25.03.2014 η HTC θα ανακοινώσει το καλύτερο smartphone

Σε ένα μήνα από σήμερα, στις 25 Μαρτίου 2014, η Cher Wang της HTC δήλωσε ότι η εταιρεία της θα παρουσιάσει το καλύτερο smartphone του κόσμου, όπως για αρκετούς είναι ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά το HTC One όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη και αυτό που θα παρουσιάσει η HTC θα τα βάλει με το Xperia Z2, το Galaxy S5 και το LG G3. Ανυπομονείτε;

, 25.03.2014 η HTC θα ανακοινώσει το καλύτερο smartphone

, 25.03.2014 η HTC θα ανακοινώσει το καλύτερο smartphone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
taz

αυτο ειναι απειλη η υποσχεση????

Χρηστος

Για να δούμε τι θα βγάλει γιατί από τα leaks ίδιο με το προηγούμενο φαίνεται με μεγαλύτερη οθόνη και on screen buttons.. Αναμένουμε..

Alexis

Θα χασει μονο απο το G3.. z2 και s5 θα τα κανει σκονη!

Γιώργος Μ

Μπορεί να έχω το g2 αλλά η htc κακά τα ψέματα βγάζει πανέμορφα κινητά.αν συνδυάσει στυλ με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά τότε θα κερδίσει πολύ κόσμο

Seme

Με τα on screen buttons γελάει ο κόσμος. Για ποιό λόγο να τα προτιμήσεις? Πληρώνεις την οθόνη για να την έχεις ολόκληρη, σε όλες της εφαρμογές, full screen πράμα. Με τα on screen καταφερνεις να χάνεις μέρος της οθόνης προβολής.

Mike

Γιατι τους το μαρτυρισες για τα on screen buttons; αχαχαχαχαχαχα

Sot11

Τι θα ανακοινώσει η htc; Θα γελάσουμε πάλι… Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γτ δεν το ανακοίνωσαν σήμερα έτσι κι αλλιώς ο evleaks τους τα έβγαλε ολα στην φορα!

nikos

Μαρεσει για το ποσο σιγουροι ειστε για τις αποκαλυψεις…..

αλκης

αντε να δουμε ελπιζω να μην ακολουθησει το παραδειγμα της σαμσουνγκ και βγαλει κανενα ”τερατωδες” HTC one ,σαν βασικη εκδοση

Sot11

@nikos έχω 2 επιχειρήματα: 1ον ολα τα leak που εχουμε δει έχουν βγει και 2ον τι νομίζεις ότι evleaks τα βρίσκει τυχαία ολα αυτα που βρίσκει;;; Απο τις εταιρείες πληρώνεται για να κάνει αυτο που κάνει!

antonis

μετα απο μια τετοια δηλωση οφειλεις να μας εντυπωσιασεις κυρια htc………

Αποστόλης Ρόδος

Ευχομαι μόνο να μην είναι αληθινά όλα όσα εχουμε δει στις διαρροές των φωτογραφιών… ΕΙΔΩΜΕΝ

johnny 13

Μη βαλει καμια καμερα σαν την 4mp που ειχε το one παλι και γελαει κ το παρδαλο κατσικι….!!!!

Beowolf

Eίχα το οneV: Grand potato, όχι μόνο η δίκη μου συσκευή, αλλά μέχρι και σε φόρουμ στις Φιλιππίνες τα ίδια προβλήματα περιέγραφαν.

Περάσαν απ τα χέρια μου galaxy S3 και iphone 4S. Δίπλα μου δουλεύουν άνθρωποι που έχουν τα πάντα!. Από το τελευταίο windows nokia, μέχρι Sony και LG G2

Aπ το καλοκαίρι έχω το one. H συσκευή (πλην της μέτριας-όχι κακής- κάμερας) ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ με τον ανταγωνισμό. Μέχρι εδώ πολύ καλά τα λέει η κυρία. Το αν αυτό που θα βγει θα είναι “τούμπανο” δεν το γνωρίζω – άσε που μαλλον δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Το one που δουλεύω, έχει ακόμα ψωμιά για τουλάχιστον ένα χρόνο. (εννοώ με τις εφαρμογές που τρέχει ή τις δυνατοτητες που δινει το android)

Eπίσης μένω παγερά αδιάφορος σε σχόλια τύπου ” Δώσε ρε Σαμμυ θα τους φάμε λάχανο…ή iphone και ξερό ψωμί”

Wolf

Για να δούμε…! Με λίγο μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις με το one, σωστή κάμερα, ανταγωνιστικα χαρακτηριστικα και τη γνωστή ποιότητα htc, θα έκανε πιστεύω πάταγο..!

