Βίντεο με 200 κινητά και smartphones από τα τελευταία 10 χρόνια

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Three Αγγλίας γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και μέσα από ένα επετειακό βίντεο 60 δευτερολέπτων η εταιρεία παρουσιάζει πάνω από 200 μοντέλα κινητών και smartphones που έχει διαθέσει όλα αυτά τα χρόνια. Δείτε το πείτε μας αν ξεχωρίζετε κάποιο παλιό δικό σας!

smartphones, Βίντεο με 200 κινητά και smartphones από τα τελευταία 10 χρόνια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

SE k800i και Νοκια ν95.ΤΑ ειχα λατρεψει αυτα τα κινητα!!

ΜΑΝΩΛΗΣ

Πωπωωωω…παλιες μου αγαπες..ΝΟΚΙΑ 7600, Ν93, Ν70…Οταν ημουν φανατικος της NOKIA!

Χρήστος

sony ericsson k800i!! πραγματικά υπέροχο κινητό!!

XPERIA NEO V 4EVER!!!

Nick77

Χρηστος+1.συμφωνω για το k800i και επισης διεκρυνα ενα αλλο αγαπημενο μου κινητο,το NOKIA 5800 XpressMusic!!

δημητρης

πωωωωω!!! Κ800!!!ενταξει κινηταρα!!!ειχα δωσει και 45 ευρω για καρτα μνημης 518ΜΒ!!!χαχαχαχα!!!αλλες εποχες τοτε!!!

δημητρης

512ΜΒ* χαχαχαχαχ!!!λαθος

thomas22888

πωωωωωωωωωω k800 ειχα αυτό το κινητό τρία χρονια. ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην εποχή του. ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ

Giorgos

Ε οκ…. Κανενα αλλο Sony???? Τα μισα τετοια ηταν… Ελπιζω η Sony να επικεντρωθει σε λιγοτερα μοντελα γιατι προφανως με το Ζ εδειξε οτι μπορει να ανταγωνιστει τη Samsung και δεν εννοω σε χαρακτηριστικα…. Επισης η ιστορια δειχνει οτι αρκουν δυο-τρεις διαδοχικες ναυαρχιδες για να φτιαξουν ενα ονομα (προφανως εννοω το Galaxy) και μια τιμολογιακη πολιτικη εις βαθος χρονου αντιστοιχη των πωλησεων, και οχι αντιστοιχη του ποια ηταν η Sony του 1995. Ωραιες οι Wega TVs, τα Walkmans, οι Handycams και τοσα αλλα τρομερα προιοντα αλλα οταν αυτα ηταν πανακριβα ηταν κατα καποιο τροπο μοναδικα στο ειδος τους…
Ασχετο αλλα τωρα θυμηθηκα τα AIWA… κλαψ κλαψ

Προφανης ειναι επισης απο το βιντεο, η συρρικνωση της Motorola LG & NOKIA…. Κριμα για την τελευταια….

Παντως ποιος θα μας το ελεγε οτι οταν λεγαμε οτι το Motorola startac ειναι τοσο μικρο σε μερικα χρονια στο ιδιο μεγεθος θα βαζαμε ιντερνετ, βιντεοκαμερα, παιχνιδομηχανη και και και… Ειναι αξιοθαυμαστο γιατι απο τα 80′ στα 90′, τα 90′ στα 00′ και απο τα 00′ εως σημερα παρατηρουμε εκθετικη αναπτυξη!

spyros

W610 φθηνο ομορφο λεπτο θρυλικο

Κυριακος

Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος ανωμαλος στην παρεα, αλλα εγω λατρευα τα siemens. Και ο μεγαλυτερος ερωτας απο ολους (μετα απο το sl 45, το πρωτο κινητο ισως με mp3 player), ηταν το SX1. Δε νομιζω να εχει βγει πιο περιεργο κινητο στην ιστορια της κινητης τηλεφωνιας.
Καποια στιγμη μαλιστα που μου το εκλεψαν το ξαναγορασα μεταχειρισμενο.

