2GB RAM για τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Οι Καναδοί συνέδελφοι από την ιστοσελίδα MobileSyrup βρέθηκαν στο San Fransisco και είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στο χθεσινό event της Apple. Από εκεί μας μεταφέρουν ότι κατόπιν ερώτησης σε στελέχη της Apple, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα νέα μοντέλα έχουν πλέον μνήμη RAM 2GB.

Συγκριτικά με τα τωρινά μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η μνήμη RAM των νέων iPhone διπλασιάστηκε. Επίσης μαθαίνουμε ότι το iPad Pro έχει 4GB RAM και το νέο Apple TV 2GB RAM όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα 9to5Mac.

2GB RAM για τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, 2GB RAM για τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Τελικά μήπως χρειάζονται τα 2gb ram 😂

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Kalex1999

Ωραία! Μόλις πέσει η τιμουλα στο skroutz στα 600 θα γίνει δικό μου 😁

thanoik

τελικα το android είναι πολύ ποιο μπροστα σε τεχνολογια και τεχνογνωσια

Rizo

Εγω λέω οτι είναι άχρηστα!
Και για ποιόν λόγο τα βάλανε ρε παιδια??? Αφού και το 1GB είναι μια χαρά!!!
ΧΑχαχα….

Τέλος πάντων, καλά κάνανε, αλλά όσοι λέγανε πιο παλιά ότι είναι μια χαρά και το 1Gb να προσέξουνε πολύ τι θα πούνε τώρα. Γιατί ξέρετε, αγοράζετε κινητό 700€+ για να σας μείνει για χρόνια υποτίθεται… και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν χρόνο με τον χρόνο.

dimitrinho

Περιμενα μεχρι να πουν για την ram και μετα θα εστελνα.επιτελους 2 gb ram καιρος ηταν και οπως ειδα και το event χθες τα κανει σκονη τα υπολοιπα ειναι το κορυφαιο ever

Giannis yo men

Και με το 1gb καλα πηγαινε αλλα αυτη η αναβάθμιση χρειαζοταν αφου ετσι κοιαλιος με τον καιρο και τις αυξανομενες απαιτησεις θα αξιοποιηθουν!
@ΓΙΑΝΝΗΣ χαχαχαχα θεουλης

marios

@Rizo ε ακριβως φιλε
Οι απαιτησεις ανεβηκαν και γιαυτο εβαλε 2gb ram. Οταν ξανα αναιβουν τοτε θα βαλει περισσοτερη ram. Και με 1gb ram που ειχε παλια οι απαιτησεις του ios κτλπ ηταν μια χαρα γιαυτο δεν ειχε προβλημα.

george

@thanoik οχι φιλε μου δεν εχει να κανει με την τεχνολογια του android και αμα ειναι πολυ μπροστα και τα λοιπα απλα το iphone δεν χρειαζεται τα χαρακτηριστικα που ενα android χρειαζεται για να τρεχει καλα! Το iphone εχει πιο ελαφρυ λογισμικο και χρειαζετε λιγοτερα πραγματα για να τρεχει εξισου και καλυτερα απο τα android! 🙂

Thodoris

Κώστα, περίμενα να γράψεις “τα παιδιά από το mobile syrup”.

Rizo

@marios
Η διαφορά φίλε μου είναι οτι οι χρήστες android πάντα θέλανε περισσότερη ram, ακόμα και τα κινητά που είχανε 2gb πριν 2 χρόνια λέγαμε γιατί δεν βάζουνε κι άλλο.
Ενω οι ios ακόμα και μέχρι χτές λέγανε οτι δεν χρειάζονται.
Υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δηλαδή να λές μια χαρά είναι, και καλά, για να στηρίξεις την εταιρία που τα δίνει με το σταγονόμετρο. Ε, όχι, θέλουμε κι άλλη ram… 1gb είναι λίγο γιατί το i6 δεν θα μπορεί να παίξει κανένα σοβαρό παιχνίδι σε λίγο καιρό χωρίς να υπάρχει lag, ή κλείσιμο εφαρμογών για απελευθέρωση μνήμης.
Είναι νόμος εδω και χρόνια για την ram παντού (και στους υπολογιστές)… οσο περισσότερη τόσο καλύτερα.
Γιατί, όπως λένε, αν δεν περισσέψει… δεν φτάνει!! 😉

thanoik

george το stock android (nexus) είναι εξισου ελαφρυ με το ios απλα είναι είναι ποιο παραμετροποιησημο με αποτέλεσμα να εχει ποιο πολλες ανάγκες σε ραμ,απλα πες μου ένα χαρακτηριστικο της apple που δεν θα το εχεις βρει σε android συσκευή,χρηστης windows phone

Giannis_D

@Rizo
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες εταιρίες όσο αυξάνουν την μνήμη τόσο αυξάνουν και τις άχρηστες εφαρμογές (δες την samsung)!! Μπράβο πάντως στην apple που καταλαβαίνει τα λάθη της μέσα σε δυο χρόνια και έβαλε 2gb καλύτερη και πέρυσι αύξησε την οθόνη!! Κάτοχος LG G4 για να μην λέτε!!

