝ! Αναρωτιεμαι γιατι δεν το κανουν οπως η sony. Ριξε αναλυση και μεγεθος αλλα ασε τα high end στοιχεια μεσα. Αλλιως τι s5 mini και τι htc one mini? Η Sony το κανει το mini σωστοτερα απο ολους. Αλλα το παρακανει στο μεγεθος οθονης. Τρεχα γυρευε.

nikos

Καλά τα λέει ο Τομ,το xperia z1 compact αυτή την στιγμή το βρίσκεις με λιγότερα απο 400ευρώ και έχει:
1)snapdragon 800
2)2gb ram
3)hd οθόνη
4)αδιάβροχο(αδιάφορο για εμένα όμως για κάποιους όχι)
και άλλα πολλά
ενώ το samsung galaxy s5 mini από ότι ακούγεται θα έχει:
1)snapdragon 400
2)1,5gb ram
3)hd οθόνη
4)αδιάβροχο
και τιμή στο ελλαδιστάν 450ευρώ και βάλε,οπότε γιατί να μην προτιμήσει κανείς το z1 compact?Και μην ακούσω τις δικαιολογίες για τα bezels,γιατί όσο και να τα απεχθάνομαι σε 4,3 inches δεν ενοχλεί τόσο όσο στις 5,2.

Nikos

Samsung galaxy mega samsung galaxy mini samsung galaxy s5 ημαρτον πια !!!!!!!!αηδια καταντησε σεβασμος μηδεν απο την σαμσουνγκ….

forneverarrow

Πραγματικά λυπάμαι τον κόσμο που την “έπαθε” και πήρε κάποιο mini της Samsung είτε S3 είτε S4 mini. Και πάλι καλά γιατί και εγώ το σκεφτόμουν πέρσι για S4 mini, λόγω διαστάσεων. Ούτε ένα update, όπως είχαν υποσχεθεί (ειδικά το S4 mini “είναι σίγουρο για Kit Kat”, έτσι δεν έλεγαν?). Τέλος, μένω στο iPhone, που δεν είναι καλύτερο από τα Anrdoid, αλλά τουλάχιστον μας δίνει updates άμεσα. Τώρα θα βγει S5 mini που θα συνοδεύεται φυσικά από το 4.4.2, άρα να το update των κατόχων S4 mini… πληρώστε αν το θέλετε.

Γιάννης

Το S4 mini είναι μια χαρά τηλέφωνο , το έχει φίλος μου και το αγόρασε 270 ευρώ από κατάστημα του skroutz εδώ και 6 μήνες ενώ τώρα έχει πέσει στα 220. Γιατί να δώσει κάποιος 400 ευρώ για το κινητό αυτό ή το Ζ1 compact εκτός και του αρέσει να πληρώνει τον κούκο αηδόνι? Με τα λεφτά αυτά αγοράζει το κανονικό S4 ή το Z1 και του μένουν και ρέστα και όχι την μινιατούρα αυτών των δύο.

Panos7GR

@forneverarrow: Πάρε Moto G! Καλό μέγεθος, ίδια χαρακτηριστικά με S4 mini, καθαρό Android (ενταξει ελάχιστα παραμετροποιημενο), φθηνό και με υποστήριξη από Google. 😉

manos

Το θεμα ειναι οτι τα μινι των αλλων εταιρειων ειναι πραγματικα μινι, ενω της Σονυ ειναι ενα χοντροκομμενο κινητο με μικροτερη οθονη και δεν ειναι και πολυ μικρο.

Johnny

@manos
z1 compact: 127 x 64.9 x 9.5 mm
htc one mini: 132 x 63.2 x 9.3 mm
s4 mini: 124.6 x 61.3 x 8.9 mm

Το z1 compact είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο μεγάλο από το s4 mini και σχεδόν στα ίδια επίπεδα με το one mini και παρ’ όλα αυτά έχει 20 MP κάμερα,snapdragon 800, 2 GB RAM,
2300 mAh μπαταρία και είναι αδιάβροχο.

Άρα για αυτά που προσφέρει είναι ΠΟΛΥ μικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.