MLS iQTalk Fingerprint, Με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος

Το MLS iQTalk Fingerprint διαθέτει οθόνη αφής 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1280×720 pixels, One Glass Solution (OGS) και Dragontrail Glass για υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις, κάμερα 13 Megapixel με φλας και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel. Ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6589 1.2GHz και μνήμη RAM 1GB.

Έχει 16GB μνήμη, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, πάχος 9,9 χλστ., βάρος 160 γρ., μπαταρία 2200 mAh και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.1 Jelly Bean.

Αυτό που δίνει ταυτότητα στο MLS iQTalk Fingerprint, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι η μοναδική λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, που προσδίδει μέγιστη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του. Πλέον, τα προσωπικά δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό όπως μηνύματα, κλήσεις, τηλεφωνικός κατάλογος, προσωπικές φωτογραφίες, emails, facebook, twitter, instagram, κωδικοί πρόσβασης επαγγελματικά δεδομένα και μυστικά, κωδικοί internet-banking είναι απόλυτα προστατευμένα και προσβάσιμα μόνο από τον ιδιοκτήτη του MLS iQTalk Fingerprint.

Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Η MAIC (ή και ο ΜΑΙC) απλά με το άνοιγμα του MLS iQTalk Fingerprint, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί.

Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στο κινητό. Ό,τι λες γίνεται!

Και βέβαια, το MLS iQTalk Fingerprint ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&… της MLS: Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

Το MLS iQTalk Fingerprint θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στο Μάρτιο .

MLS iQTalk Fingerprint, MLS iQTalk Fingerprint, Με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

Ελα να ανεβαινει η MLS σιγα-σιγα! Πολυ ευχαριστα νεα μια ελληνικη εταιρια να βγαζει δυνατα κινητα!

jonjon

Ενδιαφέρον τηλέφωνο! Τώρα βέβαια θα αρχίσουμε τα γνωστά! Η maic παίζει να είναι η Αφροδίτη Σημίτη;

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Απλά φοβερό και ελληνικό! Από τιμή?

Kosmas

Κώστα μήπως έχεις ακούσει τίποτα για τιμή πώλησης κλπ. ;

Thodoris

Πολύ θετικό που μια ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτον τον τομέα. Είναι το πρώτο android με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος; Δεν υπήρχε και ένα Motorola παλαιότερα; Κάλα Maic την ονόμασαν τη φωνή; Σαν τον Μάικ τον φασολακη; Κάποιο πιο θηλυκό δεν υπήρχε;

Σπύρος

Konka V981 με τιμή γύρω στα 200€ (χωρίς τις υπηρεσίες της MLS, φυσικά).

Νικος Ιωαννίδης

Πολύ μεγάλα bezel!!μεγαλο παχος 9,9 χλστ. μνημη 1 gb και android ουτε καν 4.3 .Μην μας ζητησει κανενα 200 θα παει ακλαυτο!

chris

το θέμα ειναι να μην ζητήσει καμμιά 300€.200€ για επίσημη εισαγωγή καλά ειναι.

Μιχάλης

Μπράβο στην MLS!!! Αυτή είναι μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια!!!
Δυνατά χαρακτηριστίκά και ένα ολοκληρομένο προϊόν. Το fingerprint δεν καταλαβαίνω και τόσο τη χρησιμότητα αλλα νταξ (πάντως είναι γεγονός ότι oi fingerprint αισθητήρες με slide είναι πιο ασφαλοι απο αυτά που είναι touch)

ps Οι δυνατότητες για φωνιτικό ελεγχο εξελίσονται συμαντικά και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με περιορσμένη κινητική ικανότητα.

Takis

Η mls μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ,πάλι konka είναι.
Πάντως αυτή η προσπάθεια στα χαρτιά καλη φαίνεται.
Επειδή είχα mls θελω να πω οτι είναι το Χάλι με κεφαλαίο Χ.

