12ο Techblog Workshop live streaming

Techblog Workshop, η τεχνολογία μας ενώνει. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας στο Γκάζι και κοντράρουμε τα smartphones HTC Sensation εναντίον Samsung Galaxy S II και τα tablets Motorola Xoom εναντίον Samsung Galaxy Tab 10.1. Σας περιμένω όλους να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας.

update: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το event!

Τι είναι τα Techblog Workshop
Συναντήσεις ανοιχτές για όλους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας για να δούμε από κοντά, να αγγίξουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Το βίντεο είναι από τη συνάντηση το απόγευμα.

, 12ο Techblog Workshop live streaming

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis komis

ο κωστας ειναι με το ριγε?

Loula

πωπω ζηλευωωωωωωωωωω!!

Nik0s

ενα φραπε μετριο γαλα

stavrianna

γιατι μονο αντρες?

Βασιλης Βασιλειου

αυτο θα πει κακοπερασει 🙂

xirosimanz

Θέλουμε κ τις κινεζούλες που βλέπουμε κατά καίρους να μας τα παρουσιάσουν!! Άντε ρε Κώστα κάνε τα κονέ σου.. !!

Thanos Kyparissis

Σωστός ο xirosimanz ahahaha.

Καλα να περασετε παιδια!!!Φιλακια απο Θεσσαλονικη.

xirosimanz

πλέον αν κ τριήμερο και πολλοί λείπουν, έχει μαζευτεί πολύς κόσμος.. πρέπει να γίνει κ ένα στη Θεσσαλονίκη φιλέ Θάνο για να μπορούν όλοι να έχουν την ευκαιρία να πάνε.. κ εγώ αν κ στην Αθήνα λόγο εξεταστικής δεν μπορούσα..

panos

ζηλεύωωωωω….τι να κάνουμε είμαι Κέρκυρα……….

SonicYouth

Το esctv δεν ειναι ζωντανο κώστα? Τι ώρα γίνονται τα γυρίσματα?

samo & tsabinoo & akill

Καλησπέρα από ρο mish mash .Techblog.gr …!!
Γιώργος ,Στεφανος ,Αχιλλέας…Σερφαρουμε με το Galaxy S 2 και είναι φοβερο .

alex

Κωστα ευχατηστουμε για την ευκαιρια να δουμε ολα αυτα τα καλουδια! Πραγματικα μπραβο για την προσπαθεια που κανεις! Συγχαρητηρια

Merkon

Δεν καταφερα να ερθω Κωστα παρολο που το ηθελα πολυ!Πιστευω την επομενη φορα να σας γνωρισω ολους απο κοντα!

Giorgos

Θα ήθελα πού να έρθω, αλλά μένω Κύπρο xD

Αλεξανδρος

Ευχαριστουμε Κωστα.Και ευχαριστω και τα παιδια(κωστα,αλεξανδρο,τρυφωνα) για τις ωραιες συζητησεις γυρω απο την τεχνολογια, γενικα πιστευω οτι εκτος απο τα καλουδια του Βλαχακη για μενα πιο πολλη μετραει η επαφη με γνωστες τις τεχνολογιας.Ευχαριστω Βλαχακη και για αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!