To 15% των iPhone κατόχων δηλώνουν σε έρευνα ότι θα εγκατέλειπαν το sex, αλλά όχι το κινητό τους

Χρήστες iPhone κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν το smartphone τους ή το sex και το 15% από αυτούς δήλωσε ότι προτιμά να εγκαταλείψει το… δεύτερο! Εντάξει, είναι ερεθιστική η επαφή με τα gadgets της Apple, αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας, αγαπημένα μου Fanboys and Fangirls!

Προτού να με… σταυρώσετε, σπεύδω να σας τονίσω ότι τα στοιχεία έρχονται από επίσημη έρευνα που έκανε το Gazelle, εταιρεία που πωλεί gadgets, ενώ δεν είναι και το απαύγασμα της επιστημονικότητας, παρόλο που αφορούν σε ένα δείγμα χιλίων ατόμων. Το post είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας που διέπει ορισμένους καταναλωτές και όχι όλους τους χρήστες iPhone. Και για την ιστορία η ερώτηση που έγινε στους καταναλωτές ήταν: “Ποιο από τα παρακάτω αντικείμενα θα εγκαταλείπατε για ένα σαββατοκύριακο, για χατήρι του iPhone σας;”. Οι διαθέσιμες επιλογές στο ερωτηματολόγιο ήταν: καφές, σοκολάτα, laptop/computer, ντους, γυναίκα, παιδιά, sex.

Εκτός από το ποσοστό των ατόμων που θα εγκατέλειπαν το σεξ για το χατίρι του iPhone, υπήρξε ένα 18% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι θα εγκατέλειπαν το ντους για ένα σαββατοκύριακο… Εντάξει, με πείσατε δεν δανείζομαι ποτέ το iPhone σας (τάδε έφη ο μικροφοβιακός!). Α! Και για να τα ακούνε οι Facebook freaks εκεί έξω, το 65% των χρηστών iPhone δήλωσαν ότι μπορούν χωρίς το Facebook, αλλά όχι χωρίς το κινητό με σήμα το μήλο, αν και χωρίς μπάνιο και σεξ, μάλλον αυτό θα είναι…σάπιο! Σημεία των καιρών, ή σημεία και τέρατα; Εσείς αποφασίζετε…

, To 15% των iPhone κατόχων δηλώνουν σε έρευνα ότι θα εγκατέλειπαν το sex, αλλά όχι το κινητό τους

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

Τράτζικ…. Η μαμακία πάει cloud….

Βάιος

Σιγά μην αφήσω το sex για τι μ@λ@κία του Steve!!! Βρε ουστ 😛

paris

Η μα…κια πάει icloud θα έλεγα καλύτερα!! τί άλλο θα διαβάρουμε?!

ZJ-HELLAS

Η εξαρτηση απ’την τεχνολογια εχει ξεπερασει καθε οριο λογικης…

spyros

Aντε και καλους απογονους με το iPhone…Εκτος,αν τους αρεσει το τηλεφωνικο sex…

md03582

@ZL-HELLAS +1

Dimos

Masturbation goes i-cloud…

Max91

ΠΩΩΩΩ ποσες μαμακιες θα ακουσω ΕΛΕΟΣ πια…

sammyjim

…η βλακεια τελικα ειναι γονιδιακο κουσουρι η επιλεκτηκα επικτητη….αμα επιλεγεις i-διες βαση μοδας και αλλων ασχετων με τη βαθητερη χρηστικοτητα του αντικειμενου….ε αστο καλυτερα…τι να το διαιωνισεις το DNA σου???να βγαλεις κι αλλους Λειψους????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.