Χρήστος

Στο τέλος λέει ότι είναι το πρώτο android smartphone με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπομάτων (https://prntscr.com/2tmdov) σας λέει τίποτα το htc one max που είναι εδώ και καιρό στη αγορά;;

Γιάννης

Κώστα για την τιμή ξέρεις τίποτα;

TechBuster

Πολύ καλή η κίνηση της MLS, αλλά περίμενα να έχει μία πιο καινούρια έκδοση Android τουλάχιστον την 4.3. Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού είναι ικανοποιητικά.

Θοδωρής π

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ “ΜΑΤ” !
Θα ξανακάνω παράπονο για το “ελληνικό”.
Τρομερή androidοποίηση του iphone5s αλλά δεν πειράζει χρειάζεται.
Πολύ ευχάριστο που προλαβαίνει και το φέρνει πρώτη η MLS (μετά την HTC )
Ελληνική γλώσσα στο siri ουσιαστικά!
well done!

Darth

CPU:

CPU:MT6589 Cortex-A7 Quad Core 1.2GHz
GPU: PowerVR SGX544

OS:

Android 4.2.1

Memory:

1 GB RAM;16GB ROM
extended memory supports up to 32GB via micro SD card

Screen:

4.8″ Super Amoled Touch Screen
720*1280px resolution

Camera:

Back 13.0 mega pixel
LED flash
supports video recording
supports up to 4128*3096px
F2.0 large aperture

Battery:

Li battery 2200mAh

η συσκευή είναι Konka Koobee V981 και κάνει περίπου 200 με 210 ευρώ (όπως ειπώθηκε και πριν) (μπορεί να βρεθεί και με 185)

τώρα πόσο θα το χρεώσει η MLS φοβάμαι να μάθω να σας πω την αλήθεια

Kostas K.

Για πάνω από 300 ευρω το κόβω να το τιμολογεί και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…

dimpep

Μαζί με τη συσκευή αγοράζεις και όλο το πακέτο λογισμικού της MLS. Αυτό πληρώνεις. Οπότε μη συγκρίνετε πόσο έχει η συσκευή σκέτη.
Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που προφανώς δεν απευθύνεται στους geeks/techfreaks που μπορούν να φέρουν τη συσκευή απέξω φθηνότερα

Imarmeni

Μήπως να το δίνει πενήντα ευρω και να πάρει επιδότηση από το κράτος για να πληρώσει τους υπαλλήλους της και εμείς να πάρουμε iPhone ελληναρες μου αυστηροί και ακριβοδίκαιοι κριτές ;

Αντώνης

Αν η MLS έδινε εναβαθμίσεις λογισμικού θα το σκεφτόμουν σοβαρά…

Νάσος

Άμα το έβγαζε καμία άλλη εταιρία πχ Samsung, Sony κτλ θα μας ζαλιζατε για το προηγμένο μοντέλο και τεχνολογικό θαύμα, τώρα που μια ελληνική εταιρεία προσπαθεί και πάλι πολλοί το συγκρίνουν με hi end συσκευές… Βέβαια μιλάμε όχι μόνο για την συσκευή αλλά για ολόκληρο το πακέτο.
Όπως και να είναι και μόνη της η συσκευή είναι καλύτερη από μεγάλα ονόματα που βγάζουν τα 3 τελευταία χρόνια με την ίδια ονομασία 1.547.412 ίδια μοντέλα (και πιο ακριβά και με χειρότερα spects) χαχαχαχα

jacob

Μπραβο στην MLS, ετσι να συνεχισει να σκαρφαλώνει και εμεις εδω ειμαστε να στηριξουμε οσο μπορουμε. Ωραια το παει, με πολυ καλες λειτουργιες και καλα specs. Αντε δινε και αναβαθμισεις και τρελανε μας. Νομιζω 270Ε αρχικη θα ειναι σουπερ.. αντε και 300 καλα ειναι, γιατι εχει και τις εφαρμογαρες….
Μονο να κερδισουΜΕ εχουμε απο την εταιρεια και τιποτα να χασουΜΕ, οποτε και να μην σας αρεσει μην κανετε πικροχωλα σχολια και δημιουργειτε αρνητικα σινιαλα στην αγορα!
MLS, γερα με τσαμπουκα..