b16bkostas

Και νομίζω το περσινό ήταν ότι καλύτερο εκτός απο την κάμερα που ήταν πρόβλημα.. Αν τώρα τα σπεκ ειναι αντάξια αλλα και η κάμερα θα ότι καλύτερο

Τομ

Η HTC εχει μοναδικη ευκαιρια να κερδισει πελατες. Με το one περυσι εκανε αισθηση τρελη. Το GS5 ειναι χλιαρο, το sony Z2 καλο αλλα η sony βγαζει flagship καθε 6 μηνες. Με καλα χαρακτηριστικα και μια ωραια εμφανιση η HTC εχει πολυ καλη ευκαιρια να τα παει πολυ καλα.

yorgaraz

Χμμμ γι’αυτό άραγε να αργεί;

Temasek

Α Ρε htc μια φορά τους άφησες να φτιάξουν πρώτοι flagships και μας έφεραν τις πατάτες. Έλα να δώσεις πόνο

machineman

μεγαλα λογια λεει και ελπιζω να μην φαει τα μουτρα της!

Αποστόλης Ρόδος

HTC one ενημέρωση (OTA) σε 4.4.2 kit Kat πριν λίγο.
Διήρκεσε γύρω στα 35 λεπτά και όλα πήγαν και πάνε ρολόι. Τη συσκευή την πήρα από Skroutzομάγαζο τον πέρασμενο Σεπτέμβρη και είναι Vodafone edition… (Προέρχεται από Γερμανία).
Σεπτέμβριο την αγόρασα με 4.4.2 και Sense 5 … Νοέμβριο αναβαθμισα σε 4.3 και Sense 5.5 και σήμερα 25 Φλεβάρη σε 4.4.2 kit kat … ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΕΛΆΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

Δεν ξέρω τι να πω. Με λίγη σοβαρότητα στις 25 Μάρτη θα ξεκινήσει η αντεπίθεση και ανάκαμψη της εταιρίας. ΜΠΡΑΒΟ HTC.

stavros1211

@Αποστόλης Ρόδος Την συσκευή την αγόρασες Σεπτέμβρη με 4.2.2…! 🙂

Αποστόλης Ρόδος

@ stavros1211 … Ναι…. στα μέσα Σεπτεμβρίου (2013) .. Μάλιστα είχα ψάξει σε ένα κινέζικο site που βλέπεις πότε κατασκευάστηκε το κινητό σου (βάσει serial number και Imei αν θυμάμαι) και μου έβγαζε πως κατασκευάστηκε 29.08.2013 … φρεσκαδούρα δηλαδή… μόλις 15-20 ημερών κινητό.

Αποστόλης Ρόδος

αχαχαχα… τώρα είδα τι εγραψα πιο πάνω… λάθος έγραψα… 4.2.2 (Y)

LeTak

Παιδια μ αρεσει η HTC αλλα ειδατε τα νεα midrangers που εβγαλε; Από χαρακτηρηστικα απελπισια, ειδικα η qhd οθονη στο φθηνοτερο εκ των 2 και η 5.5 οθονη στο άλλο! Μονο θετικο η εμφανιση που είναι ακομα πιο ωραια και από του ONE κατά τη γνωμη μου! Αν καταφερει να βαλει λιγο βελτιωμένα χαρακτηριστικα από ONE σε ένα σωμα τετοιο https://techblog.gr/mobile/htc-desire-610-mid-range-with-4-7-inch-screen-and-4g-3201/ αλλα χωρις τα τερατωδη αχρηστα bezels και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 (SAMMY, SONY) , θα καταφερει να αναδυθει από τις σταχτες της! Αλλα παιδια το ενστικτο μου αλλα μου λεει, και μεχρι τωρα δεν εχω πεσει εξω…Φοβάμαι πως η HTC θα ακολουθησει την ηλιθια λογικη της ”bigger is better” μοδας και θα του φορεσει καμια 5.2 ιντσες οθονη, θα του βαλει και τα ιδια bezels και θα εχουμε άλλη μια πατατα στη συλλογη s5,z2…Ελπιζω πως όχι! To HTC ONE παραμενει το πιο ομορφο android με διαφορα, μετα το Z1…Το s4 δεν το υπολογιζω καν γιατι δεν είναι καν ομορφο!Το s5 δεν το υπολογιζω γιατι είναι κακασχημο κτλ… ΣΤην τελικη αν όλα πανε στραβα, αυτή τη στιγμη υπαρχει το ONE με 420 € το Z1 με 450 € και g2 με 350€ ! Δεν μιλαω για… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.