viel

@thanoik παραμετροποιησημο δεν σημαινει θελει περισοστερη ραμ… μην λετε οτι σας κατευει! το οτι αλαζεις περισσοτερες ρυθμησεις δεν σημαινει οτι τρεχεις περισσοτερα services για να καταναλονουν πορους!

tech21man

Ναι ρε μπραβο, χαρη σας εκανε τοσο καιρο που δεν εβαζε το xtra gb…

Λευταρααααακη…

Giannhs^^

Παιδια ξερει κανεις εαν στο iphone 6 θα μπει το flash selfie? το 4k video? και το zoom στην συλλογη στα video θα μπουν αυτα ξερει κανεις?

Kalex1999

@Giannhs^^ τα δύο πρώτα τα αποκλειω καθώς το retina flash χρησιμοποιεί ένα εξάρτημα στο εσωτερικό του 6S που δεν έχει το 6, το οποίο επιτρέπει στην οθόνη να γίνει πιο λαμπερει .. Λήψη video σε 4Κ την αποκλειω επίσεις καθώς ο αισθητήρας Της κάμερας του 6S έχει την δυνατότητα να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 4K σε αντίθεση με το iPhone 6 που δεν μπορεί 😉 Τώρα για το ζουμ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται.. Ίσως είναι χαρακτηριστικό του 4K και της καλύτερης ανάλυσης του 6S ίσως όμως είναι και χαρακτηριστικό του software πράγμα που σημαίνει πως με μια αναβάθμιση αν θέλει η apple μπορεί να προσθέσει την λειτουργία και στο 6 ..

Mpidis

Είπε η Apple ότι χρειάζονται τα 2gb. Και βλέπω που γράφετε επιτέλους τέλεια και τέτοια. Φαίνεται πόσο πολύ θέλετε και 2gb ράμ και τετραπυρινους και 16mp απλά δεν το λέτε για να δικαιολογησετε τα χρήματα που δίνετε. Συνέλθετε και θα δείτε πολλά που δεν χρειάζονταν να χρειάζονται σε χρόνο ντετε.

Kalex1999

@Mpidis εγω πάντως με τα χαρακτηριστικά του iPhone 6s είμαι καλλημενος .. Πρώτη φορά θα πάρω iPhone επειδή με έχει εντυπωσιάσει αρκετά. 3D touch, 2GB RAM, 12 & 5 MP camera, A9 τριπηρινο επεξεργαστή, τι άλλο να ζητησεις από μια iOS συσκευη? Τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι. Επείσης συγχρονίζεται με τα Mac εξαιρετικά καθώς και το Xcode στο οποίο μαθαίνω να προγραμματιζω iOS apps, αλλά δεν μπορώ να τις τεσταρω σε συσκευή 😉 Εγώ για αυτό θα πάρω το νεο iPhone και όχι για το Design 😉

valsamis

@Kalex1999 καλησπερα αν θες για προγραμματισμο ειμαι instructor στο udemy https://www.udemy.com/u/valsamis/

kalex1999

@valsamis Ευχαριστώ, αν χρειαστώ βοήθεια θα βάλω προτεραιότητα στα δικά σου courses. Διάβασα ότι έχεις 7 εφαρμογές στο App Store, αλλά δεν βρήκα κάποιο link, αν θες μπορείς να το ανεβάσεις εδώ? Thanks

shadgr

Ναι, είδα και την αξιοποίηση της ram 3GΒ στο Note 4 μου..
Όλα ξαναφορτώνουν σαν πρώτη φορά.. Ίσως στο 5.1.1 που δεν πήρα ακόμη φτιαχτεί, αλλά από τότε που άλλαξα σε android, όλα τα περιμένω με το ίσως στην επόμενη έκδοση..
Η πλάκα είναι ότι θα με αναγκάσουν να ξαναγυρίσω στο “βαρετό” μη παραμετροποιήσιμο iPhone..
Με απογοήτευσε τελευταία και η έλλειψη sd και της μπαταρίας που πάντα είχα μια δεύτερη στην τσέπη από τότε που έχω android.. Τέλος πάντων.. Συνεχίστε τους καυγάδες σας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iPhone 6s iOS iPhone 6s

iOS 15: Τέλος στην υποστήριξη των iPhone 6s και iPhone SE (2016)

Το επερχόμενο iOS 15 θα δώσει τέλος στην υποστήριξη των iPhone 6s, 6s Plus και iPhone SE μετά από σχεδόν 6 χρόνια υποστήριξης.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.

Business Apple Apple iPhone 6 Apple iPhone 6s

Με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατ. ευρώ απειλείται η Apple για το “batterygate” των iPhone 6

Νέα προβλήματα για την Apple, καθώς η εταιρεία απειλείται με νέο πρόστιμο ύψους 180 εκατομμυρίων ευρώ για το “batterygate” των παλαιότερων iPhone.