Κωστέας Χρήστος

Εχω να πω σε όσους κριτικάρουν αρνητικά ” Μηδένα προ του τέλους μακάριζε” …
Δε μένει παρά να κυκλοφορήσει και να “δουλευτεί” έξω στη αγορά για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος…Πάντως μία τιμή ανταγωνιστική θα ήταν πολύ μεγάλο “ατού”…

Χρήστος Κωστέας

Κοπέλια συμφωνώ ότι δεν είναι 100% ελληνικό τηλέφωνο αλλά αναρωτηθείτε ότι ολόκληρη Apple και τα iPhone κατασκευάζονται στην Κίνα, ολόκληρη ΝΟΚΙΑ και κατασκευάζει στην Ινδία και Κίνα, ακόμα και η Samsung τα υλικά της τα προμηθεύεται από άλλες χώρες όπως Αφρική.
Άρα μην το βλέπετε έτσι…έστω και κατά 20% αν ειναι ελληνικής κατασκευής ή συμφερόντων, πρέπει τουλάχιστον να το δούμε με μία θετική αντιμετώπιση.

eddy

Βρε παιδια ηρεμιστε που ειναι ελληνικο πρωιον……..το φερνουν απο κινα με 137$ του περνανε εδω το τπ λειτουργικο προγραμμα το οποιο οντως το εχουν ανπτυξει στην ελλαδα το οποιο ειναι αντροιντ.Στο πουλανε σαν ελληνικο και το πληρωνεις παραπανω………..
Βεβαι εχει και ενα θετικο τις προαλλες ειχαν μαζευτει κατω στον πειραι κοντα 3.000 ατομα και κατι πετουσαν στην θαλλασσα,παω κοντα και τι να δω….iphone,nokia,samsung,htc πετουσαν τα τηλεφωνα τους……εχουν αποκτισει ολοι οι χρησαυγητες με mls talk and drive να πουμε…..
Σαν τα ελληνικα βοδια που τα φερνουν απο βουλγαρια και τα θρεφουν υποχρεωτικα ενα 6μηνο στην ελλαδα και τσουπ……εγιναν ελληνικα……τι σου ειναι το ελληνικο σανο ομως ε……αφου ξεκινησαν και η μεταναστες να τρωνε!!!!
Περα απο την πλακα πρεπει αμεσα να επεμβει ο συνηγορος το πολιτη και η προστασια του καταναλωτη γιατι ειναι μεγαλι κοροιδεια, εκμεταλεβονται την ελληνικη σημαια αλλα κοροιδευουν και τον ιδιο τον ελληνα……Απλα ντροπη τους!!!

Νίκος

Πρώτον το κινητό απευθύνεται σε κοινό το οποίο χρειάζεται τις εφαρμογές….Αν δεν χρειάζεται τις εφαρμογές αυτές , συγνώμη αλλά θα μιλήσουμε σαν πελάτες παιδιά!!! Επειδή είναι ελληνική εταιρία δεν σημαίνει ότι τα χρήματα μπαίνουν στις τσέπες μας!!! Με 300 € ή 270 όπως υπολογίζουμε ότι θα έχει, ε ρε μάγκες θα κοιτάξουμε την τσέπη μας γιατί με τόσα λεφτά παίρνεις υπερ-τούμπανα και όχι σαπίλες!!!

Επαναλαμβάνω ότι αν χρειάζεσαι τις εφαρμογές , απ’ότι έχω ακούσει, λειτουργούν αρκετά καλά και είναι καλή λύση!

Χρηστος Κωστεας

Πες μας ένα υπέρτουμπανο με το αντίστοιχο υποτιθέμενο ποσο…

Νίκος

Με λιγότερα νέξους…4-5 όποιο θέλεις 🙂
Και αν κοιτάξεις προς Κίνα μεριά με 150€ τετραπύρηνα που δεν μασάνε!!! Θες κι άλλα??