Και τωρα το εχω χαλασμενο να καθεται σε ενα συρταρι για να το χαζευω.
Δεν μου αρεσει να αναπωλω, και ουτε θεωρω οτι τα κινητα τοτε ηταν καλυτερα, αλλα ο ενθουσιασμος ηταν μεγαλυτερος με ενα καινουριο κινητο. Ειχες να περιμενεις ενα καινουριο λειτουργικο, με τα καλα του και τα κακα του. Τωρα με το (υπεροχο κατα τα αλλα android) λιγο πολυ ξερεις τι σε περιμενει και η μιση χαρα χανεται με το καλημερα.

Παντως δεν το ειδα νομιζω στη λιστα το sx1, απλα το θυμηθηκα και θα ανοιξω λιγο το συρταρι να το χαζεψω παλι!!!

Νιο

W810i forever. Το ξανα αγοραζα ανετα.

karkavelas

@Κυριάκος
+1000
Φίλε μου είχα και τα 2 κινητά που λες.
Θυμάμαι που είχα πάρει το sl45 από τον ΟΤΕ 200.000 χιλιάδες δραχμές!!!!!!! πανέμορφο το κινητό και όπως είπες το πρώτο με mp3 player.
Μετά από αυτό έγινα φαν της Siemens και όπως καταλαβαίνεις ακολούθησε το sx1.κρίμα που σταμάτησε να βγάζει κινητά.
Μετά πήγα σε ΝΟΚΙΑ και μετα σε HTC.
γενικά όμως είχα ξεκινήσει με ΝΟΚΙΑ και αν θυμάμαι καλά ήταν το 6210.

status quo

Ποπο se k800i η διπλανη μου στο λυκειο ακομα το εχει και το προτιμα απο το lumai 710 της

Γιωργος Μ

nokia 6280 αχχχ αυτο ηταν κινητο…

kostas

το καλυτερο κινητο που ειχα ηταν το nokia 6600!!!!!

Billys

Λειπουν 2 τρομερα κινητα . Το ανυπερβλητο κ750i το οποιο το πηρα με 175 ευρω απο wind σε προσφορα οταν βγηκε το k800 και μαλιστα εκεινη την ημερα της προσφορας ολο το αποθεμα τους ειχε γινει αφαντο μεσα σε λιγες ωρες . Και φυσικα το κινητο που τραβηξε πολυ κοσμο στη samsung το 2008 , το Omnia i900 . Eνα απο τα πιο ολοκληρωμενα smartphone της χρονιας εκεινης .

Θανάσης Λουδάρος

Το βίντεο έχει αφαιρεθεί δύστυχος!!!
Κινητό για μένα υπήρχε κατά περίεργο λόγο το motorola v360..Και ύστερα το θρυλικό σονι w810i..Μέσα στα άπειρα κινητά που έχω αλλάξει τότε αυτά τα δύο είναι αυτά που πραγματικά ερωτεύτηκα….

Sofoklis Apostolidis

που ειναι το βιντεο…οεο!!!

Δημήτρης Κ.

Sony Ericsson W890i,το’χα λατρέψει αυτό το κινητό,άμα δεν είχε μπεί για μπανάκι μαζί με τα ρούχα,θα το χα ακόμα σαν δεύτερο κινητό :((((

dimpep

Φοβερό βίντεο ομολογώ. Αλλά παρατηρείτε κάτι; Το κινητό έπαψε να έχει ενδιαφέρον και από το 2007, κοιτάζοντας γρήγορα τα μοντέλα, διαπιστώνεις πόσο ίδια είναι. Και αυτό στο βίντεο φαίνεται καθαρά.
Γνώμη μου, θα πρέπει να ξαναδουλευτεί το design, η πρωτοτυπία και όχι ο νόμος της ζούγκλας, ότι ο ισχυρότερος (περισσότεροι πηρύνες και ραμ) τρώει τον λιγότερα ισχυρό.
Δεν αναφέρομαι σε android,iphone,winphone 8 και οτιδήποτε άλλο, γενικότερη διαπίστωση κάνω 😉

nikos

w910i και τα μυαλα στα καγκελα!!!!

vasilis

τα ειχα τα πιο πολλα εκτος απο τα νοκια τα μισο ειναι τα χειροτερα κινητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.