Έως 50% κάτω τα τέλη περιαγωγής στην Ευρώπη από 1 Ιουλίου

Από 1η Ιουλίου τα τέλη περιαγωγής εντός Ευρώπης μειώνονται στο μισό σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν ενώ από το 2015 στόχος είναι να καταργηθούν εντελώς. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το κινητό του όντας εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χρεώνονται έως και 50% λιγότερο τόσο στις φωνητικές κλήσεις όσο και στο Mobile Internet.

Δείτε στον πίνακα τις νέες τιμές σε σύγκριση με το τι ισχύει μέχρι σήμερα:

, Έως 50% κάτω τα τέλη περιαγωγής στην Ευρώπη από 1 Ιουλίου

Να πούμε ότι τον Απρίλιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφησε την κατάργηση χρεώσεων περιαγωγής εντός ΕΕ καθώς από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή αγορά θεωρείται ενιαία αγορά δεν υπάρχει λόγος να υφίστανται τέτοιου είδους χρεώσεις. Από το τέλος του 2015 αρχές 2016 περιμένουμε να δούμε την εφαρμογή του νέου κανονισμού και την πλήρη κατάργηση των χρεώσεων.

, Έως 50% κάτω τα τέλη περιαγωγής στην Ευρώπη από 1 Ιουλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Θα ανεβασουν τα συμβολαια μετα για να αναπληρωσουν την χασουρα.

Thodoris

Ποια χασούρα; Εννοείς τη μείωση του υπέρογκου κέρδους τους. Ειναι εξευτελιστικό το πόσο πάνω από το κόστος πουλάνε τις υπηρεσίες του, ειδικά τα sms. Επίσης, οι εταιρείες κινητής που δρουν στην Ελλάδα είναι στις θέσεις 103-105 από τις 106 ευρωπαϊκές στην λίστα με σειρά αυξανόμενης τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.