Nio

Εμενα μια χαρα μου φαινεται. Μαλλον ολοι εδω μεσα θελουν κινητα ναυαρχιδες.
Οποιος βαριεται να γραφει ειναι οτι πρεπει….
Οθονη S3. Νταξει. ελληνικες εφαρμογες. Γενικα καλη προσπαθεια.
Πρπει πρωτα να βγαλει μια ναυραχιδα. Ας παραγγειλει απο την samsung galaxy S3 κ ας βαλει με pure android κ ας βαλει μεσα τις εφαρμογες της να σταματησουν να διαμαρτυρονται μερικοι κυριοι.

Τωρα για αυτους που νομιζουν οτι οι πιο γνωστες μαρκες ειναι κατι αλλο εκτος απο ΚΙΝΕΖΙΚΟ
“Desinged by illuminatis in Kolonaki and assembled in Korydallos by prisoners…”
Αντε πια….

Nio

* Το δευτερο “κ ας βαλει” δεν βγαζει νοημα. Αισθανθηκα σαν το προεδρο εκεινον τον μαυρο….:P

stavros

Ολα τα λεφτα η φωνητικη εντολη αναζητησης στο δικτυο! Επιμενω για την αισθητικη με ολο αυτο το παζαρι εικονιδιων στην αρχικη οθονη. Πιστευω οτι ενα εικονιδιο μικροφωνου που θα αποκαλυπτε ενα ποπ απ μενου με τα ημιδιαφανα εικον των φωνητικων εφαρμογων με προσωπικη ιεραρχιση προτιμησεων θα ‘στεκοταν’ καλυτερα. Αα, επιτελους η ραμ ειναι 1Gb! Αντε, αυτα τα καλουδια να τα δουμε και στα μικροτερα μοντελα.

Frank

Όσοι σχολιάζετε αρνητικά το κάνετε απλά και μόνο επειδή δεν ακούσατε, δεν είδατε πουθενά να λέει SONY, Samsung ή να έχει κανένα δαγκωμένο μήλο. Μάλλον θεωρείτε ότι με MLS δεν ρίχνεις γκόμενα ή δεν μπορείς να τρέξεις viber.
Συγχαρητήρια στην MLS, εγώ μιας και θέλω κινητό θα το αγοράσω επειδή είναι ελληνικής εταιρίας. Πάντως τα SAMSUNG που είστε όλοι ενθουσιασμένοι, προσωπικά δεν τα έχω σε εκτίμηση μόνο η μάρκα αυτή μου βγάζει πολύ φτήνια. Έβγαλε εκεί μια σειρά galaxy και κάτι έγινε.

βασιλης χρηστου

Ωραίο είναι αλλά πότε θα έρθει;

christos

Μπραβο στην εταιριακλα μας τετεια να βλεπω αντε με τα σαμσουνγκ και τα αι φονακια ….

αντωνησ

ίσως και το καλυτερο κινητο στην αγορα μπραβο στην MLS και γιατι οχι να μη ξεπεραση και τη samsung. Εγω νομιζω πως μπορει και εχει αυτη την δυνατοτητα ελπιζω να συνεχισει ετσι.

sakis

ρε Κώστα πότε θα κυκλοφορήσει???? έχει φτάσει Απρίλιος και ακόμα να κυκλοφορήσει

Giorgos

παιδια το κινιτο κυκλοφορει στο γερμανο με 399 ευρο δεν αξιζει τοσα με την καμια !!!

Κωνσταντίνος Βελαώρας

Τα gps της εταιρείας (που είναι και το μεγάλο της ατού) είναι της πλάκας…..
Λυπάμαι όσους δώσαμε έστω και ένα ευρώ στην MLS.
Αγόρασα το ακριβότερο της εταιρίας για να είμαι σιγουρος οτι θα ναι καλό…… MLS Destinator Talk & Drive Live Traffic 400, έχει 200 ευρώ σε σκρουτζομάγαζο … και είναι τραγικό!
η οθόνη δεν είναι αφής…ειναι σπρωξίματος!
και το λογισμικό απαράδεκτο..

Θέλω να υποστηρίξω ελληνική εταιρία και το έκανα, αλλά ούτε ξανά στο site τους δεν μπαίνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.